امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • seraj
    ستاره دار(2)
    • Feb 2012
    • 2064

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
    سلام
    صبح بخیر
    روز خوبی داشته باشید
    سراج بزرگوار شما لطف دارین

این جمعه قسمت شد بریم خونه پدرمون رو تمیز کنیم
    مادر ما 10 سال پیش به رحمت خدا رفتن
    خدا رفتگان همه رو بیامرزه
    از آشپزخونه و یخچال و فرشها و همه چی
    هر چی رو تونستیم شستیم و روفتیم
    وقتی بهش نگاه میکردم دلم براش میسوخت
    میخاست و نمیتونست
    یه زمانی پارو دستش میگرفت همه فرشهارو خودش میشست
    رنگ میکرد
    جارو میکرد
    بنایی میکرد
    گچ کاری میکرد
    البته همیشه هم کج در میومد
    ولی الان شکست زمانه رو تو چشماش میدیدم
    دلم خیلی براش سوخت
    گرچه حاضر نمیشه خونه اش رو که اینهمه خاطرات با مادر ما داره ول کنه بیاد پیش ما
    به هر حال میخاستم بگم
    این عزیزان رو فراموش نکنید
    درسته وقتی سود میکنیم تا ته دلمون خوشحال میشیم
    ولی این بنده خداها با یه تلفن هم خوشحال میشن
    چه برسه به اینکه بتونین کاری براشون بکنین
    رفتگان رو هم این هفته آخرسال فراموش نکنین
    حتی با یه فاتحه
    ببخشید
    جناب معینی پای سیستم نبودم
    خدا مادرتان را بیامرزد و سایه پدرتان را بر سر شما مستدام بدارد . با این خدمتی که شما به پدر میکنید انشاءالله دست به خاک میزنید طلا بشه .
    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
      جناب معینی پای سیستم نبودم
      خدا مادرتان را بیامرزد و سایه پدرتان را بر سر شما مستدام بدارد . با این خدمتی که شما به پدر میکنید انشاءالله دست به خاک میزنید طلا بشه .

این گوهر ها تو هر خانواده ای هست
      درسته یه مقدار قرقرو میشن و کم طاقت
      ولی نعمت و برکت خانواده ها هستند
      خدا سایه همه شون رو سر همه دوستان این انجمن نگه داره

نظر

• Trader7
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 940

قدرت خریدار تو بازار خیلی زیاد شده
        ماه ها بود چنین قدرت خریدی ندیده بودم!
        امروز بعد از چند ماه مقداری خرید کردم انشاا... اگر همین روند ادامه داشته باشه در روزهای آینده بقیه نقدینگی رو هم تبدیل به سهم می کنم
        موفق باشید

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
          قدرت خریدار تو بازار خیلی زیاد شده
          ماه ها بود چنین قدرت خریدی ندیده بودم!
          امروز بعد از چند ماه مقداری خرید کردم انشاا... اگر همین روند ادامه داشته باشه در روزهای آینده بقیه نقدینگی رو هم تبدیل به سهم می کنم
          موفق باشید
          باید مراقب بود
          چون ممکنه مثبتهای این روزها برای نقد شدن بعضی از بزرگان باشه
          البته اگر مذاکرات مطرح نبود باید از این مثبت شدن برای نقد شدن استفاده میشد

نظر

• والیخان
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 413

خریدوبصادر

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

فروش تکمبا یر به یر.............افزودن رتکو.......کلا این 2 روز همانند شلغم...ترید کردم........../:.weirdsmiley.:/
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                فروش تکمبا یر به یر.............افزودن رتکو.......کلا این 2 روز همانند شلغم...ترید کردم........../:.weirdsmiley.:/
                جناب می اول خوندم همانند شغلم اما بعد دیدم شلغمه نه شغلم . شلغم باز خاصیت آنتی بیوتیک داره کاشکی من تریدام شلغمی بود ! میتونم بگم درحد شلغم هم نیست ! من حالا حالا ها باید پا بکوبم تا بقول بورسی ها ماهیگیر بشم .
                نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                  جناب می اول خوندم همانند شغلم اما بعد دیدم شلغمه نه شغلم . شلغم باز خاصیت آنتی بیوتیک داره کاشکی من تریدام شلغمی بود ! میتونم بگم درحد شلغم هم نیست ! من حالا حالا ها باید پا بکوبم تا بقول بورسی ها ماهیگیر بشم .
                  دادا نمیدونم چه بدبختی گریبان منو گرفته......تو بازار منفی خوب سود میکنم...تو بازار مثبت گیج میزنم.........جان خودم بعضی وقتا به خودم شک میکنم...که نکنه چیزی میزنم...حواسم نیست.......
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

