امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

سلام دوست من

تو تاپیک فقیر فقرا اگه کمی سرچ کنید استراتژی معاملاتی خودم رو تا حدود زیادی شرح دادم اما اینجا فقط به خلاصه ای از این استراتژی اشاره میکنم و بس

در این استراتژی در کل یک تکنیک ساده تعریف شده و بیشترش بر اساس آمار و ریاضی احمتالات پی ریزی شده! این تکنیک و استراتژی معاملاتی در بازار متعادل و نمیه متعال بسیار کارا و سودآور بوده اما نقاط ضعفهایی هم داره که باید کم کم اصلاح بشه! مثلآ در بازارهای نامتعادل صعودی مانند سال گذشته و یا بازار نامتعادل نزولی مانند امروز کارایی این استراتژی به حداقل میرسه البته همه ما میدانیم که بازارهای نامتعادل در مقایسه با بازارهای متعادل مدت زمان کمتری را صرف میکنند و میشه گفت موقتی و گذرا هستن! این استراتژی بر اساس تکنیک 100 سهمی برنامه ریزی و تعریف شده و مانند یک ماشین الگوریتم بسیار ساده دائمآ فعال و در حال گردش و بهره بردن از بیشتر نوسانات بازار ولو اندک بوده و در کل سود مستمر و قابل توجهی را روزانه و هفتگی و بدون در نظر گرفتن روند اصلی بازار(صعودی و یا نزودلی) نصیب معامله گر میکند. این رو هم بگم که در این نوع استراتژی معاملاتی فاکتور زمان و نیز سرعت تصمیم گیری بر همه فاکتورها از جمله تحلیلهای بنیادی و تکنیکال و اخبار و شایعات توی بازار ارجح تر است ...نظر شخصی

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
    سلام پست های شما رو میبینم معمولا برام سوال بوده همیشه که استراتژیتون چی هست
    یعنی با چه سیستمی کار میکنین
    این همه نوسان بازدهیش چقدر بوده

آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/10/12, 17:07.

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

_ فروش فاهواز تو قیمت 659 تومان مرحله اول فروش

_ فروش شصدف تو قیمت آستانه بالا مرحله اول فروش

_ خرید و بازپسگیری وپویای فروخته شد 495 تومان دو هفته پیش تو قیمت 410 تومان امروز مرحله اول (برگشت به خانه)

_ خریید غسالم از صف فروش امروز مرحله دوم خرید

_ خرید و بارپسگیری ثبهساز فروخته شده 230 تومانی هفته های گذشته تو قیمت آستانه پایین امروز مرحله دوم(بازگشت به خانه)

_ خرید کی بی سی تو قیمت آستانه پایین مرحله سوم خرید

_ خرید و بازپسگیری ثاخت فروخته شده 260 تومانی هفته های گذشته تو قیمت آستانه پایین امروز مرحله دوم (بازگشت به خانه)

_ خرید ولصنم تو فبمت آستانه پایین امروز مرحله اول خرید

بازار امروز از حالت بازار کاملآ نامتعادل دیروز به بازار نیمه نامتعادل و تقریبآ روان امروز تبدیل شد و معاملات روان تر و پر حجم تری را در مقایسه با دیروز تجربه کرد! صفهای فروش در اکثر سهمها جمع شده و خیلی از سهمهای بازار به طور تقریبی متعادل معامله میشدند! و میشه این انتظار رو داشت که شنبه هفته آینده بازار به تعادل برسد! فقط تنها چیزی که برام خیلی عجیب بود! بر خلاف روند طبیعی اصلاحی شاخص کل ریزش خیلی از سهمها به نظرم غیر طبیعی بوذ! یک نمونه کوچیکش رو فقط مثال میزنم قیمت سهمهای گروه غذائی و قندی به نظر تو این چند روزه اخیر غیر نرمال ریزش داشتنذ و کف های دو سال پیش خود را هم سوراخ کردند! حالا این مسئله تعمدی بوده یا نه! بنده اطلاع دقیقی ندارم اما توی این یک ماه گذشته بعضآ علاوه بر اصلاح زیاد قبل ترشون حدوذآ 40 الی 45 درصد دیگه ریزش قیمت داشتند که در سه سال گذشته بیسابقه بوده! درست مثل این میماند که بازار را مانند یک اسفنج چنان چلانده که آحرین قطره ای آن هم بچکد! و آخرین فروشندگان حقیقی را پیاده کنند! ... نظر شخصی

نظر

• SARDAR_S
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 505

امروز هم خرید داشتم تقریبا 60درصد نقدینگیم را دیروز و امروز سهام خریدم قیمتها جایی اومدن که واقعا نمیشه از خرید گذشت هفته دیگه هم بفروشند تو صف فروشها خرید میزنم

نظر

• سهامدار خرد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 2323

هرکس امروز قجامح خرید رستگار شد

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3751

یه کوییک اتومات گرفته بودم برا زیر پا ...سوار نشده ..فروختم ...شنبه .با مابقی نقدینگی..بزنم‌زیر گوش مادیرا ...آدم نمیشم !!!فکر کنم این بار جبران مافات بکنه....

نظر

• mhjmeshkaat
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 33

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
              سلام دوست من

تو تاپیک فقیر فقرا اگه کمی سرچ کنید استراتژی معاملاتی خودم رو تا حدود زیادی شرح دادم اما اینجا فقط به خلاصه ای از این استراتژی اشاره میکنم و بس

در این استراتژی در کل یک تکنیک ساده تعریف شده و بیشترش بر اساس آمار و ریاضی احمتالات پی ریزی شده! این تکنیک و استراتژی معاملاتی در بازار متعادل و نمیه متعال بسیار کارا و سودآور بوده اما نقاط ضعفهایی هم داره که باید کم کم اصلاح بشه! مثلآ در بازارهای نامتعادل صعودی مانند سال گذشته و یا بازار نامتعادل نزولی مانند امروز کارایی این استراتژی به حداقل میرسه البته همه ما میدانیم که بازارهای نامتعادل در مقایسه با بازارهای متعادل مدت زمان کمتری را صرف میکنند و میشه گفت موقتی و گذرا هستن! این استراتژی بر اساس تکنیک 100 سهمی برنامه ریزی و تعریف شده و مانند یک ماشین الگوریتم بسیار ساده دائمآ فعال و در حال گردش و بهره بردن از بیشتر نوسانات بازار ولو اندک بوده و در کل سود مستمر و قابل توجهی را روزانه و هفتگی و بدون در نظر گرفتن روند اصلی بازار(صعودی و یا نزودلی) نصیب معامله گر میکند. این رو هم بگم که در این نوع استراتژی معاملاتی فاکتور زمان و نیز سرعت تصمیم گیری بر همه فاکتورها از جمله تحلیلهای بنیادی و تکنیکال و اخبار و شایعات توی بازار ارجح تر است ...نظر شخصی
              سلام بزرگوار ایکاش بیشتر این سیستم را بازمیکردید تا ما هم چیزی یاد بگیریم

نظر

• 20reza
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 310

امروز چرا سایت قطع شده بود ؟ ....
                این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

خرید فایرا و وثنو و خاور با دید نوسان

اضافه کردن به شلرد حگردش و شپترو برای سهامداری
                  شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

................
                    آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/10/14, 21:24.
                    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

چند روز پیش یه حساب دوساله با سود20% بازکردم که بعد از یک ماه میشه روز شمار.بازار خوب شد کم کم به سبد فعلی اضافه می کنم ،نشد هم از همون جا میرم سراغ بقیه بازارها.بازار بورس ،متاسفانه فعلا تحلیل بردار نیست.با این که قیمت های جهانی همه صعودین ، اینجا شاخص متاسفانه هر روز نزولیه.
                      فعلا معلوم نیست تو بورس چه خبره.با این همه ریزش تازه دوستان می گن اگه شنبه هم بازار نزولی باشه،شاخص حدود چند ده هزار واحد دیگه می ریزه/:.negaran.:/

در پایان هفته اخیر رکورد خروج پول حقیقی برای 8 روز متوالی ثبت شد. در مجموع کل هفته 3 هزار و 700 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی 740 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین رشد 215 درصدی داشته است. در 8 روز کاری اخیر در مجموع 4 هزار و 781 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از بازار خارج شده است.
                      آخرین ویرایش توسط MOSTAFAVI؛ 2021/10/14, 21:47.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

امروز من یک رفیق جدید پیدا کردم!
                        پسر باحالیه. از اوناست که استعداد ذاتیه پول درآوردن دارن :D جدی میگم رفاقت در کنار کار چیز خوبیه

ارتباطات انسان سرمایه اصلی انسان هست! رفیق خوب خیلی خوبه

بعضی آدما استعداد عجیبی در پول درآوردن دارن:D اینجور رفیقهای خوب نعمتی هستن:D

اما در رابطه با قمارخونه خودمون بورس نظرم اینه که
                        امروز که تعطیله ولی من هفته دیگه خریدارم:D
                        اگه پا بده البته:D

اگه این تاپیک موضوعش :فرداها چه خواهید کرد! هم هست
                        نظرم اینه که
                        من هفته دیگه خریدارم احتمالا:D

لطفا توجه کنید اصلا توصیه به کسی نیست . نظرم فعلا اینه . فقط همین:D

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بورس باز قهار
                          عضو فعال
                          • May 2020
                          • 1979

