کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
پسهند فعلا در دنده اصلاح است ، گر چه ورود در حدود 290 کم ریسک است ، اما ریسک طولانی شدن زمان را دارد ، صبر کنید ببینید با حمایت 285 چه می کند ، اگر برگشت کند و به بالای 300 بیاید و حجم خوب باشد باید بررسی صورت گیرد. پس برگشت سهم و تثبیت بالای 300 با حجم خوب مهم است. هنوز زمان برای ورود هست.
فریب ریز موج های مثبت احتمالی را نخورید ، امکان اصلاح پسهند تا 275 و 260 هم وجود دارد .
خطای این تحلیل را 10 درصد در نظر بگیرید. درود
✳️با حمایت خوب سهامداران عمده که در این چند روز اخیر خریدهای خوب و پرتعدادی انجام دادن و اخبار مثبت بنیادی و افزایش سرمایه 500% از سود انباشته و آورده نقدی ، شلیا رشد و صعود خوبی در پیش دارد.
✳️در سه هفته اخیر ، سه سهامدار عمده و درصدی شلیا بیش از 2,999,153 سهم ( 2.999 میلیون سهم ) خرید داشتند و حمایت خوبی از سهم انجام دادن و تعداد بالایی سهم از بازار جمع کردن.
&& گـپارس حدود750... خریدم
حرهشاد و نگاه میکنم..
شرکتهای 15م سهمی ... خوب جواب میده..
تا 50 م هم قابل قبوله..
بالای 100م بنظر من سهم خودکشی مالیه. ...مگر به رانت.. یا موج 5
.....
برای نوسان روزانه ..پ تابا 4111...پلاست440 و کابگن1311ثنظام1414 و تکادو450 . کگیش 5111نشستم
هر کدام بشه . ...تا ظهر تقدیم تابلو میشه.....
گروه حامیان بازار سرمایه.../:.grlim:./
شلعاب مقاومت حدود 440 تومانی را شکست و در 449 تومان صف خرید است کماکان سهامداری می کنیم.
شلعاب کماکان ممکنه به رشد خود ادامه دهد ، اما من طبق استراتژی خود عمل می کنم و امروز از شلعاب خارج شدم شاید مجددا ورود کنیم . سود خوبی داد خدای را شکر می کنم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
&& گـپارس حدود750... خریدم
حرهشاد و نگاه میکنم..
شرکتهای 15م سهمی ... خوب جواب میده..
تا 50 م هم قابل قبوله..
بالای 100م بنظر من سهم خودکشی مالیه. ...مگر به رانت.. یا موج 5
.....
برای نوسان روزانه ..پ تابا 4111...پلاست440 و کابگن1311ثنظام1414 و تکادو450 . کگیش 5111نشستم
هر کدام بشه . ...تا ظهر تقدیم تابلو میشه.....
گروه حامیان بازار سرمایه.../:.grlim:./
برای حمایت گپارس 670.خریدم که میانگین و به صفر تابلو برسه..
کارگزار قبول نکرد فردا 10درصد دیگه از پلاست بگیریمو تسویه کنیم..
یا لااقل خو د گپارس و رو مثبت فردا بدیم....امان از بی پولی....
ولغدر 2 پله دیگر خرید شد. 110 تومان ونفت یک پله دیگر خرید شد 172 تومان
جناب آباد خان عزیز هر پله از پله های شما چقدر نقدینگی احتیاج داره؟
بعد آیا به قیمت سهم بستگی داره؟یعنی هر چقدر سهم گرون تر باشه تعداد هر پله کمتره؟
میشه بگید پله هاتون رو چطوری انتخاب میکنید؟
نظر