کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به افزایش قابل توجه قیمت نفت جهانی و تاکید عربستان مبنی بر بالا بردن قیمت نفت تا 70 دلار برای جبران هزینه هایش و تثبت قیمت دلار روی 4000 تومان و با توجه به اینکه اکثر پالایشی ها دلار را روی 3500 بسته اند مطمن ترین و آینده دار ترین گروه برای سرمایه گذاری فقط سهمهای مربوط به نفت مخصوصا پالایشی ها می باشند.سهمهای پالایشی برای میانمدت و بلند مدت روند مثبت و صعودی خواهند داشت و بدون شک تعدیلهای عالی را روانه بازار خواهند کرد و افق پالایشی ها کاملا واضح و روشن است.
صندوقهای سرمایه گذاری هم کم کم در حال ورود به گروه پالایشی می باشند .خودتان بررسی کنید کدام سهم پالایشی مناسبتر است ولیکن اسیر نوسانات مثبت و منفی گروه نوشید فقط و فقط سهاداری کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
قیمت دلار 4080 تومان / امروز شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۲۰
روند صعودی دلار ادامه دارد
سهام دلاری و صادراتی را دریابید که سود بالایی را اعلام میکنند . ( تجربه افزایش نرخ دلار در سالهای 90 و 91 و رشد طوفانی سهام دلاری در حال تکرار است ) فولاد کاوه نرخ دلار را در بودجه 3700 تومان در نظر گرفته است......نرخ فعلی دلار 4080 تومان....
فولاد کاوه شرکت 100% صادراتی با افزایش نرخ فروش و افزایش تناژ تولید
گروه پتروشیمی بازار پایه را زیر نظر دارم
و برام جای سوال شده که چرا اکثرا صف خرید شدن
و ایا بقیه هم میشن؟؟
زنجان هم که نمودار خوبی داره زیر نظر دارم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر