امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.Ahadi
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 76

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    چند تا سهم ثشرق بود که فروختید ؟ !
    زياد نبود 50

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام

اضافه کردن به نصير ماشين 3,465 ريال
      از نظر بنیادی وضع شرکت خوب است. در حالی که اکثر قطعه ساز ها نقدینگی ندارند ولی خنصیر از نظر نقدینگی وضعش خوب است. افزایش سرمایه ی خوب دارد. احتمال بالارفتن آمار تولید دارد. احتمال بازپرداخت پول قطعات فروش رفته را دارد. و شرکت زیان انباشته ندارد و زیان ساز نیست، هر سال سود ساز بوده و تقسیم می کرده و سال آخر هم (در اوج بدبختی قطعاتی ها) سود ساخت ولی تقسیم نکرد و نگه داشت در انباشته برای فعالیت های آتی شرکت.
      از نظر تکنیکال سهم حمایت بسیار مهم خودش را شکسته و بدجور هم شکسته است و بعد از خروج از مثلث به سمت پایین رفته (به جای بالا) که اخطار خیلی بدی می تواند باشد ولی باز با این حال به نظر من جای خرید داشت و من قبلا به فکر خرید در 3600 بودم و این افت قیمت را هیجانی می دانم. ناگفته نماند که مکدی و آر اس آی واگرایی داده اند و AD+ و استکاستیک هم در وضعیت خوبی است. کف بولینگر بندز را هم سوراخ کرده.
      شاید اگر باز هم پایین بیاید باز هم خرید داشته باشم.

اضافه کردن به سرمايه گذاري شاهد 1,140 ريال
      از نظر بنیادی سهم خوبی است و بنیاد دارد. سود امسالش بابت فروش نرفتن ملک و کلا کسادی بازار مسکن کاهش پیدا کرده ولی اگر این املاک فروش بروند به سود سال بعد شرکت منتقل می شوند. چند وقت دیگر مجمع شرکت هست و فکر می کنم در مجمع خوب تقسیم کنند و بعد از مجمع خوب باز شود. به علاوه اینکه کاهش سود امسال (ناشی از رکود مسکن) قبلا پیش خور شده بوده و سهم به خوبی افت داشته (قبلا) و فکر کنم 114 تومان برای این شرکت قیمت جذابی باشد. حقوقی هم خرید خوبی امروز داشت.
      از نظر تکنیکال به کف بولینگر بند خوردیم و در آر اس آی و مکدی واگرایی را به وضوح می توان دید. در ضمن در همین 114 تومان یک حمایت هم دارد. به نظر می رسد در موج c از c از 4 باشیم و این یعنی اهداف قیمتی بالای 170 تومان برای سال بعد.

یا علی
      سلام
      ما باز هم به خنصیرهایمان افزودیم. میانگین 3401 ریال --------- میانگین خرید کلی ام هم درآمد 3450 ریال
      علت خرید هم: به همان دلایل بالا به علاوه ی حمایت حقوقی (البته سهم حقوقی که ندارد ولی ما اسم حقیقی های تعداد بالا را گذاشته ایم حقوقی ههههههه)
      متاسفانه سهم از نظر تکنیکالی وضعش فوق العاده بد است ولی از نظر بنیادی خیلی خوب است.
      شاید اگر باز هم پایین بیاید باز هم بخرم.
      امروز اگر کسی دوست داشت می توانست با کمتر از صد میلیون تومان بیشتر از نیم درصد این شرکت را بخرد... (از این جالب تر خفناور است که با 70-80 میلیون تومان می توان رفت جزء بالای یک درصدی ها...)
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/09/01, 16:18.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

خرید بانک دی .....و...کماسه نیز کمی اضافه کردم.....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
          حرکت گروه ساختمانی

حرکت ثنوسا !!!
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            حرکت ثنوسا !!!
            هر چی زیان انباشه بیشتر رشد بهتر
            هر چی بنیادی تر منفی بیشتر

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post

حرکت ثنوسا !!!
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

حرکت گروه بیمه !!!

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

خريد يه پله خريختح فقط نميدونم چقدر ديگه زمان داره؟ اضافه كردن به خكاوه

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام
                    1- دیروز: فروش اندکی خنصیر برای عرضه اولیه (که امروز فهمیدیم همه اش 100 هزار تومان می خواسته!!!) در قیمت 3586 ریال - (قیمت خرید 3450 بوده که می شود 2.3 درصد سود)
                    2- دیروز: خرید اندکی سفارس (600 سهم - تقریبا 100 هزار تومان) برای شرکت در مجمع
                    3- امروز: فروش 590 سهم سفارس - همین جوری الکی مثلا... (می خواستم ببینم می شود زیر 100 هزار تومان فروش داشت یا نه که دیدم می شود ولی قبلا در یک نماد سفارش فروش زیر 100 هزار تومانم انجام نمی شد!)

