کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ضمن عرض صبح به خیر به تمام دوستان ، در قیمتهای منفی عرضه چندانی صورت نمیگیرد و این باعث صعود قیمتها خواهد شد فقط صبر و حوصله لازم است. به امید خدا همگی پر سود باشیم .
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
تحرکاتی در گروه قند دیده میشه ، قنیشا و قمرو با افت قیمت زیاد ریسک خیلی کمی دارند .
قبلا یک بررسی روی این گروه داشتم.به نظر من سهام قندی در این قیمتها ارزنده نیستند.ممکنه در جو روزهای مثبت یه نوسان مثبت بدند ولی من به شخصه خرید سهم قندی را پر ریسک می بینم
این خبر برای مدتی پیش است که با عملی شدن آن، تحولی بزرگ در پست بانک صورت خواهد گرفت.
پست بانک ایران، بانک عامل وزارت ارتباطات شد
به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وي در گفتگوئي ضمن اعلام اين خبر اظهارداشت: مجوزهاي مربوطه در اين راستا از وزارت امور اقتصادي و دارائي و بانک مركزي جمهوري اسلامي ايران دريافت شده و از اين پس همه عمليات بانكي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و شركت ها و سازمان هاي تابعه از طريق پست بانک ايران انجام ميگيرد.
وي افزود: يكي از کاملترين شعبههاي پست بانک ايران طي چند ماه آينده در سايت پرديس وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات افتتاح خواهد شد و اين بانک توانائي بالايي براي رفع نيازهاي مالي و پولي مردم دارد و ميتواند از امكانات و بسترهاي پست نيز براي توسعه خدمات و رفع نيازهاي مربوطه بهره کافي را ببرد.
عين بنز داره ميره بالا /:.grlim:./ اونايي هم كه سفارش فروش گذاشتن از نسبت حجمش معلومه اكثرا سياه كاريه واسه بزخري، حيف من ديگه فول سهمم و نميتونم خريد كنم. البته يك سوم سبدم ولبهمنه ديگه نيازي به خريد بيشتر نيست
آقا توی ولبهمن چی شده؟! دیروز اون حجم معامله؛ امروز این حجم صف خرید؟!!
سلام
ديروز من گفتم خريدش خوبه و ديروز روي 220تومن ميشد حجم بالا هم خريد. تعديل مثبت داده و از طرفي گروه ليزينگ نشون داده فارغ از شرايط بازار ميتونه هر سال سودش رو افزايش بده. پس پي بر اي براي اين گروه حتي در شرايط بد بازار نبايد زير 7 باشه كه به زودي به اين عدد خواهيم رسيد.
ضمنا ولبهمن شناوري كمي داره كه اين قدرت مانور بازيگران سهم رو خيلي زياد ميكنه.
نظر