امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    علاوه بر حبندر :
    یک پله تپولا خرید شد 141 تومان
    نیم پله سدور خرید شد.حدود 62 تومان
    سدور امروز صف خرید بود در 647 ریال
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

سفارود یک پله دیگر خرید شد. 83 تومان
      وشمال یک پله خرید شد. 128 تومان البته این سهم فعلا یه کم ریسک دارد
      وشمال تا 139 رشد کرد و حجم های خوبی خورد البته من فعلا ریسک نکردم و در قیمت 130 تا 135 خارج شدم
      ولی می تونه دوباره به مدار رشد برگرده ، فعلا رصد می کنیم . قیمت فعلی 125 تومان
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

خرید دو پله وپارس در 919 ریال . البته ممکنه اذیت کنه ، رصد می کنیم
        بانك‌ پارسيان‌
        از وپارس آبی گرم نمیشه البته حقوقی داره مرتب میخره ، فعلا سربسر خارج شدم تا نقدینگی حبس نشه.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام دوستان! @};-
          یک روز اینجا انگار مشکل پیدا کرده بود دلم تنگ شده بود برایتان!
          ?????

گکیش که مهم نبود... ولی کاش بود... چون بیشتر از 5 درصد سود کردم ازش... ولی خدا را شکر که تمام شد... هر روز بیخ ریشم مانده بود و اذیت می کرد...
          در ونوین بالاخره یک رنجی که مد نگر ما بود کشیدند و این می تواند نشانه ی رشد آتی باشد... ولی دیگر پیش از آن رنج من رد کرده بودمش رفته بود! حالا شاید دوباره بعدها خریدم ازش... اشتباه کردم در این نماد زیاد ماندم... و نیز اشتباه کردم پیشنهاد خرید ضعیف را قبول کردم...
          در دسانکو به شیوه ی بسیار مفتضحانه ای سرشکسته شدم. :.thumbsdownsmileyan:D یک لحظه بایست حساب کنم... آری... تقریبا به یک قیمت خریدم و فروختم که می شود 1.5 درصد زیان!
          دیگر اینکه... امروز می خواستم تلیسه بفروشم که نشد...
          امروز می خواستم شسپا و شپاس و پکویر هم بیافزایم (اضافه کنم) که نشد... منفی ندادند. دیگر هم نمی توانم سهامم را در این نمادها افزایش بدهم... چون دیگر قیمت خرید من نیست... بلکه از اکنون باید به اندیشه ی فروششان باشم... البته احتمالا فردا می شود شپاس خرید. چون اکنون دارد با قیمت مثبت پنج ِ فردا داد و ستد می شود و فردا اگر یک منفی کوچک نیم یا یک درصدی هم بخورد می توانیم بیافزاییم!!! /:.coolsmiley02:./
          همین جور، امروز می خواستم ساروج بخرم که نشد... دیگر قیدش را می زنم... /:.hmmsmiley.:/ دو سه روز است که سفارش خرید می گذارم ولی به من نمی رسد... همچپین آش دهان سوزی هم نبود...
          ثامان: دیگر خیلی طولانی شد زمان صبر ما در این نماد... فردا می دهم بالای 1500 ریال برود...
          داراب: اهمیت ندارد.
          دسانکو (یک کم هنوز تهش مانده): می دهم فردا به یک قیمتی برود.
          شپاس: اگر 2620 ریال به پایین دادند شاید اضافه کردم. وگرنه نگهداری می کنم. (البته من اکنون دارم آزمایش می کنم... برای همین زیاد کردن زیاد به کارم نمی آید...)
          شسپا: نگهداری. البته به صورت دست به ماشه و نگاه به تابلو. با اینکه قدرت پیشنهاد زیاد نبود ولی دلم روشن است که تا 15000 ریال برود.
          شسینا: نمی دانم والله... گمان کنم همان ده درصدی که در یک روز رشد کرد تمام آن چیزی بود که باید به ما می داد... بهتر است تا مانند دسانکو نشده با 1.5 درصد سود در 6350 ردش کنم برود...
          فولای: فردا در 1570 به بالا بفروشمش.

یا علی @};-
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14641

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            بازی قیمتی حبندر به خاطر حق تقدم بعد از مجمع خواهد بود
            و قبل مجمع به خاطر سود مجمع وضعیت فرق میکنه تمایل به خرید و دریافت سود بیشتر از فروش است
            که این آیتم میتونه منجر به افزایش قیمت قابل توجه قبل از مجمع بشه
            حبندر امروز دعوت به مجمع کرد احتمالا طی هفته آتی گزارش 12ماهه ارسال میشه
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

نیم پله دیگر تپولا حدود 142 خرید شد
              نیم پله دیگر ثتوسا حدود 170 خرید شد

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام دوستان؛ @};-
                می گویم... واقعا نان در آوردن در این بازار سخت شده ها!
                خریدار نیست... البته فروشنده هم نیست... ولی وقتی یک کوچولو در یک نماد، سهم می خری فروختنش دیگر می شود کار حضرت فیل...
                شکاف قیمتی وحشتناکی بین سفارش های خرید و فروش در تمام نمادها ایجاد شده است... (یعنی نه خریدار وجود دارد و نه فروشنده) یعنی زیان! یعنی اگر بخواهی بخری باید بالاتر از میانگین سفارش ها بخری و اگر بخواهی بفروشی هم باید بالاتر از میانگین سفارش ها بفروشی...
                درستش این است که آدم در این مواقع کاری نکند و نقد بماند... ولی دست بر قضا ما هم اکنون می خواهیم سامانه مان را آزمایش کنیم و نیاز داریم خرید و فروش کنیم...

به هر حال...

(البته یک چیزی هم بگویم! خیلی خیلی دوست دارم خودم و سامانه ام را در این روزها آزمایش کنم. یعنی دوست دارم روزهای خوب و بد و سخت و آسان و کم رونق و پر رونق را ببینم و ببینم سامانه ام روی آنها چه می کند و من باید چه کنم.)
                __________________________________________________ _______
                امروز به هر زحمتی بود بخشی از اینها را فروختم: ثامان، فولای، تلیسه، دسانکو و تلاش کردم از اینها بخرم: بنیرو، وتعاون ولی نشد. فروش ها باز یک مقدار انجام شد ولی خریدها اصلا نشد...
                یک ضرب المثل معروف آنگولایی هست که می گوید: خاک تو سرت بازار!

/:.tonguesmiley:.//:.yead.:/
                اصلا این بنیرو خریدار نداشت که نداشت! یعنی کامل بخش خریدارها خالی بود... همین که من دو سه تا سفارش خرید گذاشتم نمی دانم چه شد ملت از در و دیوار ریختند! اصلا صف فروش را به سمت صفر تابلو کشیدند بالا! حالا نمی دانم جریانش چه بود؟
                __________________________________________________ _______
                آهان... سبدم را هم هر روز بررسی و تصمیم گیری می کردم... پکویر امروز شل بازی در آورد... ولی نگاه که اکنون می کنم می بینم حقیقی و حقوقی خوب در این نماد خرید کرده اند... من که می گویم یک خبری برای روانکارها قرار است برسد که این گونه دارند روی شسپا و شپاس کار می کنند... نه؟ البته من به این کارهایشان کاری ندارم... من کار خودم را می کنم... در شسپا حقیقی فروخت و حقوقی خرید. در شپاس حقوقی فروخت و حقیقی خرید! ول کن... حوصله نداریم... خلاصه اش کنم:
                پکویر نگهداری بسیار با احتیاط - تلیسه باقی اش را بدهم فردا دیگر تمام شود - ثامان که بسته! اصلا معلوم نیست چرا؟ پس ما هم کاری اش نمی توانیم بکنیم - داراب که مهم نیست - شپاس نگهداری - شسپا نگهداری - شسینا باز هم تلاش برای فروش (امروز نشد اصلا بفروشم)

اصلا روز خوبی نبود. یکی از گندترین روزهای بازار بود... ولی باز هم خدا را شکر می کنم...

یا علی @};-
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

امروز وبیمه هایی که چند روز پیش خریدم رو با اندکی سود فروختم در قیمت2860
                  و دبالک رو که چند مدت نگه داشته بودم با ضرر در قمیت 2150 فروختم. اینقدر نگه داشته بودم که اعصابم خورد شده بود
                  حالا باید روش درستی رو پیدا کنم که بتونم ضررهای قبلیمو جبران کنم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

نیم پله دیگر تپولا حدود 142 خرید شد
                    نیم پله دیگر ثتوسا حدود 170 خرید شد
                    یک پله دیگر تپولا خرید شد. 150 تومان

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

درد و بلای این پرستار خوشگله که اسمش جولی می باشد و دیروز آمد ماچم کرد بخورد در سر مسئولین بورس که همه را به فنا دادند. امیدوارم مسئول زالوصفت فانی بشود.هیچ چیز نزد اینها مطرح نمی باشد. هر کس سرمایه مردم را دود بکند مفسد فی الارض است.
                      با تشکر
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14641

چه بلایی سر ورازی آمد؟؟
                        از 250یه کله تا 150!!!)
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14641

فعلا از بیرون گود فقط نظارت میکنم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

یک پله دیگر تپولا خرید شد. 150 تومان
                            نیم پله دیگر تپولا خرید شد. 142 تومان

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

نقد شدیم تا بعد از ۲۲ اردیبهشت
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14641

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                                نقد شدیم تا بعد از ۲۲ اردیبهشت
                                قیمتهاجذاب هست ولی کار شما منطقی تر است
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X