در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خريد قشرين در منفي كامل
فروش در مثبت كامل[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
-
نوشته اصلی توسط وحید 20
من هم خریدم در منفی کاما!!
دلیل خریدتون را بفرمایید اخه من خرید در قیمتهای بالا دارم می خواهم ببینم ایا خبری از افزایش سرمایه دارید یا دلیل دیگری برای خریدتون .
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب وحید با توجه به اینکه حمایت 1400 باما شکسته شده وحمایت بعدی حوالی1250-1270 میباشد .ومن به خریدها وتحلیلهای شما باور دارم میشه لطفا
دلیل خریدتون را بفرمایید اخه من خرید در قیمتهای بالا دارم می خواهم ببینم ایا خبری از افزایش سرمایه دارید یا دلیل دیگری برای خریدتون .
نوشتم خرید در منفی کامل در پاسخ مطلب دیگر که به جای کامل کاما تایپ شددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط مازیار* پست شده است View Post.......فروش قمرو با ضرر 600 هزار تومنی !!!!!!!!!!:((
سودم شد ضررررررر:((الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postتکمیل خرید فسپا شاید تا 5 روز دیگه امروز آخرین روزی باشه که معامله میشه
تنها مشکلش همینه که وقتی صف میشه کسی حاضر به دادن حجم نیست.البته گره رفتنشم تاحالا ندیدم
اما با این جو بازار میتونیم امید داشته باشیم که هر روز فروشنده روش وجود داشته باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر