امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sea2003son
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 179

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

کسی که حدودا سایرا را در بازار پایه توافقی در قیمت 280 این سهم را میخرد پس از افزایش سرمایه 2000 درصدی هر سهم برایش 13 تومان می افتد یعنی بعد از مجمع داری 21 سهم با قیمت 13 توملن خواهد بود.شما بگویید کدام سهم الان زیر 100 تومان با این قیمت پیدا میشود.به عبارتی اگر قیمت پایه هر سهم را 100 تومان بگیریم میشود 2100 تومان و بازده حدودا 10 برابری ایا در ین تمامی سهام چنین سهمی سراغ دارید.قطعا بعد از نشستن آگهی این افزایش سرمایه سنگین سهم در کدال باید بالای 1000 تومان این سهم را خرید.بله بالای 1000 تومان شاید باور نکیند.نکته مهمتر ایا میدانستید این سهم تا 1000 تومان هم اکنون 200 هزار فروشنده دارد که تا 300 تومان نیز مچ شده است.اگر باز هم شک دارید بروید فنوال با افزایش سرمایه 1230 درصدی را ببینید که با شناوری خیلی بالاتر از این سهم چطور قفل شده است.آنوقت ملت میروند در صف بانک صادرات که 10 درصد سود کنند.

نظر

• sea2003son
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 179

بر اساس آخرین اخبار شرکت مجمع افزایش سرمایه را تا اردیبهشت ماه انجام میدهد و به زودی آگهی آن روی کدال می نشیند.

نظر

• والیخان
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 413

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
        سلام
        نه امروز درج نميشه. شما خودتون بايد حساب كنيد و قبل از ساعت 12:30 زنگ بزنيد. مثلا 12:20 و نماد، حجم و قيمت رو بگيد تا سر 12:30 كارگزاري وارد كنه كه سر صف باشيد. يعني سر 12:30 بين كارگزاريها واسه سر صف روز بعد رقابت ميشه و ديگه به مرام كارگزاري هست كه اردر شما رو چقدر سريع بزنه.
        IMG_20150404_145900.jpg

نظر

• والیخان
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 413

کارگزاری سفارشهای مشتریان رابعدبازاردرقالب دسته سفارش برای تاریخ روزبعدارسال میکندونقشی درردیف سفارش درروزبعدندارد

نظر

• صولت الدوله قشقایی
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 839

روزهای بسیاری بود که 90 درصد سبد بورسی ها -4 خورد ولی شاخص مثبت موند ولی امروز سبدها 4 درصد خورده شاخص هم نزدیک همین عدد
            با این روند تا هفته آینده شاخص به مرز 80 هزار میرسه و سبدها هم 20 درصد رشد کرده/

این انصاف نیست
            اونروزها که بلوک میزدن باید میزاشتن شاخص افت میکرد که حالا بجای 61 هزار از 41 هزار برمیگشت

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
              شاخص کل میتونه نهایت تا 82 هزار رشد کنه

انتظار چقدر رشد رو داری

20 درصد از همین عدد شاخص میشه

82 هزار تا

بازار امکان اینکه بتونه سقف قبلی رو بزنه خیلی کم است

نیاز به دادهای دیگری از اقبیل کم شدن نرخ بهره بانکی و غیره داره

شما نگران رشد هستی من نگران اینم که

اون بدبختی که تازه سهمادار میشه

لاقل ریسک کمتری ری رو متحمل بشه

تیم اقتصادی دولت روحانی بهترین تیم اقتصادی بعد از انقلاب بوده

کشوری و تحویل گرفته که رشد ضریب پایه پولی 5 بوده و تورم افسار گسیخته ای معلوم به کجا منجر بشه

با این افرایش نرخ دلار تو دنیا

برید ببینید 70 درصد پول ژاپن ارزش رو در برابر دلار از دست داده

در عوض دلار ما چقدر رشد کرده تو مملکت

با این شرایط تحریمی تو کشور /از یک طرف مها تورم از طرفی کسری بودجه

از اون ور افت سنگین نفت در بازارهای جهانی

متاسفانه شما اقتصاد رو فقط تو بورس میبسینید

از اون بدتر

عدد شاخص و رشد قیمت سهما

بعد ها باید از تیم و طیب نیا مجسمه ساخته بشه تو این مملکت

انتظار چقدر رشد رو داری

20 درصد از همین عدد شاخص میشه

82 هزار تا

شما نگران رشد هستی من نگران اینم که

اون بدبختی که تازه سهمادار میشه

با سلام می توانید دلیل رشد قیمتی سهم های دلاری از جمله صف خرید فخوز را که امروز 10 میلیون صف خرید داشت را بیان کنید و سهم های دلاری دیگه که صف تقریبا سنگین داشت ؟؟؟؟

امید به آینده برای جذب سرمایه گذارخارجی که مشکل صادرات و فروش دارند حل بشه با رکودی که بسیار سنگین می باشد فعلا

امید به افزایش نرخ دلار

به امید خدا این توافق انجام میشه و به نظر میرسه که مانع خاصی سر راه نباشه اگر هم کار شکنی هم بشه غرب خودش بازنده اصلی می باشد از زمان نوشتن بیانیه تا توافق هسته ای اصلی 11 تیر

خوب اگر این توافق انجام بشه کدام گروه های بیشتر سود را از سرمایه گذاری و رفع تحریم ها می برد

گروه بانکی با رفع تحریم سوییفت و رفع تحریم بانک مرکزی

رفع اصلی تحریم گروه خودرو و ورود سرمایه گذار بسیار خوب برای مشارکت جدید با نوشتن قرار داد جدید و دادن تضمین برای تولید و صادارات برند خودروی ایرانی به اروپا

و برای گروه پتروشیمی رفع تحریم این گروه و حل شده صادرات و جذب سرمایه گذار البته این گروه در بلند مدت خوب می باشد

پس به نظر میرسه جو صف خرید تمامی سهامی بورسی چه دلاری و غیر دلاری غیر منطقی می باشد و از فردا کم کم مسیر حرکت جدا میشه

و اگر کسی تحلیلی خوبی از آینده داره باید در سهم های بانکی و خودروی دست به خرید بزند

نه اینکه مثلا خودرو برسد به قیمت 400 تومان دست به خرید بشه از 300 الی 330 عرضه زیاد میشه و اگر تحلیلی از خوب شدن شرایط آینده داره دست به خرید بزند نه با قیمت بالا بلکه در قیمتهای بالای 400باید خالی کرد

و یا اینکه صبر کنند تا 11 تیر ماه تکلیف مذاکرات کاملا روشن بشه آن موقع در صف خرید دست به ریسک بزند !!!!!!!!!!!!!!

با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

سلام عرض میکنم جناب نوام چامسکی عزیز از اینکه به فروم نویسی برگشتید بسیار خوشحالم ........در مورد آن فرمایش شما بایستی جسارتی کرده و بپرسم که شما مگه از دولتمردان اقتصادی دولت تدبیر و امید حسن روحانی تعریف و تمجید نکردید ؟!!!! اگه کردید که مشخص هست نمک گیرش شده اید!!! و اگر سخنی تخصصی فرمودید شما را به رعایت انصاف دعوت میکنم! و شما را به یک فلش بک به هفته قبل عید و بلایی که بر سر سهامداران پالایشگاهی همین مسئولین خائن سازمان بورس آوردند و اموال مردم به ناحق بالا کشیدند و آن بندگان خدا را شب عید داغدار و متضرر کردند دعوت میکنم ....................حالا شما تا گرم هستید شفاف کنید چرا و چگونه این دولت کارنامه مثبتی در عرصه های کلان و خرد اقتصادی داشته البته نه برای خودشان و دارو دسته شان منظورم برای احاد مردم میباشد مثلا سهامداران و کارگران یا بودجه خدمات عمومی و رفاهی کشور؟ منتظر سخنان شما استاد بسیار محترم و شریف میباشم.......تشکر از توجه

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

امروز سبزی بازار شادی مضاعفی را برای سهامداران به ارمغان آورد، ولی فکر میکنم بازار بورس نیاز به تحول اساسی داره ، اینکه تمام سهام ، فارغ از ارزش و توان سودسازیشون به صورت همزمان مثبت بشند و در روزهای منفی هم همزمان منفی بشن واقعا جای نگرانی داره ، وقت اون رسیده که مدیریت بازار سرمایه ، و سایر مسوولین برای هرچه منطقی کردن بازار ، گامهای اساسی بردارند. امیدوارم سبزی بازار تداوم داشته باشه و سهام بازار سرمایه به تناسب ارزشی که دارند رشد کنند.
                  Honesty is the best policy

نظر

• ابشار
                    عضو فعال
                    • Apr 2013
                    • 1426

فروش تپكو 88 وخريد پترو اصفهان

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                      كارت خيلي درسته.
                      اگر از چراييش هم ميگفتيد كه معركه بود

نظر

• محمد3
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 458

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                        کارگزاری سفارشهای مشتریان رابعدبازاردرقالب دسته سفارش برای تاریخ روزبعدارسال میکندونقشی درردیف سفارش درروزبعدندارد
                        ولي من قبلا كه يبار اين كارو از كارگزاريم خواستم گفت حتما حداقل 10 دقيقه قبل از 12:30 زنگ بزن چون سر ساعت 12:30 كارگزاريها اردرهايي كه وارد ميكنن هر چي زودتر باشه فردا زودتر سر صف ميشينه. حالا شايدم اشتباه گفته و رديف اردرها رندم انتخاب بشه!!!

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          سلام عرض میکنم جناب نوام چامسکی عزیز از اینکه به فروم نویسی برگشتید بسیار خوشحالم ........در مورد آن فرمایش شما بایستی جسارتی کرده و بپرسم که شما مگه از دولتمردان اقتصادی دولت تدبیر و امید حسن روحانی تعریف و تمجید نکردید ؟!!!! اگه کردید که مشخص هست نمک گیرش شده اید!!! و اگر سخنی تخصصی فرمودید شما را به رعایت انصاف دعوت میکنم! و شما را به یک فلش بک به هفته قبل عید و بلایی که بر سر سهامداران پالایشگاهی همین مسئولین خائن سازمان بورس آوردند و اموال مردم به ناحق بالا کشیدند و آن بندگان خدا را شب عید داغدار و متضرر کردند دعوت میکنم ....................حالا شما تا گرم هستید شفاف کنید چرا و چگونه این دولت کارنامه مثبتی در عرصه های کلان و خرد اقتصادی داشته البته نه برای خودشان و دارو دسته شان منظورم برای احاد مردم میباشد مثلا سهامداران و کارگران یا بودجه خدمات عمومی و رفاهی کشور؟ منتظر سخنان شما میباشم.......تشکر از توجه

من نه نمک گیر دولت روحانی هستم ونه دولت قبل (اصلن برام مهم نیست اشخاص )

من دارم میگم دولت با همین شرایطی که داشته عملکرد بدی نداشته

میدونم و وشاید هم بشه شعار داد و دولت و یا هر تیم و هر شخصی رو با یکسری ایده الها سنجید

ولی واقعیت این است که باید اون ور سکه رو هم ببینیم

چکار میتونانست بکند انم هم مهم است شما بفرما چیکار با این شرایط از دستش بر میامد

اینکه میگی پالایشگاهها با افت 50 درصد باز شدن بنظرت تلکلیف دولت و سازمان بورس چه بوده

تا کی باید این ریسک و بر سر بازار سرمایه نگه میداشتن /واینکه نباید بمدت طولانی بسته ممیوندن حرف شما رو قبول دارم میپذیرم

ولی اگر من نوعی نهایت 10درصد سبدم پالایشگاههی بوده اگر طبق هر دیدگاهی که میگی داشتی

نوسانگیر بودی سهم بسته شده و یا سهمدار بودی نهایت 20 درصد از این گروه داشتی بیشتر از این نباید بوده باشد

انهم بازهم دستت خودت شما بوده و نه دولت و یا شخصی دیگه

تو بازار مالی انسان خیلی رود با عقاید و بنوعی اینگار قیامت است و با مکافات عمل انسان مواجه میشه

بنظرت چکار میتونست یک شخص بکند

نمیتونست با سهمش چند روزی هم بماند (اسیر جو فروش سهمش نمیشد /لااقل مثل خودت اول فکر میکرد این بالایی ها دزد هستن و ارزون نفرشم )
                          به اصطلاخ قمار بازها میدید

طرف چه برگی داره بعد برگش و اینم رو میکرد

گیزم میگی من رفتم صف ندادن بهم بنظرت تنها فرصت بازار همین پالایشگاههای بوده و بس

اینکه گفتی من شفاف کنم عملکرد دولت رو از عهده من خارج است و لی من دارم میگیم با اونچیزی دستشون بوده بد نبوده

اینکه دار و دست داشتن و این حرفا تا بوده همین بوده مگر ما در کشور های اسکاندیناوی زندگی میکنیم هر کی بیاد راس کار همینه

(مملکتی که یک خرب سیاسی نداره توقع چی رو باید داشته باشیم ما /

هر کی بخواد تو بازار موفق بشه باید یاد بگیره

همیشه خودش مقصر بوده اینو بارها نوشتم نه اینکه برای خودش جبس ببره و اعدام تجویز کنه نه

برای اینکه ضررهاش درسهای بهتری میدن بهش تا همیشه بر پایه اصولی که برای خودش طراحی میکنه پایبند بشه

بد ترین سم برای معامله /افسوس است و حسرت و ناامیدی /

پس یکم اروم باش و بدون خدا خیلی دوست داشته با بازار مالی اشنا شدی

تو همین مملکت کسانی هستن نه اطلاعی دارن و نه اینکه براشون امکان داره بیان تو این بازار

از ضررهات درس بگیر بدون /روزی میاد همین بازار بهت سودی میده که هیچ کار کارگری و حمایت دولت برات نداره

فقط یکم روزی وقت بذار اموزش ببینین

یکم هم اروم باش /بازار همین که متعادل بشه و مردم از افت سهامشون نترسن به همه امکان سود کردن میده

در ضمن از اینده بازار کسی خبر نداره و بهترین موسسات مالی بازار های مالی دنیا هم مثل منو شما دارن معامله میکنن

با نیمی امید و نیمی ترس /

اگر قکر میکنی رانت فقط تو بازارهای مالی میتونه موفقیت بده

برو به ارزش روز صندوقهای سرمایه گذاری نگاه کن
                          نمونه اش اگاه

در اوج 100میلیارد می ارزید و در افت بازار 30 میلیارد

اونا که از ما زرنگتر بودن و هستن چرا پس افت کرده ارزش شون

الغرض / برای من شما باید

مطلبی مهم باشد که بشود ازش پولی در بیاریم

و معاملاتت بهتری داشته باشیم

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

تشکر از جوابتون جناب نوام عزیز شما گویا کلا صحبت های بنده رو دو پهلو فرض بنمودید! من فقط یک عدد سهم شتران 90000 تمونی داشتم ......فکر میکنم اگر گزارشات پالایشگاهی ها الخصوص شاوان رو دیده بود و سناریو های تعیین سود این سهم ها رو ! بدون شک مقصر رو سازمان نظارت بر بورس و رئیس فاسد و جوانش خواجه نصیر میدونستید! که اتفاقا منسوب همین دولت هستند!..........حالا آتش زدن مال مردم در بورس برای مهار تورم رو چی فرض کنیم!؟.......حرف بسیار است ولی دیگه اعصاب ندارم.........انشالله این دولت تزویر و فریب رو شما و باقی دوستان به رعایت صداقت و شهامت دعوت بفرماید ولله کسی بی دلیل به این دولت بنفش بد و بیراه نمیگه!!!

نظر

• hamidirche
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 120

در مورد خرید سهم یه نکته رو عرض کنم ... با توجه به اینکه سهم ها در صف خرید قفل هستند افرادی که نقدینگی دارند دچار استرس نشوند بعضا دیده شده فقط دنبال سهم میگردند و اقدام به خرید میکنند حتی بدترین سهم ها رو ... این جمله رو توجه کنید که سهم خوب رو 20 درصد گرونتر بخرید بهتر از اینه که سهم بد رو خریداری کنید که بعدا رو دستتون بمونه سعی کنید در این برهه زمانی بانکی ها رو بخرید حتی بعد از رشد

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                                حداقل یک نفر امروز پیدا شد که اعلام کرد یک سهم فروخته
                                من هم امروز تعداد کمی وقوام فروختم . البته دیر متوجه شدم که صف فایرا را دادن و بهم نرسید . مفت بود

نظر

در حال کار...
                                X