در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
تقدم وشمال صفش جمع شد[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
کاش زودتر میگفتی دارن صف رو جمع میکنندر اصل توسط yasin۱ پست شده است مشاهده پستتقدم وشمال صفش جمع شد///
نظر
-
لخزر زیر ۱۸۰ فروشنده خاصی نداره![B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
صف وساپا هم جمع شد به سلامتی
چه می کنه این فسرب
همین جوری سرش راانداخته پایین وگازش راگرفته .
بقیه رویی هم که روی سهامدارانشان رازمین نزدند وهرروز حجم مبنا راقشنگ پرمی کنند .
بااین وضعیت تایکماه بعد باید منتظر قیمتهای عجیب وغریبی باشیم .
می گویند که صندوقها درحال فروش ونقدکردن هستند و...اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
مثل کبری تصمیم گرفتی تادیگر ...در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستفروش نصف بکام
خرید تصمیم کبری!!!
ویا کتابش راخریدی
ویا تصمیم اش را خریدی ؟؟:d
حالا این تصمیمت راچند می فروشی ؟؟:dاشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
من اگه بودم خريد نميكردم دلايل:در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید کبافق از صف فروش خدا رحم کنه ;)
۱- خط روند صعودي رو به پايين شكونده يه تحركاتي هم روي خط روند شد ولي قدرت كافي نبود و امروز روز چهارمي هست كه زير خط روند داره ميره يعني نفوذش انجام شده رو ۱۲۸۹ بايد برميگشت كه برنگشته
۲- مكدي به سمت صفر متمايل نشده هنوز
۳- آر اس اس ۱۹ هست و تا بالاي ۳۰ نره نبايد واردش شد
۴- در اينجور خريدها خريد پله اي پيشنهاد ميشه
۵- پيشنهاد ميدم اگه پول بك كرد حتما خارج بشين
۶- به ۹۸۰ و پايين تر فكر كنين
۷- از سهامدار عمده هيچي بعيد نيست
نظر
-
رفتم ماجرای تصمیم کبری رو یه مرور کردم تا بفهمم کبری چه سهمی رو فراموش کرده بود بخرهدر اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستمثل کبری تصمیم گرفتی تادیگر ...
ویا کتابش راخریدی
ویا تصمیم اش را خریدی ؟؟:d
حالا این تصمیمت راچند می فروشی ؟؟:d
نظر
-
سلام رفیق ۴۶۰ میلیون کبافق معامله شد کسی که خریده فکر فروشش رو کرده میدونی چند روز منتظر این قیمت بوده ؟:dدر اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پستمن اگه بودم خريد نميكردم دلايل:
۱- خط روند صعودي رو به پايين شكونده يه تحركاتي هم روي خط روند شد ولي قدرت كافي نبود و امروز روز چهارمي هست كه زير خط روند داره ميره يعني نفوذش انجام شده رو ۱۲۸۹ بايد برميگشت كه برنگشته
۲- مكدي به سمت صفر متمايل نشده هنوز
۳- آر اس اس ۱۹ هست و تا بالاي ۳۰ نره نبايد واردش شد
۴- در اينجور خريدها خريد پله اي پيشنهاد ميشه
۵- پيشنهاد ميدم اگه پول بك كرد حتما خارج بشين
۶- به ۹۸۰ و پايين تر فكر كنين
۷- از سهامدار عمده هيچي بعيد نيست
ما هم به هوای اینکه اونی که صف جمع کرد ببره بالا خریدم. تا ببینیم چی میشه///
نظر
-

نظر