امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    سلام دوست من
    امیدوارم فردا و چند روز اصلاح شاخص شما را به خشم نیاورد........................
    ویادتون نره دیدگاه شما بلند مدته
    موفق باشید

چرا همیشه اینطوری فکر باید بشه که اصلاح شاخص باید رو به پائین باشه؟

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

سلام دوست من
      موفق باشید

سکوت بازار برای چند روز آینده طبیعی می باشد از طرفی داریم به پیش بینی سال 94 داریم نزدیک می شویم و تسویه حساب ها ماهانه و 10 اسفند هم نتیجه اولیه مذاکرات هسته ای پس به نظر می رسه روند پیش رو بازار همراه با احتیاط کامل تا 15 اسفند باشه !!! و عادی و قابل پیش بینی
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amir alii
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 251

باز يك روز بازار قرمز شد...... حالا حرف و حديثها شروع شد/:.ph34r-smiley.://:.yead.:/
        [B]
        [FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• محمد3
          عضو فعال
          • Aug 2014
          • 458

دوستان ريسك پذير فسرب رو بررسي كنيد. اگر بازار امروز شل نميشد اصلا فرصت خريد نميداد امروز.

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

سلام دوست من
            موفق باشید

با عرض سلام و تشکر.

ددوست عزیز، خدا روشکر صبر و تحمل من بیش از اینهاست و عصبانیتی در کار نبوده.بهر حال ، بخاطر توصیه ای که فرمودید ، تشکر می کنم
            Honesty is the best policy

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

​تعویض مقداری از اعتلا با غبشهر.
              Honesty is the best policy

نظر

• omidvar
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 796

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                ​دلار به دلیل گزارشات مناسب مربوط به آمار بی کارها، گزارش بخش غیر کشاورزی رفته بالا.در نتیجه فلزات همه منفی شدند.فعلا خریدن سهام فلزی گزینه مناسبی نیست.
                البته بجز فایرا که طوفان بپا میکنه وکاری به این حرفها نداره
                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

سهمهایی که صفشون عرضه شد دوباره دارند صف خرید میشن ، شاخص پایینی نداره ، تورم رسیده به 15 درصد و تا 6 ماه آینده میره زیر 10 درصد بزودی بانکها مجبور میشن سودشون را کاهش بدهند ، بازار دلار و طلا و ملک هم که در خواب به سر می برند ، بزودی نقدینگی زیادی وارد بورس میشه .

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                    سهمهایی که صفشون عرضه شد دوباره دارند صف خرید میشن ، شاخص پایینی نداره ، تورم رسیده به 15 درصد و تا 6 ماه آینده میره زیر 10 درصد بزودی بانکها مجبور میشن سودشون را کاهش بدهند ، بازار دلار و طلا و ملک هم که در خواب به سر می برند ، بزودی نقدینگی زیادی وارد بورس میشه .
                    ان شاءالله
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• محمد3
                      عضو فعال
                      • Aug 2014
                      • 458

ان شاءالله
                      خدا از دلت بشنوه! /:.yead.:/

نظر

• mmis
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 235

تعویض مقداری از غبشهر و غمارگ با ثتران
                        خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• AVINAR
                          عضو عادی
                          • Nov 2014
                          • 125

آنچه در ادامه میخوانید صرفا” بیان نظرات و تجربیات شخصی نویسنده است و ممکن است از اساس اشتباه باشد.

شاید این روزها جذاب ترین بحث ها در فضای پیرامون بورس در رابطه با وضعیت آینده بازار بورس باشد. وقتی در فضای مجازی و سایت ها و وبلاگ ها و تاپیک های بورسی گشت می زنیم با انواع نظرات و تحلیلها ی متفاوت و حتی متناقض روبرو می شویم .
                          گروهی که اکثریت را شامل میشوند همان گروه هیجانی هستند که متاسفانه در میان تحلیلگران نیز فراوان دیده میشوند. این گروه هر زمان که بازار منفی است و تحلیل هاشان غلط از کار در می آید شروع به آه و ناله میکنند و در تحلیل هاشان کار بورس را تمام شده می پندارند و بجای ارائه یک تحلیل درست و واقع بینانه و بررسی روند ها قصه های نامربوط می بافند و بنام تحلیل به مخاطبان خود تحویل میدهند. و همینکه چند روز بازار مثبت شد دوران ضرر را تمام شده اعلام میکنند و بخر بخر ها شروع میشود و …..

از نگاه تکنیکال در مقطع کنونی تا زمانیکه شاخص کل زیر 70000 است در کانال نزولی است و احتمال افت آن بیشتر از رشد است .
                          اما در نگاه غیر تکنیکالی به شاخص باید جنبه های گوناگونی را بررسی و تحلیل کنیم. ابتدا باید به بررسی وضعیت بنیادی بازار بپردازیم. مواردی همچون مالیات و بهره مالکانه معدنی ها و فولادی ها و کیفی سازی پالایشگاه ها و خوراک پتروشیمی ها و قیمت حامل های انرژی که روی اکثر گروه ها تاثیر گذار است پارامتر هایی است که در تحلیل بنیادی بازار باید بررسی شود. بطور کلی قانون بودجه سال بعد که هنوز در مجلس شورای اسلامی است یکی از پارامترهای مهم برای تحلیل بنیادی بازار است . وضعیت رکود حاکم بر اقتصاد و نیز مذاکرات هسته ای و نتیجه آن نیز پارامترهای دیگری است که تا وقتی تعیین تکلیف نهایی نشود میتواند بازار را تحت تاثیر شدید قرار دهد. قیمت جهانی نفت و نیز نرخ برابری ارزش دلار از موارد دیگر است که بر جهت گیری بازار ما موثر است. درگیری جناح های موجود در چهارچوب قدرت و کشمکش های سیاسی که بخاطر انتخابات سال آینده مجلس هر روز داغ تر خواهد شد نیز میتواند بر بازار تاثیر گذار باشد.
                          با کمی تامل روی مواردیکه بر شمردم میتوان نتیجه گرفت که فعلا” در هیچکدام از این موارد نمیتوان به قطعیت نظر رسید و همچنان باید مراقب تغییرات ناگهانی باشیم. چرا که قانون بودجه هنوز در مجلس به تصویب نهایی نرسیده و هر روز این احتمال وجود دارد که ماده ای و یا پیشنهادی به تصویب برسد که روی یکی از گروه ها تاثیر گذار باشد . قیمت جهانی نفت اگر چه در هفته گذشته کمی رشد کرد اما در کل در روند نزولی است و میتواند با یک مصاحبه از سوی مقامات یکی از کشورهای تولید کننده و حتی مصرف کننده نفت تغییر جهت دهد. مذاکرات هسته ای لااقل تا پایان سال همچنان میتواند استخوان تحریم ها را لای زخم اقتصاد مریض و در حال احتضار ما نگه دارد. و تقریبا” همه میدانند که تحریم ها چه بر سر اقتصاد و صنایع ما آورده و خواهد آورد. و دیگر وارد بحث انتخابات سال آینده مجلس نمیشوم چون بار سیاسی دارد و ما در این سایت بنا نداریم وارد این مقوله ها شویم. ولی همین اندازه اشاره می کنم تا بدانید که بودجه بعضی از ستاد های انتخاباتی از همین بورس و نوسانات آن تامین میشود و گاهی تحلیل های هیجانی در بعضی سایتها بطور برنامه ریزی شده در جهت اهداف خاص انجام میشود. منظورم این است که آدرس غلط داده میشود تا کسانیکه به پول نیاز دارند از نوسان برنامه ریزی شده بازار استفاده کنند.

در رابطه با مذاکرات هسته ای هم بر هیچکس پوشیده نیست که این مذاکرات با مدیریت دکتر ظریف وزیر محترم امور خارجه کشورمان تا کنون پیشرفت های خوبی نسبت به دوره های قبل داشته است . و نیز همه تحلیلگران واقع بین معتقدند که هم ایران و هم امریکا در این مقطع تاریخی به حصول توافقی جامع در این مذاکرات نیاز دارند . و منافع هر دو کشور به توافق و موفقیت مذاکرات گره خورده است. از طرفی حالا تقریبا” بر همگان آشکار شده است که موضع اسرائیل نیز در دنیا نسبت به گذشته بسیار ضعیف گشته تا جایی که به مشاجره لفظی بین مقامات رسمی امریکا و اسرائیل منجر شده است. و این باعث میشود که اسرائیل تلاش خود را برای به شکست کشاندن مذاکرات بیشتر کند. و در داخل دو کشور امریکا و ایران نیز دستگاه جاسوسی و لابی اسرائیل به فعالیت مشغول است تا مذاکرات را به شکست بکشاند. خوشبختانه در امریکا با پافشاری رئیس جمهور اوباما مبنی بر وتوی هر گونه تحریم جدید علیه ایران در جریان مذاکرات و سپس متعاقب آن تصویب طرح ممنوعیت تحریم جدید در جریان مذاکرات لااقل تا پایان سال تلاشهای اسرائیل برای شکست مذاکرات خنثی شد . اما در ایران هنوز متاسفانه دستهای پنهان سیستم جاسوسی اسرائیل از آستین های مختلف بیرون می آید و افرادیکه خود را کاسه داغتر از آش نشان میدهند به اصطلاح به فکر دفاع از حقوق هسته ای مردم ایران افتاده اند. و بجای اینکه حقوق مردم ایران را در اختلاس هزاران میلیاردی وابستگان دولت قبل پیگیری کنند نگران دستاوردهای هسته ای شده اند. این گروه را رئیس جمهور محترم به حق ” کاسبان تحریم ” لقب دادند چون بخاطر همین تحریم ها بود که توانستند از طریق افرادی مانند بابک زنجانی میلیاردها تومان بی هیچ حساب و کتابی به جیب بزنند و هیچ حسابی هم پس ندهند. اصلا” به همین دلیل با روی کار آمدن احمدی نژاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر چیده شد که رد پای دزدان و غارتگران ثروت ملی ناپدید شود. و حالا اسرائیل تنها امیدش همین گروه هستند چرا که یک بار دیگر نیز با براه انداختن موضوع هلوکاست در سال های گذشته خدمات ارزشمندی به اسرائیل کردند و موقعیت های منحصر به فردی برای مظلوم نمایی اسرائیل ایجاد کردند. و متاسفانه این گروه همچنان در حال فعالیت و تضعیف دولت جناب روحانی هستند که در حال حاضر نماینده واقعی مردم ایران است. البته با درایت و تیز هوشی ای که در جناب دکتر روحانی و اعضای کابینه ایشان سراغ داریم مطمئن هستیم که از این گردنه حساس تاریخی با موفقیت عبور خواهند کرد . چرا که مردم ایران پشتیبان آنها هستند.
                          همچنین در روز های اخیر خبر پرتاب ماهواره فجر به فضا باعث شد که مخالفان توافق سیاسی ایران و امریکا سوژه جدیدی برای مانور بدست آورند . درست است که برنامه موشکی ایران اهداف دفاعی دارد و نباید کشورهای دیگر را نگران کند.اما در این مقطع حساس میتواند باعث ایجاد گره های دیگری در مذاکرات شود.بطوریکه در خبرها شنیدیم که:
                          وزارت امور خارجه آمریکا بدنبال پرتاب ماهواره‌ “فجر” در ایران، اعلام کرد: برنامه موشک‌های بالستیک ایران بخشی از مذاکرات هسته‌ای میان این کشور و گروه 1+5 است. برنامه موشکی ایران هنوز یک تهدید علیه منطقه محسوب می‌شود و ما این نگرانی را با جامعه بین‌المللی در میان گذاشته ایم.
                          بطور همزمان، عباس عراقچی معاون محمد جواد ظریف و عضو تیم مذاکره کننده اتمی نیز روز گذشته گفت:برنامه موشکی ایران ماهیت کاملاً دفاعی دارد و جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان مسائل دفاعی کشور را قابل مذاکره نمی‌داند.پرتاب ماهواره فجر به فضا نیز برای حضور در فضا و تقویت زیرساخت‌های ارتباطاتی و اطلاعاتی کشور بوده است.
                          پس با همه این تفاسیر نتیجه میگیریم که در عین حال که در بازار تغییرات خوبی در جریان است اما هنوز باید شاخص کل و بازار را نزولی بدانیم و تا تصویب لایحه بودجه و نیز مشخص شدن نتیجه کلی مذاکرات در پایان سال باید احتیاط را فراموش نکنیم و قسمتی از سرمایه خود را همچنان نقد و یا خارج از بازار نگهداریم. ولی مانند گذشته اگر همچنان با قسمتی از سرمایه خود بر اساس تحلیل تکنیکال خرید و فروش کنیم میتوانیم در همین شرایط هم از بازار سود بگیریم. البته باید مراقب تحلیل های هیجانی هم باشیم. چون همانطور که در ابتدای این بحث گفتم در همین روزها دیده میشود که بخاطر بازار هفته گذشته اکثر تحلیلگران گرفتار هیجان شده اند.و متاسفانه تا جایی که من دیدم در فضای مجازی تعداد تحلیلگران خیلی زیاد است و تشخیص تحلیل واقعی از تحلیل هیجانی بسیار سخت و دشوار است.

نظر

• والیخان
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 413

خریدوپست ازصف فروش.بنظرم جای رشدداره

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

همتونو...دعا کردم............خدا از سر تقسیراتم بگذره.........این بورس نمیذاره مثل بچه ادم زیارت کنیم...........کلا نقد شدم.....یه کوچولو فولای برداشتم..................به جانعزیزم این بورس تا دلت بخاد ملتو زمین زده........یه گوشه تو اسمال طلا نشسته بودم...دیدم یه بابایی 40 ساله داره ناله میکنه........گوشام تیز کردم....خدا شاهده...داشت صالح ابادی رو نفرین میکرد....خلاصه چسبیدم بش فهمیدم....خونشو سال پیش فروخته سهام خریده....چند بار خریدو فروشی که کرده تا الان سرمایش یک چهارم شده.......رفتیم دلمون باز شه...دلمون بیشتر گرفت..............عمو حیدر راضی باش حسابی دعات کردم.........تو سمگا بدجور توهم زده بودم...حرفات نبود ...الان منم کنار این ببا باید...داداش جهانگیری رو نفرین میکردم:((.........یه کنجکاوی در باره پدیده کردم....فکر کنم تنها کسی که پدیده نداشت خودم بودم.........سرتون درد نیارم....بدرود
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

فردا حس میکنم شاخص منفی باشه و خیلی سهم ها که چند روزه رفتن بالا صف فروش بشن
                                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X