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                          پسر باحالیه. از اوناست که استعداد ذاتیه پول درآوردن دارن :D جدی میگم رفاقت در کنار کار چیز خوبیه

نظرم اینه که

این سری به موقع نقد کردی و خوب بود
                          سری قبل ضرر سنگینی کردی و تجربه شد پیشنهاد میکنم برا خرید هم خیلی عجله نکنی بازار بالای انچنانی نداره تا بودجه ۱۴۰۱

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3751

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

نظرم اینه که

آقا این رفیقت رو به ما هم معرفی کن !!!چون ما هم استعداد غریبی در برباد دادن پول داریم !!!!بدترین قسمتش این هست از عید به اینور به هرکی مشاوره دادم !یا براش سهام گرفتم !!سرمایه اش حدود صد درصد رشد کرده !!!حالا به خصوص در زمینه خرید ماشین و ماشین سنگین !!و سهام!!ولی خودم سود که نکردم هیچی ..هم ماشینام رفتن ..هم حدقال ۲۰ درصد از پول ماشین ها که وارد بازار کردم تو ضررم !!حالا عدم النفع این مدت هم به کنار !!!نمیدونم حکمتش چیه !!!نمیدونم چرا وقتی بهشان فرابورس ...و فپنتا ..و شپدیس ۱۰ تومانی تومانی پیشنهاد دادم ..یا ثبت نام ماشین و خرید ماشین سنگین هایی که شرکت ها میارن گمرک بازرگان..خودم انجامش ندادم !!!!..پیشنهاد بوعلی ۴۷۵۰ بعد مجمع رو به کارگزارم دادم ...مقدار زیادی برا کد فامیلش خریده ...شاید حدود ۴۰ درصد و بیشتر تو سود باشه ..اون وقت خودمم خام شدم به حرف خود کارگزاره مادیرا گرفتم !!دست کم حدود ۲۰ درصد با سود اعتبار و کارمزد و افت قیمتش رفتم تو ضرر !!به قول یارو تا اینجامان رفتیم تو چیز ...!!!اخرین تیر ترکش رو هم نقد کردم برا این هفته ...بدترین جاش این هست که دور و بری ها فکر می کنن خیلی بارمان هست !!دیگه نمیدونن ...چه خبره !!!

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              آقا این رفیقت رو به ما هم معرفی کن !!!چون ما هم استعداد غریبی در برباد دادن پول داریم !!!!بدترین قسمتش این هست از عید به اینور به هرکی مشاوره دادم !یا براش سهام گرفتم !!سرمایه اش حدود صد درصد رشد کرده !!!حالا به خصوص در زمینه خرید ماشین و ماشین سنگین !!و سهام!!ولی خودم سود که نکردم هیچی ..هم ماشینام رفتن ..هم حدقال ۲۰ درصد از پول ماشین ها که وارد بازار کردم تو ضررم !!حالا عدم النفع این مدت هم به کنار !!!نمیدونم حکمتش چیه !!!نمیدونم چرا وقتی بهشان فرابورس ...و فپنتا ..و شپدیس ۱۰ تومانی تومانی پیشنهاد دادم ..یا ثبت نام ماشین و خرید ماشین سنگین هایی که شرکت ها میارن گمرک بازرگان..خودم انجامش ندادم !!!!..پیشنهاد بوعلی ۴۷۵۰ بعد مجمع رو به کارگزارم دادم ...مقدار زیادی برا کد فامیلش خریده ...شاید حدود ۴۰ درصد و بیشتر تو سود باشه ..اون وقت خودمم خام شدم به حرف خود کارگزاره مادیرا گرفتم !!دست کم حدود ۲۰ درصد با سود اعتبار و کارمزد و افت قیمتش رفتم تو ضرر !!به قول یارو تا اینجامان رفتیم تو چیز ...!!!اخرین تیر ترکش رو هم نقد کردم برا این هفته ...بدترین جاش این هست که دور و بری ها فکر می کنن خیلی بارمان هست !!دیگه نمیدونن ...چه خبره !!!
                              گر زمین را به آسمان دوزی....ندهندت بیشتر از روزی
                              باز دمت گرم که به دیگرون خیر رسوندی.دمت گرم@};-

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                یه کوییک اتومات گرفته بودم برا زیر پا ...سوار نشده ..فروختم ...شنبه .با مابقی نقدینگی..بزنم‌زیر گوش مادیرا ...آدم نمیشم !!!فکر کنم این بار جبران مافات بکنه....
                                داداش حواست هست؟ با بورس خودتو از سانتافه رسوندی به کویبک ها، اون کوییکم به نظرم از دست میدی اگه همینجوری ادامه بدی.

حال شما حال پوکر بازی هست که چند دست پشت سر هم میبازه و هر بار شرط رو بزرگ تر و پر ریسک تر میبنده. مواظب باش.

نظر

در حال کار...
                                X