کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان یه سوال
اگه مهلت تسویه اعتبار 99/1/1 و 99/1/3 باشه من باید 28 ام تسویه کنم یا 5 ام که بورس باز میشه؟؟؟
زنگ زدم از کارگزاری پرسیدم.
اگه سوال دوستانی غیر از من هم باشه گفتم شاید پاسخش به دردتون بخوره.
میگن اگه 28 ام تسویه نکنید کارگزاری نمی فروشه.
یعنی همون 5 ام تسویه رو انجام بدم.
اما گفتن مشمول جریمه میشم.
جریمه هم اینه که اگه دوباره بخوام اعتبار بگیرم باید برم کارگزاری تعهد بدم.
که من هم دیگه نه اعتبار می گیرم و نه کارگزاری میرم واسه تعهد. /.:biggrinsmiley.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بازار جز تک سهمها بنظرم فرصت فروشه هرمثبتی فقط فرصت فروشه دیشب هم گفتم گول مثبتها رو نخورید
روند نزولی هست حداقل تا یک ماه اصلاح داریم شاید خیلی ها ناراحت بشن اما همیشه برخلاف میل بازارها حرکت میکنن اینو میشه از روند نزولی قیمتهای جهانی هم متوجه شد اما متاسفانه تعصب و خوش بینی زیاد یه عده رو نمیزاره واقعیتو ببینن
اینجور افراد همیشه کمترین سود راخواهند کرد و یاحتی ضرر
امروز ۲۶ اسفند این پستم باشه یک ماه بعد میارمش بالا تا ببینم پیش بینی بنده درست بود
روزخوش
بازار بنظرم فرصت فروشه هرمثبتی فقط فرصت فروشه دیشب هم گفتم گول مثبتها رو نخورید
روند نزولی هست حداقل تا یک ماه اصلاح داریم شاید خیلی ها ناراحت بشن اما همیشه برخلاف میل بازارها حرکت میکنن اینو میشه از روند نزولی قیمتهای جهانی هم متوجه شد اما متاسفانه تعصب و خوش بینی زیاد یه عده رو نمیزاره واقعیتو ببینن
اینجور افراد همیشه کمترین سود راخواهند کرد و یاحتی ضرر
امروز ۲۶ اسفند این پستم باشه یک ماه بعد میارمش بالا تا ببینم پیش بینی بنده درست بود یا چهارتا تازه وارد و جوگیر
روزخوش
دلار نقدی در مرز16000تومانه.نگهداشتن ریال هم که به صرفه نیست .با این وضع کدوم بازار رو برای سرمایه گذاری بهتر از بورس می دونید؟
دلار نقدی در مرز16000تومانه.نگهداشتن ریال هم که به صرفه نیست .با این وضع کدوم بازار رو برای سرمایه گذاری بهتر از بورس می دونید؟
دوست عزیز گاهی باید نقد بود قرار نیست همیشه فول سهم باشیم
این عادت خیلی ها هستش فکر میکنن باید همیشه یا سهم بخرن یا دلار و سکه نه گلم گاهی فقط باید نقد بود تا بازار اصلاح کنه و دوباره تو کف خرید
خیلی ها فکر میکنن نقد باشن عقب میوفتن و این طرز فکر اشتباه باعث نابودی سرمایه خواهد شد
دوست عزیز گاهی باید نقد بود قرار نیست همیشه فول سهم باشیم
این عادت خیلی ها هستش فکر میکنن باید همیشه یا سهم بخرن یا دلار و سکه نه گلم گاهی فقط باید نقد بود تا بازار اصلاح کنه و دوباره تو کف خرید
خیلی ها فکر میکنن نقد باشن عقب میوفتن و این طرز فکر اشتباه باعث نابودی سرمایه خواهد شد
نقد بودن با سهامدار بودن منافاتی نداره.میشه توی بازار بود و پول نقد هم داشت.از سخن شما برداشت میشه که نظرتون اینه که باید کاملا از بازار خارج شد.
باشه بس تا میتونی فول سهم باش به این جماعت خوبی نیومده زمان مشخص خواهد کرد دیگه چیزی نمیگم تا زمان همچیز را ثابت کنه روزخوش
ناراحت نشو داداش.من هم پول نقد دارم و هم سکه طلا و هم سپرده.و هم سهام.کسانی هم که اینجا هستند به اندازه خودشون با مفهوم ریسک آشنا هستند.
وقت جنابعالی هم خوش
غپینو داریم و برکت...برکت گند زده تو این بازار..ولی از غپینو راضیم..خوب معامله میشه..
امروز یه نقدینگی گیرم اومد که از صف فروش های ثاخت و غبشهر خرید کردم...هدفم یه سود ده درصدی کوتاه مدتیه..
ثاخت و غبشهر و روی مثبت 5 فروختم تا نوسانم و گرفته باشم.
نقدینیگی رو واسه نوسان بعدی قثابت خریدم..که صف فروش شد و حال گیری شد..
غپینو و برکتم خوب بودن و راضی بودم ازشون
نظر