کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بمیلا به نظر میاد داره جمع میشه برای صف خرید
از مثبت گروه فولادی حسابی عقب افتاده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بمیلا به نظر میاد داره جمع میشه برای صف خرید
از مثبت گروه فولادی حسابی عقب افتاده
شنیدم که امسال سود خوبی میسازه بین 60تا70 تومان
فولاد هم همین سود ساخت قیمتش 400تومانه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
دوستان سلام. با توجه به جمع شدن چند باره صف فروش دی به نظرتون برای خرید مناسب هست؟
با توجه به این که من خودم یکی از قربانیان این سهم هستم بنظر من اصلا مناسب نیست
حقوقی هایی که این سهم را دارن در حال فروش سهم هستن
حداقل صبر کن ببین فروش حقوقی تا کجا ادامه داره و بازارگردان چرا سهم حقوقی را نمیخره؟؟
از همه مهمتر اینکه با این اوضاع و احوال سیاسی صنعت بانک فعلا حرفی برای گفتن نداره
اگر بنا بر تورم ایجاد شده سهام بخان رشد کنند به ترتیب اولویت پالایشی و پتروشیمی و فلزی ها رشد ادامه دار دارن تازه همین 3 صنعت برتر بنظر من،، هم در فروش و هم در گردش مالی بعد ها دچار دردسر میشن و هزینه های سربار بالا میره!!
موفق باشی
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
جیگر فیل میخواد توی این اوضاع خر تو خر مملکت.نمیدونم آخر و عاقبت این شورشها که در شهرهای مختلف افتاده.به کجا ختم میشه.دیگه مردم به حلقومشان رسیده ترس هم ندارن.هرجا میری دیوار ها پر از نوشته هستند.تهران بپا خیره دیگه الفاتح
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
در بازاری پر استرس فعال هستیم و روز و شب خواب نداریم تا ببینیم فلان چیز چی میشه کدام مصوبه میاد و...
در نهایت دلخوشیم که در بازار معتبر اصلی و فرابورس معامله میکنیم
اون وقت یه عده سکه میخرن ظرف یک هفته 50درصد سود میکنن کسی هم نمادش نمیبنده برای شفاف سازی
نماد بازار ج میخرن طی دوماه 500 درصد سود میدهد بسته هم نمیشود مانند شصفها
بدون استرس غپونه میخرن بدون مشکل به سود 100درصد میفروشن
اون وقت ما دنبال بسته ارزی هستیم تا 20درصد سود کنیم
.
ما داریم چیکار میکنیم؟؟!!
خدا خواست و ما توانستیم
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر