کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
فروش بساما به صف فروش میانگین 1474 ریال - فکر کنم میانگین خریدم 1650 ریال منهای 250 ریال سود باشد که می شود 3.8 درصد سود
فروش سخوز به صف فروش میانگین 3197 ریال - میانگین خریدم هم همین بود - که می شود 1.5 درصد زیان (البته مبلغ کمی سرمایه گذاری کرده بودم)
خرید خنصیر از صف خرید میانگین 2765 ریال
==============
دقیقا احساس می کنم کار اشتباهی انجام دادم و کاملا پا روی استراتژی خودم گذاشتم.../.:blinksmiley.://.:blushsmiley:.//:.zzzzzz.:/laughingsmiley
اصلا این کار همیشگی من است و باید بشینم با خودم خلوت کنم و این اخلاقم را اصلاح کنم...
ولی چه می شود کرد... اصلا صف خرید و فروش می بینم دست و دلم می لرزد... ان شاء الله به تدریج درست می شود... و یاد می گیرم که در ضرر ها و بازار های کاهشی باید کم صبر و در سود ها و روند های افزایشی باید صبور تر باشم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
چون نمیتوانم پیغام بفرستم برای احمدخان اینجا مینویسم. احمد جونم سلام. انشاالله که خوب باشی. چرا دیگر فعال نیستی در این سایت؟ من میخواستم بگویم دستمریزاد که لازما و لیپام ات کوکاک کرده اند. متاسفانه من آنروز که گفتی بخر ندادند و بعد هم چون بازار پایه میباشد از صرافت خرید افتادم. اما حرف نداری. امام قلی به فدات.در تلگرام نیستی احمد جون دیگر؟ گروه کربن را میگویم؟
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
روی منفی نشستیم برای خرید مفاخر اگر عرضه کنن خوبه
مگر نه مجبور میشم بالاتر بخرم
خدا خواست و ما توانستیم
احمد خان جونم هر کدام را بگو کی بخرم؟ همه را که با هم نمیشود پله ای اولویت را معلوم کن؟
نظرت درباره بازار چیست؟ بالا میرود یا باز شلوارش را پایینتر میکشند؟
چند وقتی است به ما توجه نمیکنی و رد میشوی گفتم حتما با سود لازما و لیپام مولتی میلیاردر شده ای و پراید را بنز کرده ای.
ناز نفست قناری
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نبض بازار و اخبار در دقیقه, [۰۲.۱۱.۱۵ ۰۹:۴۶]غفارس
سهمی که تو دلش یک تعدیل بسیار چشمگیر داره و در قیمت عرضه اولیه هست و حجم و شناور بسیار اندکی داره یعنی اکازیون ؛ و حالا بازار میخواد ضرر خودشو از سهمهایی که قبلا خریده و چشم انداز روشنی هم تو کوتاه مدت ندارن جبران کنه!!!! ولی غافل از اینکه این جور سهمها میتونن تو کوتاه مدت ضمن جبران زیان حتی به سود هم برسونن , و ریسک سرمایه گذاری هم نزدیک صفر هست تو این قیمتها
به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
سلام
امروز یک مقدار وقوام خریدم در 830 ریال...
همین طور از این سهم خواهم خرید.(این سهم و وساپا سهام مورد علاقه من هستند که به صورت بلند مدت و زیاد می خواهم رویشان سرمایه گذاری کنم)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
امروز یک مقدار وقوام خریدم در 830 ریال...
همین طور از این سهم خواهم خرید.(این سهم و وساپا سهام مورد علاقه من هستند که به صورت بلند مدت و زیاد می خواهم رویشان سرمایه گذاری کنم)
سلام
خرید یک مقدار وقوام در 830 ریال
باز هم از این سهم خواهم خرید.
احتمال می دهم حتی اگر شرکت ورشکست شود و اگر بترکد و حسابی ازش اختلاس کنند باز در این قیمت ها ارزشمند باشد.
همین طور مجمع تقسیم سود مجمع افزایش سرمایه هم در پیش دارد و بازی حق تقدمش هم (عملا) به آخر رسیده.
«محمد حسین» هستم.
خرید اخرین پله در منفی 5 مفاخر
زیر 500 تومان ارزان فروشی است
خدا خواست و ما توانستیم
نظر