4- امروز: فروش کهمدا (100 درصد سهمی که داشتم) در قیمت 6087 - با احتساب قیمت خرید 5388 می شود 11.47 درصد سود.
                    دلایل فروش: از نظر بنیادی شناخت خوبی روی سهم ندارم فقط می دانم ممکن است یک کوره اش تعطیل شود ولی ای پی اس را برده بالا و فروش مواد غذایی هم بد نبوده (بنابر این فروش کهمدا هم بد نبوده) و نیز ای پی اس اصلی اش 145 تومان است و پی بر ای اش در همین نقطه 4.2 است که رقم مناسبی برای یک شرکت سود ده می باشد
                    از نظر تکنیکال بولینگر بندزش به سقف خورده، میانگین های متحرک به هم گره خوردند، در مکدی ممکن است واگرایی بدهد، تازگی دو سه تا مقاومت مهم خودش را شکسته ولی یکی دیگر مانده، نشانگر استکاستیکش اشباع خرید را نشان می دهد و آر اس آی اش هم تقریبا دارد به اشباع خرید می رسد.
                    سهم صاحب ندارد و هر از چند گاهی یک نفر پیدا می شود و یک مقدار بالا می بردش و رهایش می کند. امروز هم کسی که پول گذاشته بود پشت سهم خودش یک کله تا سقف نخرید بلکه اجازه می داد سایر دوستان خرید کنند که نشان می دهد چی...؟ الان هم هنگامی که بقیه خرید هایشان را انجام دادند صف خرید ایجاد کرد ولی من زیاد خوش بین نبودم و به خاطر اینکه شناخت زیادی از سهم نداشتم و در آینده نیاز به نقدینگی دارم ترجیح دادم بفروشم. (ان شاء الله بالا برود و دوستانی که دارند بهره مند شوند)
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام
                      1- دیروز: فروش اندکی خنصیر برای عرضه اولیه (که امروز فهمیدیم همه اش 100 هزار تومان می خواسته!!!) در قیمت 3586 ریال - (قیمت خرید 3450 بوده که می شود 2.3 درصد سود)
                      2- دیروز: خرید اندکی سفارس (600 سهم - تقریبا 100 هزار تومان) برای شرکت در مجمع
                      3- امروز: فروش 590 سهم سفارس - همین جوری الکی مثلا... (می خواستم ببینم می شود زیر 100 هزار تومان فروش داشت یا نه که دیدم می شود ولی قبلا در یک نماد سفارش فروش زیر 100 هزار تومانم انجام نمی شد!)

4- امروز: فروش کهمدا (100 درصد سهمی که داشتم) در قیمت 6087 - با احتساب قیمت خرید 5388 می شود 11.47 درصد سود.
                      دلایل فروش: از نظر بنیادی شناخت خوبی روی سهم ندارم فقط می دانم ممکن است یک کوره اش تعطیل شود ولی ای پی اس را برده بالا و فروش مواد غذایی هم بد نبوده (بنابر این فروش کهمدا هم بد نبوده) و نیز ای پی اس اصلی اش 145 تومان است و پی بر ای اش در همین نقطه 4.2 است که رقم مناسبی برای یک شرکت سود ده می باشد
                      از نظر تکنیکال بولینگر بندزش به سقف خورده، میانگین های متحرک به هم گره خوردند، در مکدی ممکن است واگرایی بدهد، تازگی دو سه تا مقاومت مهم خودش را شکسته ولی یکی دیگر مانده، نشانگر استکاستیکش اشباع خرید را نشان می دهد و آر اس آی اش هم تقریبا دارد به اشباع خرید می رسد.
                      سهم صاحب ندارد و هر از چند گاهی یک نفر پیدا می شود و یک مقدار بالا می بردش و رهایش می کند. امروز هم کسی که پول گذاشته بود پشت سهم خودش یک کله تا سقف نخرید بلکه اجازه می داد سایر دوستان خرید کنند که نشان می دهد چی...؟ الان هم هنگامی که بقیه خرید هایشان را انجام دادند صف خرید ایجاد کرد ولی من زیاد خوش بین نبودم و به خاطر اینکه شناخت زیادی از سهم نداشتم و در آینده نیاز به نقدینگی دارم ترجیح دادم بفروشم. (ان شاء الله بالا برود و دوستانی که دارند بهره مند شوند)
                      خیلی باحالی

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                        میدونی چرا اینطور میشه و سهمهای زیان ده بیشتر سود میدن؟ سهمها وقتی زیان اعلام میکنند ، همه فروش میزنند بعد این سهمها مفت مفت میشند ، آنوقت کافیه یک خبر خوب برای سهم بیاد سهم یک جهش 100 درصدی میکنه ، مگر قشیر نبود زیان اعلام کرد الان هر روز داره 5 درصد پر میکنه ، چون قیمتش مفت مفت بود بعد چندتا خبر خوب هم در مورد قندی ها اعلام شد سهم 100 درصد رفت بالا .

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خرید خنصیر متوسط 3,388 ريال
                          شاید باز هم اگر این طور فروشنده وجود داشته باشد خریدیم.

امروز در ومعادن در 1021 ریال سفارش خرید و در 1091 ریال سفارش فروش گذاشته بودم که نامرد تا دم سفارش های من آمد ولی به سفارش های من نرسید/:.ohno-smiley.://:.hmmsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/09/12, 11:44.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• signalemosbat
                            عضو عادی
                            • May 2015
                            • 125

امروز چه کردید؟ چرا؟

امروز تعجب کردم ! چون انتظار برگشت بازار و صفهای خرید رو داشتم !

نظر

• frankval
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 132

به قول یه بابایی " اون صفها رو لولو برد و خورد!"

Sent from my LG-D724

نظر

• C h a t i n
                                عضو عادی
                                • Aug 2015
                                • 72

امروز باز هم کماسه اضافه کردیم .

کماسه یک ماه هم مهلت بده خریدهای خوبی خواهیم داشت .

نم نم تو منفی جمع میکنیم . قیمت روزانه هم چنان مهم نیست .

بالاخره یه روز خبر افزایشش رو کدال میاد . عجله نداریم .

نظر

در حال کار...
                                X