امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    قندی ها به نظر میرسند هنوز کار دارند و کارشون تموم نشده
    بله کارشون تموم نشده
    ولی کسی که پایین قیمت خریده الان 30 تا 50 درصد رو سوده و کمی احساس خطر کنه با سود کمتر خارج میشه
    ولی کسی که تازه میخره برای چند درصد سود هر روز استرس داره .
    بنظرم این گروه اصلاح میشه . چون دلیل بنیادی پشتشون نیست . مگر اینکه گروهی که روش فعالن دوباره این گروه را بالا بیارن . البته اگر دیروز خالی نکرده باشن

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      بله کارشون تموم نشده
      ولی کسی که پایین قیمت خریده الان 30 تا 50 درصد رو سوده و کمی احساس خطر کنه با سود کمتر خارج میشه
      بنظرم این گروه اصلاح میشه . چون دلیل بنیادی پشتشون نیست . مگر اینکه گروهی که روش فعالن دوباره این گروه را بالا بیارن . البته اگر دیروز خالی نکرده باشن
      تا آخر سال بازدهی گروه ها را با هم مقایسه میکنیم . از امروز که 10 شهریورهتا اسفند .

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

بله کارشون تموم نشده
        شما اونی را میبینی که 120 خرید داشته اونی که 800 تومان خرید داشته را نمیبینی میدونی توی چه ضرری هستش ، من خودم 40 درصد روی سود هستم ولی حالا حالاها نمیفروشم .

چارتهاشون را نگاه کن ببین چه افت وحشتناکی کردند ، همشون سقف قبلیشون را دوباره خواهند دید .

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
          شما اونی را میبینی که 120 خرید داشته اونی که 800 تومان خرید داشته را نمیبینی میدونی توی چه ضرری هستش ، من خودم 40 درصد روی سود هستم ولی حالا حالاها نمیفروشم .

چارتهاشون را نگاه کن ببین چه افت وحشتناکی کردند ، همشون سقف قبلیشون را دوباره خواهند دید .

چه دلیل قانع کننده ای که باید نگاه کنیم اول چه قیمتی داشته اند حالا در چه قیمتی هستند و باید به سقف قبلی هم برسند پس سهم های دیگه هم که ریزش شدید داشتند هم با خارج شدن از زیان باید به قیمتهای بالا اوج شاخص 89 هزار برسند !!!!
          آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2015/09/01, 10:11.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

سقف قبلی !!!!!!!
            دلیل بنیادی هست که باید سقف قبل را بزنن ؟

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

چه دلیل قانع کننده ای که باید نگاه کنیم اول چه قیمتی داشته اند حالا چه قیمتی هستند و باید به سقف قبلی هم برسند پس سهم های دیگه هم که ریزش شدید داشتند هم با خارج شدید از زیان باید به قیمتهای بالا اوج شاخص 89 هزار برسند !!!!
              در خرید سهم من دو مورد را مد نظر قرار میدم : یکی میانگین قیمت 20 سال قبل شرکت چند بوده دوم سقف قبلی سهم چه قیمتی بوده

ببین مثلا الان کچینی و قشیر به یک اندازه افت داشتند نسبت به سقف قبلیشون اما میانگین قیمت گذشته قشیر خیلی بالاتر از کچینی هستش به همین دلیل قشیر بیشتر بازدهی میده .

ما باید فکر کنم افرادی که قند اصفهان را 2 سال قبل 1000 تومان خریدند چه هدفی داشتند که الان قیمت سهم شده 200 تومان ، یعنی با اطلاعات گذشته آینده را پیش بینی کنیم .

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

قیمت جهانی شکر تو اشل هفتگی

تا وقتی دلار بالا است همین اوضاع است

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در خرید سهم من دو مورد را مد نظر قرار میدم : یکی میانگین قیمت 20 سال قبل شرکت چند بوده دوم سقف قبلی سهم چه قیمتی بوده

ببین مثلا الان کچینی و قشیر به یک اندازه افت داشتند نسبت به سقف قبلیشون اما میانگین قیمت گذشته قشیر خیلی بالاتر از کچینی هستش به همین دلیل قشیر بیشتر بازدهی میده .

ما باید فکر کنم افرادی که قند اصفهان را 2 سال قبل 1000 تومان خریدند چه هدفی داشتند که الان قیمت سهم شده 200 تومان ، یعنی با اطلاعات گذشته آینده را پیش بینی کنیم .
                  باز هم دلیلی بیان می کنید که به نظر می رسه غیر واقعی باشه شما قیمتهای 20 سال پیش را مثال می زنید خوب بنده قیمت 9 سال پیش را اعلام می کنم قیمت خودرو در دولت خاتمی چند بوده بالای هزار حالا چنده با اینکه جز صنایع های بسیار مهم کشور حساب میشه و سهم های دیگه جز صنایع های مادر محسوب میشه و چه قیمتی داشتند و حالا در چه قیمتی هستند نه این دلیل قانع کننده ای نیست هر موقع توانستد دوباره سود های خوبی در گزارشهای 3 الی 12 ماهه اعلام کنند بعد باید به قیمتهای بالا برسند نه با پیش بینی سود 3 تومانی
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    باز هم دلیلی بیان می کنید که به نظر می رسه غیر واقعی باشه شما قیمتهای 20 سال پیش را مثال می زنید خوب بنده قیمت 9 سال پیش را اعلام می کنم قیمت خودرو در دولت خاتمی چند بوده بالای هزار حالا چنده با اینکه جز صنایع های بسیار مهم کشور حساب میشه و سهم های دیگه جز صنایع های مادر محسوب میشه و چه قیمتی داشتند و حالا در چه قیمتی هستند نه این دلیل قانع کننده ای نیست هر موقع توانستد دوباره سود های خوبی در گزارشهای 3 الی 12 ماهه اعلام کنند بعد باید به قیمتهای بالا برسند نه با پیش بینی سود 3 تومانی
                    رگرسیون که میدونی چیه و چه کاربردی داره ؟

کارش پیش بینی آینده با استفاده از اطلاعات گذشته است ، یکی از بیشترین استفاده هاش توی همین بورسه .

خودرویی که شما میگی بالای 1000 بوده در نمودار تعدیل نشده بوده تعدیل شده اش را نگاه کن همان زمان 100 تومان بوده .

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

رگرسیون که میدونی چیه و چه کاربردی داره ؟

کارش پیش بینی آینده با استفاده از اطلاعات گذشته است ، یکی از بیشترین استفاده هاش توی همین بورسه .

خودرویی که شما میگی بالای 1000 بوده در نمودار تعدیل نشده بوده تعدیل شده اش را نگاه کن همان زمان 100 تومان بوده .
                      نه نمی دانم چی دستگاه عجب و غریبی می باشد !!

بله کاملا استفاده کردم از تجربه شما انشااله که سود خوبی ببرید با تشکر

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

حرکت گروه ساختمانی

نظر

• H.Ahadi
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 76

كلا با ثشرق (ضرر) خداحافظي كردم
                          قشير و قچار خريد كردم تا ببينم جبران ضرر اون لعنتي ميشه؟

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
                            كلا با ثشرق (ضرر) خداحافظي كردم
                            قشير و قچار خريد كردم تا ببينم جبران ضرر اون لعنتي ميشه؟
                            انشا ا... سود بشن
                            من بودم جرات چنین کاری نداشتم
                            ثشرقی که کلی افت کرده را با قشیر و قچاری که 55 درصد در 2 هفته رشد کردن عوض کردین
                            البته حرف اول و آخر را خواستن میزنه

نظر

• H.Ahadi
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 76

انشا ا... سود بشن
                              من بودم جرات چنین کاری نداشتم
                              ثشرقی که کلی افت کرده را با قشیر و قچاری که 55 درصد در 2 هفته رشد کردن عوض کردین
                              البته حرف اول و آخر را خواستن میزنه
                              من ثشرقو 206 خريد داشتم افزايش هم خورد ولي بجز ضرر چيزي برام نداشت البته يه زماني بهم سود داد ولي بعد افزايش سرمايه اش فقط افت داشت ديگه خسته ام كرده بود ديروز ديگه دلمو زدم به دريا و ريسك كردم و كلا ريشه شو زدم و اون دو تا سهمو خريدم از اون گذشه بورس يعني ريسك يعني قمار قمار باز هم اگه نگه به.......... كه نميشه.

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

چند تا سهم ثشرق بود که فروختید ؟ !

نظر

در حال کار...
                                X