کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار پایه شده عین بازارسید اسماعیل ...
بگدریم...ساعت 11 شنبه آنهایی که تو منفی پول میدم ..پلاست و شسم و شرنگ
آونهایی که تو صفر تابلو میخرم ...فسدید و تکادو .... اونی که تا حالا [B[B]]خریدم تکادو 460.[/B]
[/B]
دوشنبه... فروش تکادو520.....خرید گابگن
ظاهرا تدبیر داره خداحافظی میکنه...
شلیا شرکت: مواد ويژه ليا
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1397/05/31 (حسابرسی شده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مواد ويژه ليا طی نامه شماره مورخ 1396/05/17 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1397/05/31 با سرمایه 80,820 میلیون ریال مبلغ 954 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
بدون تغییر نسبت به اولین پیش بینی حسابرسی نشده
▪️افزایش سرمایه: شرکت در نظر دارد به پیشنهاد هیئت مدیره از محل آورده نقدي و سود انباشته به مبلغ 404,100 میلیون ریال اقدام به افزایش سرمایه نماید افزایش سرمایه ۵۰۰ درصدی شلیا از محل سود انباشته و آورده نقدی
مبارک سهامداران شلیا ..........
افزایش سرمایه 500% شلیا از محل سود انباشته و آورده نقدی همین الان در کدال منتشر شد...........
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت مواد ويژه ليا - نماد: شليا
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوستگزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 80,820,000,000 ریال به مبلغ 484,920,000,000 ریال از محل آورده نقدی سهامداران ،سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالي و تامين هزبنه سرمايه اي پروژه توسعه که در تاریخ 1396/05/24 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد. بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
افزایش سرمایه ۵۰۰ درصدی شلیا از محل سود انباشته و آورده نقدی
امروز داشتم چمن ها را آب میدادم در خانه که یک ماشین ترمز زد و گفت این سگ از آن شماست که یک سگ پرید بیرون از ماشین و آمد در بغل من و حالا لیس بزن کی لیس نزن. سگ حرامزاده همسایه بود که بردم گم و گورش کردم. داستان از این قرار می باشد که این سگ با جی پی اس که برداشت فرار کرد رفته بوده است به این مرد پناه برده و بعد از چند وقت جی پی اس را یک گوشه گذاشته اند. تا یک زمانی آدرس های ذخیره شده رویش را پیدا نموده اند و فهمیده اند سگ آدرسش کجا می باشد. جی پی اسم سالم بازگشت ولی ای کاش باز نمیگشت. چون سگ همسایه هم آمد و خود مسایه هم آمد ولی آن آقا رفت و نفهمید جریان از چه قرار بوده است خدا را شکر. اما سگ را برد و حالا احمق می گوید چون تنها بوده است رفته بوده و باید برایش یک جفت بخرم.از اول به زنم گفتم این محله به درد ما نمیخورد.همه شان اهل فیس و افاده و سگ بازی می باشند و من میخواهم لااقل یک جا نزدیک آن دوست زنجانی ام بگیرم که شبها با هم به گردش برویم.او هم زنش مرده و در قلبش باطری می باشد. اگر نروم شارژش بنمایم شاید خاموش بگردد.البته گاهی قاطی مینماید و دریوری میگوید اما چون خودش دارد آلزایمر میگیرد بعد از یک ساعت غر و دریوری گویی به من میگوید چرا امشب حواس نداری و کذا.درصورتیکه خودش هی یک مرگی اش می باشد. اما چه کنم که دیگر در غربت گیر افتاده ایم و باید یک نفر آدمی باشد با او حرف مردانه بزنیم. داماد آمریکایی زن ذلیلم هم که برای لای دیوار 35 سانتی خوب می باشد.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
شلعاب سهم دیگری از پرتفوی آباد است.
امروز احتمال صف خرید دارد .
خوشبختانه در 6 ماه گذشته در رکود بازار ، همواره یک یا دو سهم آباد صف خرید بوده است
هر چند خطا هم داشته ایم که با صبر جبران می شود ولی به سمت خطای کمتر در حرکت هستیم.
امروز داشتم چمن ها را آب میدادم در خانه که یک ماشین ترمز زد و گفت این سگ از آن شماست که یک سگ پرید بیرون از ماشین و آمد در بغل من و حالا لیس بزن کی لیس نزن. سگ حرامزاده همسایه بود که بردم گم و گورش کردم. داستان از این قرار می باشد که این سگ با جی پی اس که برداشت فرار کرد رفته بوده است به این مرد پناه برده و بعد از چند وقت جی پی اس را یک گوشه گذاشته اند. تا یک زمانی آدرس های ذخیره شده رویش را پیدا نموده اند و فهمیده اند سگ آدرسش کجا می باشد. جی پی اسم سالم بازگشت ولی ای کاش باز نمیگشت. چون سگ همسایه هم آمد و خود مسایه هم آمد ولی آن آقا رفت و نفهمید جریان از چه قرار بوده است خدا را شکر. اما سگ را برد و حالا احمق می گوید چون تنها بوده است رفته بوده و باید برایش یک جفت بخرم.از اول به زنم گفتم این محله به درد ما نمیخورد.همه شان اهل فیس و افاده و سگ بازی می باشند و من میخواهم لااقل یک جا نزدیک آن دوست زنجانی ام بگیرم که شبها با هم به گردش برویم.او هم زنش مرده و در قلبش باطری می باشد. اگر نروم شارژش بنمایم شاید خاموش بگردد.البته گاهی قاطی مینماید و دریوری میگوید اما چون خودش دارد آلزایمر میگیرد بعد از یک ساعت غر و دریوری گویی به من میگوید چرا امشب حواس نداری و کذا.درصورتیکه خودش هی یک مرگی اش می باشد. اما چه کنم که دیگر در غربت گیر افتاده ایم و باید یک نفر آدمی باشد با او حرف مردانه بزنیم. داماد آمریکایی زن ذلیلم هم که برای لای دیوار 35 سانتی خوب می باشد.
با توجه به مشخص شدن سهمهای بازار پایه و برگشت اطمینان به این سهمها با خیال راحت از سهمهای بازار پایه میتوانید خرید کنید
کابگن و وجامی افت فاحشی داشته و آماده صعود دوستان بررسی کنند
اگر فایرا صف خرید شد پشت سره آن وتوصا هم صف خواهد شد . وتوصا را زیر نظر بگیرید
نظر