امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2577

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

کـتـرام - توليدي‌ كاشي‌ تكسرام‌

این افرادی که امروز فروختن. 50% بالاتر در قیمت بیشتر در صف خرید به دنبال خرید کترام خواهند رفت.
    به دست آوردن کرسی هئیت مدیره توسط سهامداران درصدی حقیقی جدید که وارد شدن.
    در این مدت کوتاه یکماهه 9.4 میلیون سهم توسط سهامداران درصدی جدید از بازار جمع شده و علاوه بر آن دو کد حقیقی جدید با 3.6 میلیون و 4.2 میلیون سهم به ترکیب درصدی ها اضافه شدن و شخص دیگر تعداد سهامش را از 3.4 میلیون به 8.2 میلیون رسانده است.
    از طرف دیگر خرید 40 الی 50 میلیونی سهم توسط خانواده همتی که جایگاه خودشون را در شرکت کترام محکم کنند.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

خرید شتوکا
      از800تومان امده 400تومان
      ................
      سهمی کوچک با70میلیون سهم

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

امروز یه مقدار کسرا خریدم..بنظرم..کف زده..9 میل امامی فروخته در 3 روز گذشته ولی سهم راحت بالا میاد و سخت منفی میخوره..واچ داشته باشید شاید کوتاه مدت ..رشد کنه..
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امام قلی خان
          عضو فعال
          • Aug 2015
          • 1542

هر کس از نگار مینوی و یا کس دیگری دلش پر می باشد هی نیاید در خصوصی بگوید امام قلی خان فلان چیز را بگو یا بر علیه فلان کس فلان حرف را بزن.من که دادگستری انجمن نمی باشم.عریضه هایتان را به مدیریت بدهید. من سخنگوی کسی نمی باشم.
          امروز حالم از صبح بهتر می باشد. جویی رفته است از مدیریت بخش اجازه بگیرد که مرخصی بگیرد و مرا ببرد با ویلچر تا یک غذا بیرون با هم بخوریم. خیلی حواسش به من جمع می باشد و اگر جوان می بودم و سالم روی هوا با تفنگ شکاری می زدمش و از آن خود می نمودم.دیشب هم دوست دختر بلوند آن پیرمرد زنجانی که دوستم می باشد و حالا دیگر عقدش نموده است زایید.خواب بودم که زنک زد و داشت از خوشحالی سکته می نمود. گفت مثل خودش می باشد اما بلوند است.هنوز برای بچه اسم نگذاشته اند و از من پرسید گفتم از ننه اش بپرس اما یک چیز ایرانی نگذاری که گ و ق و این چیزها داشته باشد. خودش که زنجانی می باشد و گ و ق را یک جوری می گوید و تازه غربی ها هم ق بلد نمی باشند.گفت خوب پیشنهادی می باشد.زنش البته از بس از دادا خوشش می آید که آن رفیق اصفهانی مان می گوید گفته اسمش را دادا بگذاریم.خلاصه این پیرمرد که همین چند وقت پیش زنش مرده بود در پارک هر روز گریه می نمود حالا زنش هفت کفن پوسانده و یک زن و بچه دارد.خیلی اعتماد به نفسش بالا رفته است انگار 35 ساله می باشد.جویی آمد.فعلا
          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
          از هم ندوشیم.
          با هم بنوشیم.

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

1000 تا ونفت تو قیمت 1468 فروختم. نمیدونم چرا من به قول بعضی ها با سهم ازدواج کردم؟:((
            خب وقتی میبینی بالا نمیره ردش کن بره.
            برای آزمایش هم 300تا کمنگنز تو قیمت 7422 خریدم!!!وای چقدر تعداد زیاد برداشتم:D:D:D:D.یه روشی رو دارم روش کار میکنم و میخوام با نقدینگی خیلی خیلی کم امتحانش کنم و الان هم که مدرسه ها تعطیل شدن دیگه خیالم راحت شده و بیکارم.خخخخخخخخخ

