کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبرها حاکی از این است که ذوبآهن اصفهان بهتازگی توانسته است در اخذ استانداردهای تولید ریل، با ارسال محموله نمونه تولیدات خود به یکی از شرکتهای معتبر داخلی در زمینه کنترل و بازرسی فنی محصولات فولادی، تأییدیه این شرکت را دریافت و برای شرکت راهآهن ارسال کن
بازار فردا مثبت است
امروز روز خرید
در بازار پایه اونهایی که در منفی پرحجم بودن فردا ممکنه صف خریدم بشن
مثل ثنام کقزوی وشمال و...
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سامان خان یا نوام خان سلام
آدم باید اسم کاربری اش به تیپ شخصیت اش بخورد. این خزعبلات و چرت و پرت ها چه می باشد؟ یک روز از مستند راز میگویی. که گفته است هرکه اگر یک چیز را بخواهد یا تصور بنماید آنطور می گردد؟این ویدیو که گذاشتی ارتعاشات چه صیغه ای می باشد و این شارلاتان بازی ها چه می باشد که این ویدیو میگوید.یک کم لااقل مثل نوام چامسکی باشید. یک نفر در یک مصاحبه از او پرسید امیدوارید به فلان چیز.گفت امیدواری یا ناامیدی من چیزی را راجع به آن موضوع عوض نمی نماید و به این چیزها عقلا باور ندارم.حالا شاید یک مسکن بگردد.اما با حلوا حلوا شیرین نمیگردد دهان.اینها همه اش شارلاتان بازی می باشد و مردم را وقتی میبینند درست نمیشود اوضاعشان ناامیدتر هم مینماید.تو که روشنگری را دوست داری بدان و آگاه باش همین چیزهای موهومی مثل همین ویدیو سرچشمه بدبخی ماست. باتشکر
دقیقه 2این ویدیو
رمز و رار کل داستان هست
تقدیم به دوستان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه فروشنده با حجم ۵۰۰هزار تا داره که حتی در منفی ۱۰هم فرپشنده است
منفی اول امروز کار همون بود
ما هم پایینش ازش خریدیم
خدا خواست و ما توانستیم
یه فروشنده با حجم ۵۰۰هزار تا داره که حتی در منفی ۱۰هم فرپشنده است
منفی اول امروز کار همون بود
ما هم پایینش ازش خریدیم
فروش کقزوی
خرید ثنام
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر