امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خیرالله
    عضو عادی
    • May 2014
    • 114

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
    بله به دلیل اصلاح شاخص بود که ما مطلقا چیزی نخریدیم. در حال حاضر 100 درصد نقد هستم. شاید از شنبه آهسته شروع به خرید کنیم. شاید..........
    موقعیت مناسب پیدا کردن در بورس از هر کاری سخت تره. باور کنید.........چه برسه به اینکه سیگنال خرید بدی به کسی.
    آخر هفته خوبی داشته باشید.
    معنای مطلقا روز به روز داره مشخص تر میشه. علت اینکه هیچ سهمی نخریدم اوضاع امروز بازار بود. حواس ها جمع

نظر

• نادری
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 519

دوستان مواظب باشید نیرو سرمایه را از چنگتون در نیارند انشاله تا 2500تومان با نیرو سرمایه خواهیم ماند

نظر

• هوای تازه
        عضو فعال
        • Jan 2016
        • 738

خرید از صف فروش شفارس

نظر

• خیرالله
          عضو عادی
          • May 2014
          • 114

فردا فکر کنم صادرات را 95 پله ای شروع به خرید کنید ریسک کمی داشته باشد. هر چند امکان اصلاح شاخص هست دقت کنید این سیگنال خرید به هیچ عنوان نیست فقط بررسی.

نظر

• خیرالله
            عضو عادی
            • May 2014
            • 114

امروز بازار را تماشا کردیم و چیزی نخریدیم. مطلقا......
            بعدا شاید بگم چرا گفتم مطلقا
            متوجه شدین چرا گفتم مطلقا چیزی نخریدم؟؟؟ هر کس بازار امروز را دیده باشه متوجه میشه.
            مپنا و فارس و همراه اول که فقط بخاطر کنترل شاخص مثبت شدن وگرنه هر 3 بایستی منفی میشدن این از نکته اول.
            وبیمه الکی صف شد. خیلی الکی. اصلا باید منفی میشد ولی چکار میشه کرد از دست پولهای باد آورده و آدمهای بیکار پولدار که میریزن تو یه سهم نوسان میگیرن. همین طور وسپه! این سهم روز عادیش منفی میزنه امروز بخاطر سفته بازی روی حق تقدم مثبت خورده وگرنه مفت نمی ارزه

واتی و پلوله هم شدن دلال بازی. کارگزاریها با پولهای اعتباری میریزن گروهی تو یه سهم صف خرید میکنن نوسان چند روزه و انداختن به خلق الله.

سرامیکی ها که هیچ . سیمانی ها هرچی مثبت زده بودن پرید . مثبت کاذب

شپارس دکیمی دزهراوی که پای ثابت نوسان گیری کارگزاری هاست. خصوصا خصوصا دکیمی اینو خیلیا میدونن کیا پشت پرده ی دکیمی نشستن

قطعه سازی ها که شدن دکان انحصاری نور چشمیا به کسی هم نوبت نمیدن الکی الکی الکی اینا هیچی توشون نیست. سفته بازی محض
            همه قطعه ها چینی کارخونه های قطعه سازی داخلی شدن دلال و وارد کننده تولید تعطیل

بکام و تکنو هم سفارشی خرید های ددد که ممنوع شد چند سال پیش بخاطر نبود نظارت الان کارچاق کن های بازار شدن ددد ای ها!! خرید های گروهی با پول مردم بیچاره.

تپمپی فجام که سهم های دور افتاده ی بازارن و دله دزدی. اینا هیچی. بذاریدشون کنار........

فلزی ها هم یه خورده الکی سرهم بندی دل خوش کنک مثبت شدن بخاطر فلزات جهانی از فردا دوباره منفین این خط این نشون فردا بررسی کنین. همه منفی

پالایش نفت شیرازم دلال بازی صف خرید شده وگرنه هیچی...........

حالا بگید چرا گفتم مطلقا هیچی نخریدم.............اصلا توصیه به خرید ندارم. فردا هم نوسان گیر حرفه ای ماهیشو میگیره ولی بلد نباشی میندازن بهت کارمزد کارگزاری را از جیب مبارک باید بدی. حواستو جمع کن. میخای تو بورس سود ببری خونه باید گرگ باشی.
            هیچ چیز رایگان نیست به جز پنیر تله موش.............اونم تله ست پس کلاهاتونو بچسبید که اینجا قانون و قاعده نداره. قمار نمیشه گفت ولی گرگ باید باشی خلاصه کلام همینه دوستان من.

بله به دلیل اصلاح شاخص بود که ما مطلقا چیزی نخریدیم. در حال حاضر 100 درصد نقد هستم. شاید از شنبه آهسته شروع به خرید کنیم. شاید..........
            موقعیت مناسب پیدا کردن در بورس از هر کاری سخت تره. باور کنید.........چه برسه به اینکه سیگنال خرید بدی به کسی.
            آخر هفته خوبی داشته باشید.
            معنای مطلقا روز به روز داره مشخص تر میشه. علت اینکه هیچ سهمی نخریدم اوضاع امروز بازار بود. حواس ها جمع

بله دوستان من. بازار هنوز بلا تکلیف هست و نمیشه گفت آینده چی میشه. حقیقتش برجام با ابهام روبرو شده و معلوم نیست نتیجه ی تحریم ها بالاخره چی میشه. هنوز ما در حال تماشای بازار هستیم فقط باید فخوز ح میخریدیم امروز میفروختیم که از دستمان پرید. همین
            بازار بی معنی شده

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام

دو سه تا کار کرده بودم یادم رفت اینجا بنویسم. (من عاشق این جستارم... اصلا یک وضعی...)

یک مقدار کم
              وقوام اضافه کردم در 860 ریال. (سفارشش را خیلی وقت پیش گذاشته بودم)

یک سود خوبی کردم در
              فولادح . میانگین خریدم 57 یا 58 ریال بود. و 159.7 ریال برایم فروختند. حدود 7 درصد سرمایه ام بود. که شد 180 درصد سود در مدت 3 ماه (اگر اشتباه نکنم). ولی دیگر من از این کار ها نمی کنم. گوشت تنم آب شد... حسابی چشم بسته این کار را کرده بودم و یک جورهایی اصلا از این سود راضی نیستم.

با پولش می خواستم در
              دی وارد بشوم که متاسفانه به قیمتی که می خواستم ندادند. به جایش دو تا سفارش در وقوام گذاشته ام در 800 ریال و 850 ریال. اگر هم دی آمد پایین دوباره سفارش ها را به دی تبدیل می کنم. (چون دی را دارای کوتاه مدت و بلند مدت بهتری می دانم)
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

یه مقدار کم غشصفها خریدم

کم کم میخرم تا به تعداد خوبی برسه واسه اینده خوبه:D
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

حریل ها را در 1338 ریال دادم رفت.
                  سود
                  15 درصد در دو ماه نگهداری با نیم درصد از سرمایه.

دلیل: کم بودن دارایی در این نماد و تمایل به کوچک کردن سبد و افزایش تمرکز
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• هوای تازه
                    عضو فعال
                    • Jan 2016
                    • 738

خرید مجدد فولاد

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

تو این 2 روز کماسه خریدم.....مقداریهم ولغدر اضافیدم رفتم مجمع.........کروی را دلم نیامد بدم بره....البرز.....دانا.. را دادم رفت...........عجب حالی دادن این 2 تا بیمه ایی...........................................برای فردا کماسه را تو واچ داشته باشید...بخصوص 10 دقیقه اخر معاملاتش را یه نگاه بندازید...خریدار فوق العاده قوی بود...و کا ر بلد.....حجم نزدیک به 12 میلی....و صف خرید 2 میلی اخر وقت.....نوید یه گین خوب میده.........
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• هوای تازه
                        عضو فعال
                        • Jan 2016
                        • 738

خرید ذوب

نظر

• سهامدار حرفه ای
                          عضو جدید
                          • Jan 2015
                          • 7

خرید خچرخش و فروش خعتبار با سود عالی

نظر

• مبتدی2
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 973

نظر

• محمد یزدی
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 948

خرید ارفع ،به نظرم توانایی سود 100 تومانی رو داشته باشد
                              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• هوای تازه
                                عضو فعال
                                • Jan 2016
                                • 738

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
                                خرید ذوب
                                خرید ذوب 2760

نظر

در حال کار...