نظر

• rezaeghtedari
              Banned
              • Mar 2018
              • 46

سلام دوستان عزیز ، از زمانی که کگاز رو به دوستان معرفی کردم حدود 15 تا 20 درصد سود داده ، دوستان من از کارخونه بازدید داشتم طرح فاز دو داره تکمیل میشه ، طرح جدید 2 برابر طرح فعلی تولید داره ، معاف از مالیات به خاطر اینکه محل کارخونهفعلی رو به خارج از تهران انتقال داده از طرفی محل قدیمی کارخونه رو فروخته و هر سهم 200 تومن عایدی داره که ازمحل میخواد افزایش سرایه بده 100 درصد مواداولیه از داخل و 50 درصد محصول صادراتیه . امسال 20 تومن هم سود تقسیم میکنه شک نکنید تا یکی دو ماه دیگه از همین نقطه 50 درصد بازدهی خواهد داشت رسود باشید

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                به احتمال زیاد خرید شکربن در همین حدود قیمتی خوب خواهد بود من نقدینگی کافی ندارم و گرنه اضافه می کردم. البته خرید در این قیمت حتما باید حد ضرر هم داشت .
                البته برای اطمینان بیشتر می توان منتظر شکست مقاومت حدود 520 تومان و تثیبت آن ماند بعد با ریسک کمتر ورود کرد.

قیمت فعلی 500 تومان
                موقتا امروز از شکربن خارج شدم ، البته من فقط یک پله سهم داشتم . این سهم بسیار بنیادی است خروج توصیه نمی شود . مجددا هم به این سهم ورود خواهم داشت و واچ اصلی می باشد. از جمله سهام بنیادی که برای یادگیری رصد می کنم شکربن است.
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Carl Icahn
                  عضو جدید
                  • Dec 2015
                  • 4

کفرا پله اول داریم خرید می کنیم و با برنامه پله های بعدی هم خرید خواهد شد.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

دیروز من 20 هزار تا خریخت در حدود 74 تومان برای تمرین ( آزمایشی ) خریدم امروز صف خرید بود
                    نقدینگی هم کم دارم دو تا سهم تمحرکه و ثتوسا منتظر رشدشان هستم ولی مرتب ادا در می یارن.
                    8 روز گذشته و این آزمایش ما خوب جواب داده ، خریخت صف خرید 88 تومانی دارد و 18 درصد سود ایجاد شده ، رصد می کنیم
                    دیروز مقداری ثتوسا (عمران استان اردبيل ) فروش زدم برای دست به نقد بودن ، وجه شکربن هم هست شکربن هم حدود یک ماه 15 درصد سود ایجاد و در واچ هست برای خرید.
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35710

جناب Abad فکر کنم یه زمانی وثنو رو مدنظر داشتید !

درسته یا من اشتباه میکنم !؟

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        جناب Abad فکر کنم یه زمانی وثنو رو مدنظر داشتید !

درسته یا من اشتباه میکنم !؟
                        بله درست می فرمایید وثنو کماکان در واچ می باشد.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35710

بله درست می فرمایید وثنو کماکان در واچ می باشد.
                          الان در چه شرایطی هست ؟ اگر اطلاعاتی دارید از وضعیت فعلی شرکت البته !

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

خرید 250 تا فباهنر به دید بلند مدت
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              الان در چه شرایطی هست ؟ اگر اطلاعاتی دارید از وضعیت فعلی شرکت البته !
                              وثنو یک شرکت بنیادی است عملکرد آن بیشتر در گزارشات 9 و 12 ماهه عیان می شود دارای سود انباشته است. در انتهای اصلاح قرار دارد . ورود به این سهم حتی در قیمت فعلی یعنی حدود 130 به دید میان مدت ریسکی ندارد .

یک رشد قوی در وثنو می بینم برای کسب انرژی این رشد احتمالا هنوز وثنو باید اصلاح کند و ریز موج های مثبت هم خواهد داشت . درود

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3441

بعد از ظهر همگی دوستان این تالار به خیر و شادی...@};-@};-@};-

دیروز خروج از شلیا و جهرم ... امروز خروج کامل از پدرخش و ولانا و یک پله خروج از پاسا ...

خرید و ورود یه پله به خاور 602 ریالی . یه پله هم ورود به خساپای 735 ریالی و یه پله هم ورود به چکاوه 169 تومنی و حفاری 171 تومنی
                                یه پله هم از صف فروش حبندر خرید شد...@};-@};-@};-

نظر

در حال کار...
                                X