کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز بالاخره از زنم جدا شدم............راحت شدم....6 ماه بود روح روانم تعطیل شده بود.............10 سال جوان شدم.................زنده باد مجردییییییییی........زنده باد ازادی..........بعد انجام طلاق.....یه 5 دقیقه ایی فقط داداد میزدم............امیدوارم هیچ کی مثل من گرفتار نشه...........هر کیم مثل من گرفتار شده.....دوباره مثل من ازاد بشه.............
دوست عزیز تبریک عرض میکنم . وقتی یه چیزی ( حالا سهم یا همسر یا ... ) رو اعصاب هست باید راحت شد
مواظب باش دوباره گرفتار نشی . ما که فعلا راحتیم /:.yead.:/
امروز بالاخره از زنم جدا شدم............راحت شدم....6 ماه بود روح روانم تعطیل شده بود.............10 سال جوان شدم.................زنده باد مجردییییییییی........زنده باد ازادی..........بعد انجام طلاق.....یه 5 دقیقه ایی فقط داداد میزدم............امیدوارم هیچ کی مثل من گرفتار نشه...........هر کیم مثل من گرفتار شده.....دوباره مثل من ازاد بشه.............
خوب كاري كردي . كسي بره تو مخ نبايد تحمل كرد . 99 درصد زن ها رو مخ هستند .
سلام تبریک میگم (البته به شرطی که بچه نداشته باشی!) از این به بعد شما باید به من سلام کنی چون من 3ماه زودتر جدا شدم ;)منم خیلی راحت شدم البته مالی بهش بدهکارم ولی ارزششو داره چون الان دارم فقط به خودم میرسم عشق دنیا تازه فهمیدم کی هستم !!!!!! فقط این بازار عذابم میده که اونم درست میسه انشاالله
به جان پدرم رفتم بیرون یه دوری زدم. ...باوتون نمیشه حتی سطل اشغالای شهرداری هم قشنگتر شده بود....کلا دنیا عجب زیباست.......گور بابای بورس......فدای سر همه مردا
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
این نشد بورس یک روز صف فروش یک روز صف خرید تاکی می خواد ادامه داشته باشه /:.weirdsmiley.:/
ای کاش حالا اینطور بود
بازار شده 4 روز منفی یک روز مثبت . البته دو ماه هست که همش منفی دیدیم تا مثبت
دیروز ملت سهم گیرشون نمیومد و امروز برخی صف فروش و مابقی پایین تر از دیروز .
ای کاش حالا اینطور بود
بازار شده 4 روز منفی یک روز مثبت . البته دو ماه هست که همش منفی دیدیم تا مثبت
دیروز ملت سهم گیرشون نمیومد و امروز برخی صف فروش و مابقی پایین تر از دیروز .
بازار دیگه افت سنگین نداره تا زمانی که گزارشات نه ماه بیاد و البته گزارشات سال بعدی و باز گشایی پالایشگاهی ها
و بازار آرام تا 63 هزار واحد افت میکنه ولی بعدش با آمدن پالایشی ها و گزارشات سال بعدی شاخص راحت تا 57 هزار سقوط سنگین داره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار دیگه افت سنگین نداره تا زمانی که گزارشات نه ماه بیاد و البته گزارشات سال بعدی و باز گشایی پالایشگاهی ها
و بازار آرام تا 63 هزار واحد افت میکنه ولی بعدش با آمدن پالایشی ها و گزارشات سال بعدی شاخص راحت تا 57 هزار سقوط سنگین داره
انقدر تو فکر پالایشگاه ها نباشید . کلا دو پالایشگاه در بورس داریم که سر جمع فرض بر 25% ریزش باشه میشه حداکثر 1500 واحد ( حتی احتمال بازگشایی مثبت هم هست )
بازار دیگه نفت 44 دلاری پیشخور کرده .
تحولات بودجه را پیشخور کرده .
یک موضوع خیلی مهم در آینده نزدیک هست که مذاکرات هست و برای همین نمیشه راجب بازار پیش بینی کرد
به جان پدرم رفتم بیرون یه دوری زدم. ...باوتون نمیشه حتی سطل اشغالای شهرداری هم قشنگتر شده بود....کلا دنیا عجب زیباست.......گور بابای بورس......فدای سر همه مردا
متاسفانه انقدر درصد طلاق بالا رفته که دیگه ما مجردها جرات ازدواج هم نداریم
انقدر مشکلات بالا رفته که دیگه ........
جناب می در صورت تمایل دلایل جداییتون را بگید شاید برای ما مجردها بتونه راهنمایی باشه
متاسفانه ما از این کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی هم فقط داشتنش رو بلدیم نه عمل کردن به مطالبش رو...توهین به عزیزان و بزرگواران نیست...اصلا خودمو میگم
شاخص داد زده بابا من خط روند صعودی رو شکستم...پولبک هم زدم...منو بفروش....بدبخت بولینگر خودشو داره پاره می کنه
ممكنه خيلي از افراد به تكنيكال و نقاشي روي چارت اعتقاد نداشته باشند
و نميتونيد هم انتظار داشته باشيم
كه چون من روي اين چارت اينطوري خط كشيدم بازار هم بايد به اينصورت حركت كنه
من اينطوري حساب ميكنم كه وتجارت پارسال ١٧ سود ساخته و ارزش دارايي هاش ١٤٠ تومنه
امسال در بدترين حالت كه تابحال من همچين سابقه اي ازش نديدم تعديل منفي بده و ١٢ بسازه
با توجه به اينكه شش ماه ديگه مجمع داره خريد ٩٦ تومن عالي است
حالا داره زير ٩٠ ميده
مگه قراره تا كجا بياد پايين
در بازار فاركس افت ٥٠٠٠ پيپي خيلي است و اصلا يورو از ١.٣٥ رسيد به ١.٢٠ خيلي حركت بزرگي محسوب ميشه ولي در دنياي واقعي
در شش ماه اين حركت بسيار كند است ولي لورج است كه حركت را برايتان بزرگ ميكند
ولي تكنيكال در سهام !!!!!!!
ولي سهام حد و حدود داره
وقتي عرضه كننده نباشه قيمت رشد ميكنه يا رنج ميشه
در بازارهاي نزولي مانند الان
چه در ايران و چه در تمام دنيا معامله گران سعي ميكنند روي سهام بانكها و شركتهاي هلدينگي تمركز كنند
چون بانكها و هلدينگ ها ريسك كمتري دارن و هميشه مديريت ريسك دارند و كارشناسان زبده كه در اب گل الود بهتر شنا ميكنند
بجاي خودرو وساپا و رنا
بجاي بانكي ها وخارزم
بجاي معدني ها و فلزي ها ومعادن
و ،،،،
ینی دقیقا تاپیک امروز چه کردید و چرا هست ،البته یکم همه جانبه تر بهش نگاه شده ! خیلیم عالی /.:biggrinsmiley.:/
امروز حخزرم ما بست ،امیدوارم تعدیل خوبی داشته باشه و روز مناسبی باز بشه ،خیلی شناوریش پاینه البته برا روزای منفی خوب عمل کرد
ولی نقدینگی لازم که باشی با دو مثقال سهم قشگ سهم رو میتونی صف فروش کنی/:.yead.:/
نظر