کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخرین روز هفته اینطور باشه بازار شنبه دیدن داره ، با این کاهش تورم پی به ای 5 برای بورس ایران واقعا خنده داره ، تورم از 45 رسیده به 15 درصد پی به ای بورس باید تا 10 بالا بره .
سال 1390 پی به ای بورس ایران به 9 واحد رسیده بود فقط به دلیل کاهش تورم ، سیاستهای ضد تورمی در حال حاضر خیلی شدیدتر از سال 1390 است ، پس میشه انتظار داشت پی به ای بورس بزودی بره بالای 10 واحد .
اولین نکته برای یک سرمایه گذاری به خصوص بلند مدت داشتن امنیت است
شما در کشوری داری سرمایه گذاری می کنی که یک سال آینده اش دیده نمیشه ...حالا میخواید بیاید برگشت سرمایه رو بر اساس p/e 3 4 محاسبه کنید که نصف سود اعلامی رو 2 سال بعد بهتون بدن؟
خب p/e بدون ریسک شما که بانک هست الان 4 یعنی شما میتونی ماه به ماه تصفیه کنی
چرا بیام سهام با p/e 3 بخرم ؟
شما جواب منو بده منطقت برای خرید سهام p/e 3 چیه؟نمی ترسید از خرید سهام p/e 3؟
مشکل شما اینه که فکر می کنید p/e یعنی قیمت بخش بر سود...بزرگترین اشتباه
من دوماه پيش ثرود 385تومني خريدم قبل از مجمعش و طبق زمان بندي حدود يك ماه ديگه سود رو واريز ميكنه. حالا اين كجاش ميشه دو سال؟!
حتي كسي كه الان ثرود بخره و بخواد سهامداري كنه حدود يكسال و يك ماه ديگه سودشو ميگيره نه دو سال.
اين فقط بخشي از گفته هاي غيرمنطقي شما بود.
فکر کنم اوپک خیلی ارزون تر باشه حدود 41 42 دلار...
دیشب نفت تا 46.76 هم رفت...الان 45.80
میتونید تو این سایت نرم افزار ((meta trader 4(demo) کارگزاری رو دانلود کنید و از طلا و نفت و جفت ارز و کاکائو و هر چیزی که فکرشو کنید آنلاین و خیلی سریع تر مشاهده کنید
من دوماه پيش ثرود 385تومني خريدم قبل از مجمعش و طبق زمان بندي حدود يك ماه ديگه سود رو واريز ميكنه. حالا اين كجاش ميشه دو سال؟!
حتي كسي كه الان ثرود بخره و بخواد سهامداري كنه حدود يكسال و يك ماه ديگه سودشو ميگيره نه دو سال.
اين فقط بخشي از گفته هاي غيرمنطقي شما بود.
قيمت بعد از مجمع تا 410 تومن هم بالا اومد
مقدار سود تقسيمي هم 65 تومن بود
الان هم حوالي 340 تومن داره معامله ميشه
يعني در يكي از بدترين دوره هاي بازار، ضرري از اين سهم نكردم و حتي كمي هم سود داده. 340+65=405 و خريد من 385 بوده، البته بعد مجمع ميتونستم 410 هم بفروشم و سود 65 هم داشته باشم ولي الانشم به اصل پولم ضرري نزده.
نظر