کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان، فاسمین برای افزایش سرمایه متوقف شد.در یک ماه اخیر کروی جمع آوری کاملی در سهم انجام داد و امروز هم با این حجم بالای معامله(1600000) به نظرم از خریداران اصلی بوده است.بنده در 1000 و صف فروش امروز خرید داشته ام..به نظرم بازدهی مناسبی خواهد داشت.دوستان نطر بدهند؟
الان باشگاه خبرنگاران همه رو از نگرانی در اورد
گفت خزانه داری بریتانیا که ایران رو تحریم کرده خودش چند ماهه نزدیک بوده توسط معترضان تصرف بشه!! (پس نتیجه میگیریم انگلیس حیله گر بشین سر جات)
گفت هر چی تحریم ها زیاد شه ایرانی ها مسولیت پذیرتر میشند و پیشفرت بیشتری خواهیم داشت( پس دستشون درد نکنه..کشورا دیگه هم بیاند تو خط تا ما کشور اول بشیم)
گفت در برابر این تحریم ها و تصویب حقوق بشری ضذ ایرانی ایران هم ساکت نخواهد نشست و متقابلا برخورد خواهد کرد( وای به حال کشور های غربی و...به خاک سیاه کشونده میشند)
در کل همه چی رو برای یه روز سبز برای فردا اماده کردند..بیست و سی هم تکمیل کنه این صحبتا رو دیگه حله
کاربر گرامی
هر چند برایم پرسش چالش برانگیزی نبود و مخاطب آن نیز نامشخص، به حکم ادب در حد معلومات خود پاسخ دادم. از توجه جنابعالی به نوشته هایم سپاسگزارم.
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
اندر حکایات جالب خرید و فروش های عالی اهالی بازار این نکته است:
صنعت پتروشیمی ما فرضا که از قبل نه و از دیروز صبح تحریم شد....خب قطعا تاثیر روانی گذاشته بر جو این گروه و فروش هایی احساسی ...تا اینجا مشکلی نیست چون قطعا فروشندگان هم برای خودشان 2*2 تا 4 تایی دارند که خب اتفاقا اکثرشان در ضرر نیستند....اما خب اگر برای تحریم اینها <منظورم خارک...اراک و اصفهان> منفی و یا صف فروش شدند چرا شرکت های پتروشیمی ای که هنوز تجهیزاتشون رو هم وارد نکردند مثبت معامله میشوند...اصلا با این وضع میشود به مرحله تولید این شرکت ها امیدوار بود....از همه جالب تر صف خرید پتروشیمی کازرون...به نظرم این سهم و سایر پتروشیمی هایی که به تولید نرسیده اند همان 100 تومان میارزند دوستان کمی دقت کنید...
خرید حتوکا
پایین نشسته بودیم که قسمت ماهم شد .
رفتیم برای برج 10
شاید 30 درصد پرتفوی را به این سهم اختصاص بدهم .
درصد خرید فن آوا ووارد شدن دوباره به این سهم هم هستم .
گفته بودم به نقدینگی ام دست نزنم و ازفروش به خرید بروم ولی فنورد وحتوکا بدجوری دست مارا
درحنا گذاشتند .(طمع کردم )
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر