کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کماسه رو میشه پایین تر هم خرید احتمالا زیر 500 رو هم تجربه خواهد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید از صفهای فروش:
خزامیاد
خودرو
خکمک
فاذر
خرید در منفی های:
حکشتی
حتاید
حکمت
صادرات
فروش به صفهای خرید:
قثابت
قشیر
قپیرا
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
چند روزی هست کم کم ...میهن خریدم....چافست هم که جز لا ینفکه سبده
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خدا خواست و ما توانستیم
حق سشرق را میگی ؟ 1 میل دیروز خریدم ، حقوقی پستش میخواست با 100 هزارتا 10 درصد ضرر بزنه نگذاشتم پایانیش پایین بره 1 میل دیگه اضافه کردم ، قیمتش تا حدی ارزان شده که راحت میشه کنترلش کرد .
قبول دارم ریسک کردم ، اما خیلی افت کرده از 27 تومان رسیده به 10 تومان ، شاخص در نقطه مناسبی قرار داره و با کوچکترین سبزی بازار حق تقدم 50 درصد بالا میره .
دوستان از خواب غفلتبیدار بشید و به فکر تجمع و تشکیل کمپینهای اعتراضی در حمایت از بورس باشید . دست روی دست نگذارید . اگه جلوشون نایستید ، این ریزشها تا پایان دولت روحانی ادامه خواهد یافت .
سلام
خرید اندکی ومعادن
فکر کنم دوباره حقوقی خریدار سر و کله اش پیدا شود. پیدا هم نشود آن قدر این سهم بنیادی ذلیل شده که جنازه اش هم اینجا در این قیمت ها ارزشمند است و بالاخره یک نفر پیدا می شود جنازه را از زمین بلند کند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر