کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خروج کامل از پترو..فولادی ها....خرید..نیمه سنگین سدور...و..کترام....وبملت هم..نمیه سنگین خریدم...تو این بازار.که کسی محل سگ به بانکی ها نمیگذارد..در 4 روز گذشته با نسبت بیسار مناسب..حقیقی هایی خاص از حقوقی بیش از 130 میلیون سهم خریدند...اضافه کردن..خمهر...
فردا هم از فبیرا خارج..میشم..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
گروه غذایی یه گپ بزرگ به بازار بده کار هستن
به پترویی ها دقت کنید مثلا زاگرس از اول سال 100درصد بازدهی داشته و بیشتر خبر افزایش نرخ دلار پیش خور کرده
ول گروه غذایی بابت افزایش نرخ ها بازدهی مثبت که نداشتن هیچ منفی هم بوده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
سلام جناب پاپیلو لطفا هر اطلاعی از موسسه اعتباری نور دارید که در این چند ساله چکار کرده به من هم اطلاع دهید تا انجا که یادم هست در پذیره نویسی شما هم شرکت کردید با سپاس.
یک پله (50 هزار تا) تابا اضافه شد و سهامداری می کنیم تابا اصلاح را تمام کند وارد موج 3 میان مدتی خواهد شد احتمال اینکه تا 240 هم افت کند وجود دارد و ممکنه از همین قیمت ها صعودی شود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
خدا خواست و ما توانستیم
یک پله (50 هزار تا) تابا اضافه شد و سهامداری می کنیم تابا اصلاح را تمام کند وارد موج 3 میان مدتی خواهد شد احتمال اینکه تا 240 هم افت کند وجود دارد و ممکنه از همین قیمت ها صعودی شود
امروز 2 پله دیگر قشکر اضافه شد حدود 182 تومان
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر