کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
درحال خرید شاراک ، پیش بسوی تک سهم شدن
واقعا این صندوقها دارن خودشون رو خفه میکنن
این p/e =2/8 تو هیچ کجا پیدا نمیشه ، جالب اینکه بالای 95 درصد سود رو تا 20 روز بعد مجمع تقسیم میکنه ، آمار 7 ساله سهم اینو میگه
پخش البرز را یک ماه پیش در حدود 165 تا 170 تاکید بر خرید داشتم
حالا در 220 داره معامله میشه ....
هنوز هم در کمتر از 220 گزینه خوبی برای خرید است ....
خبر های خوبی در راه است .....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام دوستان
به جرات می توان گفت ارزشمندترین و بنیادی ترین سهم بازار شاراک است
من خیلی تحقیق کردم شاراک بین تمام پتروئی ها امتیازاتی دارد که دیگرسهم ها ندارن
1 - با توجه به سود پایان سال کمترین p/e دربین تمام سهامها
2 - تسریع در دادن سود پایان سال یعنی حداکثر تا یکماه بعد از مجمع سود پرداخت می شود .
3 - تقسیم سود بالا . طبق 7 سال گذشته شرکت بالای 95 درصد سود را بین سهامداران تقسیم می کند.
4- فروش 60 درصد محصول در داخل که طبق جدول زیر مشاهده می فرمایید که فروش عالی هم داشته و 40 درصد فروش خارجی (این یعنی اینکه در تحریمها آسیب آنچنانی به شرکت وارد نمی شود) البته اینو بگم که اکثر محصول صادراتی به عراق است و مشکلی به وجود نخواهد آورد.
5- طبق برآورد کارشناسان چون خوراک این شرکت نفتا است با پایین آمدن قیمت نفت سود شرکت افزایش می یابد و طبق برآورد به ازاء هر 5 دلار کاهش قیمت نفت 21 تومان سود شرکت افزایش میابد (نفت از بشکه ایی 80 دلار به زیر 55 دلار سقوط کرده ) بهرحال تا پایان سال می تواند سود شرکت افزایش بیشتری داشته باشد که این برآورد حدود 180تا 200تومان ارزیابی می شود .
6 - با توجه به اینکه درحال حاضرسود انباشته شرکت حدود 80 تومان است و سود پایان سال حدود 180تومان است اگر از قیمت سهم کم کنیم یعنی الان قیمت سهم چیزی حدود 210تومان است وبا پیش بینی سود سال آتی که حدود 200 تومان برآورد می شود درصورت نگهداری سهم تا پایان سال مالی 98 کل سهام خریداری شده رایگان خواهد شد
درکل بگم برای کسانی بسیار محتاط هستند سهم فوق العاده ایی است یعنی حتی از بانک هم مطمئن تر و سود آورتر و بسیار کم ریسک است
بنده خودم تک سهم شدم و پیشنهاد می کنم سهم را تا مجمع نگهداری کنید و سود سرشاری از این سهم ببرید
همگی پر سود باشید
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر