کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
كاربران آنلاين اگه موجودي توي حساب آنلاينشون باشه ميتونن زنگ بزنن به كارگزاري تا براشون به سقف قيمت روز بعد سفارش بزارن فقط سقف قيمت رو بايد از روي قيمت پاياني خودتون حساب كنيد و به كارگزاري بگيد و روز بعدش اول وقت اين اردرها ميشينه سرصف.
كارگزاري فقط از 12:30 تا 13 مجاز به گذاشتن اردر در بازه روز بعد هست.
براي حذف اردر هم مجدد بايد به كارگزاري زنگ بزني تا برات حذف كنه. اين اردرها اصلا توي آنلاين ديده نميشه. همه اين كارا بايد با كارگزاري هماهنگ بشه كه مثلا شايد بخوايد روز بعد قبل 9 زنگ بزنيد كه حذف كنن براتون.
سلام
نه امروز درج نميشه. شما خودتون بايد حساب كنيد و قبل از ساعت 12:30 زنگ بزنيد. مثلا 12:20 و نماد، حجم و قيمت رو بگيد تا سر 12:30 كارگزاري وارد كنه كه سر صف باشيد. يعني سر 12:30 بين كارگزاريها واسه سر صف روز بعد رقابت ميشه و ديگه به مرام كارگزاري هست كه اردر شما رو چقدر سريع بزنه.
افت قیمت شتران از 75000 تومان به 413 تومن ( البته با احتساب افزایش سرمایه ) شوک عجیبی به سهامدارش وارد و منجر به فروش 10 میلیون سهم شدند الان 13 میلیون سهم صف خرید داره همش 504 سهم فروخته شده بنظرتون با چه قیمتی سهامدارا میتونند سهامهاشونرا پس بگیرن ؟! بعضی ها چه جوری شب عید پولدار میشن ؟!
امیدوارم شما و اونایی که فول سهم بودن علاوه بر جبران ضرر برن تو سود تا خستگی سال 93 از تنشون در بیاد .
با احترام به شما دوست عزيز. ولي بنظر من بسيار مهمتر از سود، افزايش قدرت تحليل، كاهش هيجانات كاذب و مخرب در معامله، ايمان به تحليل، ريسك پذيري و افزايش تحمل نسبت شكست هست. بقول كيوساكي دارايي اصلي يك سرمايه گزار هوش ماليش هست چرا كه اگر تمام ثروتش رو هم به هر دليلي از دست بده با دارايي هوش مالي ميتونه همشو جبران كنه.
با اميداري براي افزايش هوش مالي همون در سال 94! /:.Heart.:/ /:.smilingsmiley.:/
با سلام و سپاس
پست قبلی شما رو ندیده بودم
البته اینجور هم که شما گفتید نیست قیمت باید تو رنج منفی باشه وگرنه کارگزاری قبول نمیکنه
ممنون
نخير! از 12:30 تا 13 كارگزاري ميتونه خارج از رنج امروز و البته در رنج روز كاري بعد اردر بزنه. اگه كارگزاريتون بهتون ميگه نميتونه، يعني سرش شلوغه و داره ميپچونه!
نمیدونم چرا همش فک میکنم خکاوه 130 تومنی مث شبندر 130 تومانی هس و بعد توافق نهایی در تیرماه خکاوه به سمت اهداف بزرگ پیش خواهد رفت.
خودم ندارم 1 دونه ولی هر موقع که همه صفها رو دادن در فرصتی مناسب میخام تک سهم خکاوه بشم/ شاید اشتباه باشه ولی تحریم ها برداشته بشه خکاوه سود رویایی میسازه
داروییهادیگه خیلی ناز دارن قبلا ملت خودشون رو میکشتن که بفروشن حالا دیگه حجم رو نمیدن که برن بالا اینجا ایران است...........از اون طرف پشت بوم افتادیم.
نظر