کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب mey عزیز حالا که دلت شکست ، التماس دعا ، دعا کن بازار سبزی داشته باشیم
دل شکستن کجا بود.......دادا....ما خدا رو داریم....اینا امتحانای زندگیه..........همش فدا یه تار موت........یه مدت 11 طی میکنیم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دل شکستن کجا بود.......دادا....ما خدا رو داریم....اینا امتحانای زندگیه..........همش فدا یه تار موت........یه مدت 11 طی میکنیم
اینجوری واسه سلامتی بهتره.خوشم میاد از روحیه بالایی که داری، مثل خودمی، بیخیال بودن از همه چیز بهتره، بعضی دوستان که هر روز دارند خودشون را با خرید فروش های الکی به کشتن میدند، خوش به حال من که فقط تماشا چی هستم.
دوستان زامیاد پسند..............مطمئن هستید که قرار نیست تعدیل منفی برای سال بعد بده
؟.............مثل خپارس نشه این با حجم بالا دلیل محکم نیواد .........شاید اوضاع بنداز در رو باشه ؟
هر چی امروز از سود ولساپاح خوش بودیم.....شب خورد تو حا لمون........................لیست جریمه... داد دستم.....نزدن راهنما...نبستن کمربند....حرکات مارپیچ.....جریمه بابت ارتفاع ماشین...و...زنون.........سرعت...غیر............... .ابطال گواهینامه........ماشینم رفت پارکینگ خیابان زنجان.......کلا شانس نداریم...........ساعت 2 خر پر نمیزنه تو ستاری....نمیدونم این از کدوم گوری پیداش شد.................خر ما از کرگی دم نداشت
سلام
این همه کار را واقعا شما با هم انجام داده بودید؟؟؟؟؟؟؟ عایا؟
/.:blinksmiley.:/
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
دوستان عزیز سلام
میدانم از اینکه الان بنویسم فرصت فروش سهام است حسابی ناراحت میشوید...........................ولی مینویسم فرصت فروش میباشد
موج3 نزولی قدرتمندی از cاز 4 بزرگ در راه است.............................
البته همگی شوکه خواهند شد
علی میرزایی
93/11/29
دوستان عزیز سلام
میدانم از اینکه الان بنویسم فرصت فروش سهام است حسابی ناراحت میشوید...........................ولی مینویسم فرصت فروش میباشد
علی میرزایی
93/11/29
سلام علي جان
بنده يك سهم خريدم كه تو موج 3 از 5 به سر ميبره
و اگرچه بپذيرم شاخص در 3 از c از 4 قرار داشته باشه، تكنيكي و بنيادي ممكن نيست كه نزول بكنه
با اين وجود شما هنوز به اين عقيده خواهيد بود كه فرصت فروش است؟
دوستان عزیز سلام
علی میرزایی
93/11/29
دوست عزیز
اولا این تاپیک جای تحلیل شاخص نیست.
دوما بزودی از شاخص جدید رونمایی میشه که قطعا با عدد فعلی اختلاف زیادی خواهد داشت.
خرید و فروش و تصمیم گیری بر اساس شاخص قلابی فعلی به نظرم کاملا اشتباهه
دوستان عزیز سلام
علی میرزایی
93/11/29
يه سوالي! فرصت فروش چي؟! شما كه در امضات نوشتي فول اوراق مشاركتي! نكنه ميخواي اوراق مشاركتها رو بفروشي؟ /:.yead.:/
شما اگه تحليلگر قابلي بودي از فرصتهاي فروش هيجاني براي خريد در كف استفاده ميكردي. منكه هيچ ادعايي در تحليل ندارم، در هيمن تاپيك پستهام هست كه ثرود 308 تومني و ركيش 320 تومني رو از كف جمع كردم.
به نظر من امضاي شما مايه شرمندگي يك معاملگر بورس هست كه نتونسته از اين همه فرصتهاي طلايي نوسان در چند ماه گذشته استفاده كنه.
نظر