کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
از شر این وتو کا خودمو خلاص کردم...17 روز وقت تلف کردیم......البته زیاد نبود....ولی حیف واچینگ که این سهم توش باشه.....
امروز بازار را تماشا کردیم و چیزی نخریدیم. مطلقا......
بعدا شاید بگم چرا گفتم مطلقا
متوجه شدین چرا گفتم مطلقا چیزی نخریدم؟؟؟ هر کس بازار امروز را دیده باشه متوجه میشه.
مپنا و فارس و همراه اول که فقط بخاطر کنترل شاخص مثبت شدن وگرنه هر 3 بایستی منفی میشدن این از نکته اول.
وبیمه الکی صف شد. خیلی الکی. اصلا باید منفی میشد ولی چکار میشه کرد از دست پولهای باد آورده و آدمهای بیکار پولدار که میریزن تو یه سهم نوسان میگیرن. همین طور وسپه! این سهم روز عادیش منفی میزنه امروز بخاطر سفته بازی روی حق تقدم مثبت خورده وگرنه مفت نمی ارزه
واتی و پلوله هم شدن دلال بازی. کارگزاریها با پولهای اعتباری میریزن گروهی تو یه سهم صف خرید میکنن نوسان چند روزه و انداختن به خلق الله.
سرامیکی ها که هیچ . سیمانی ها هرچی مثبت زده بودن پرید . مثبت کاذب
شپارس دکیمی دزهراوی که پای ثابت نوسان گیری کارگزاری هاست. خصوصا خصوصا دکیمی اینو خیلیا میدونن کیا پشت پرده ی دکیمی نشستن
قطعه سازی ها که شدن دکان انحصاری نور چشمیا به کسی هم نوبت نمیدن الکی الکی الکی اینا هیچی توشون نیست. سفته بازی محض
همه قطعه ها چینی کارخونه های قطعه سازی داخلی شدن دلال و وارد کننده تولید تعطیل
بکام و تکنو هم سفارشی خرید های ددد که ممنوع شد چند سال پیش بخاطر نبود نظارت الان کارچاق کن های بازار شدن ددد ای ها!! خرید های گروهی با پول مردم بیچاره.
تپمپی فجام که سهم های دور افتاده ی بازارن و دله دزدی. اینا هیچی. بذاریدشون کنار........
فلزی ها هم یه خورده الکی سرهم بندی دل خوش کنک مثبت شدن بخاطر فلزات جهانی از فردا دوباره منفین این خط این نشون فردا بررسی کنین. همه منفی
پالایش نفت شیرازم دلال بازی صف خرید شده وگرنه هیچی...........
حالا بگید چرا گفتم مطلقا هیچی نخریدم.............اصلا توصیه به خرید ندارم. فردا هم نوسان گیر حرفه ای ماهیشو میگیره ولی بلد نباشی میندازن بهت کارمزد کارگزاری را از جیب مبارک باید بدی. حواستو جمع کن. میخای تو بورس سود ببری خونه باید گرگ باشی.
هیچ چیز رایگان نیست به جز پنیر تله موش.............اونم تله ست پس کلاهاتونو بچسبید که اینجا قانون و قاعده نداره. قمار نمیشه گفت ولی گرگ باید باشی خلاصه کلام همینه دوستان من.
بله به دلیل اصلاح شاخص بود که ما مطلقا چیزی نخریدیم. در حال حاضر 100 درصد نقد هستم. شاید از شنبه آهسته شروع به خرید کنیم. شاید..........
موقعیت مناسب پیدا کردن در بورس از هر کاری سخت تره. باور کنید.........چه برسه به اینکه سیگنال خرید بدی به کسی.
آخر هفته خوبی داشته باشید.
نظر