دوستان اگه می بینید بازار مثبته فکر نکنید همه در سود هستن و....شما از قائله عقب موندید باور کنید نود درصد سهامداران هنوز به قیمت خریدشون نرسیده اونهایی هم که پله ای خریدن هم تازه به قیمت خریدشون رسیده

فقط کمتر از ده درصد هستن که اون هم همین چند روز پیش خرید داشتن و کاملا نقد بودن الان یه مقدار کمی تو سود هستن

مثلا من خودم که نقد بودم الان کلا دو درصد تو سودم

وقتی می بینید که کل بازار مثبته ادم یه حس بهش دست میده که انگار همه دارن سود میکنن ولی خودش نه در حالی که اینجور نیست......این حس رو کنار بزارید چرا که بر معاملاتتون اثر میذاره و باعث معاملات هیجانی میشه با ریسک بالا
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

این روزها سعی کنید از هول حلیم تو دیگ نیافتین

بیاد بیارین که همین چند روز پیش بعضی سهم ها رو کسی نگاهشون نمی کرد......پس مواظب باشین چی میخرین

فکر نکنید که امروز خرید نکنید بیافتید واسه فردا چند درصد رو از دست میدید.......صبر کنید تا فردا و سهم خوب بخرید

خدا رو شکر اکثر سهام اگه همون ساعت هشت و سی بزنید تو صف گیرتون میاد پس فقط سهم خوب نه هر سهمی

البته فردا به نظر ریسک بازار بیشتر باشه
                      آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2015/03/15, 19:11.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

دادا دمت گرم که دلداری میدی............ولی خدا شاهده دروغ نمیگم.......از 27 شهریور تا الان 45 درصد سود کردم............ولی این گیج شدن تو بازار گاوی رو اعصابمه.......

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

با سلام خواستم تو منفی فردا تکمبا را خرید داشته باشم . دلیلی خاصی فروشتان داشته؟نوشته شما ما را به تردید فرو برد
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

براساس گزارش بورس نیوز، امروز اگرچه بازار مثبت بود اما عرضه ها به علت آخرین مهلت تسویه اعتباری ها و همچنین فروشندگانی که تا قبل از عید نیاز به نقدینگی دارند کمی بیشتر از دیروز بود.

از سویی دیگر به نظر می رسد ترس و استرس ناشی از تغییر روند قیمت سهام شرکت ها پس از یکی دو روز صعود آن هم به تبع عرضه بی مهابای نوسانگیران باعث شده بود که امروز اهالی تالار کمی دست به عصاتر از روز گذشته دست به خرید سهام بزنند. لذا شاید باید کمی فرصت به اهالی تالار داد تا متوجه شوند روند شکل گرفته مقطعی نبوده و فروش سهام فقط آنها را از بازار عقب می اندازد. اما شاید این نگاه و تصمیمات محتاطانه در شرایط فعلی چندان بی مورد هم نباشد به هر حال اگر بگویم 50 درصد روند بازار سرمایه در سال آتی به نتیجه مذاکرات وابسته است بی راه نگفته ایم. شاید هم باید تغییر روند و آغاز فصل جدید بورس را باور کنیم.

براساس این گزارش امروز را با نگاه به تحلیل های روز گذشته سپری می کنیم و به انتظار دور اول مذاکرات در روز جاری می مانیم. یاحق
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

دادا دمت گرم که دلداری میدی............ولی خدا شاهده دروغ نمیگم.......از 27 شهریور تا الان 45 درصد سود کردم............ولی این گیج شدن تو بازار گاوی رو اعصابمه.......
                              داداش بنده هم دقیقا مثل شماست

شماها حاضر نمی شوید به هر قیمتی سهمی بخرید و به اصطلاح بازار باید حتما شکار کنید.....وسواس خوبی به خرج میدهید برای خرید.... که این وسواس در بازار منفی خیلی عالیه ولی در بازار مثبت یه کم کاسته بشه بهتره

از طرفی هم چون در بازار منفی خوب سود میکنید توقعتون بالاست و در بازار مثبت پیش خودتون میگید که حتما باید سود کنم و باید هم سود خوبی باشه....ولی بازار رو که می بینید قیمت ها در آنی بالا رفته و این بالا رفتن با دقت انتخاب شما در تعارض قرار میگیره.....این میشه که اعصابتون به هم میریزه

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                                با سلام خواستم تو منفی فردا تکمبا را خرید داشته باشم . دلیلی خاصی فروشتان داشته؟نوشته شما ما را به تردید فرو برد
                                دادا مشکل این سهم اینه که یه سریا تعداد بالا دارن...........یه هویی سر سهم خراب میشن..............نمونش دیروز یه حقیقی 3.5 میل فروخت ...زد بابای سهمو در اورد.............شدیدا سهمو کنترل میکنن

نظر

در حال کار...
                                X