در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط pasha پست شده است View Postکسانی که تادیروز باما وکبافق را توی منفی می فروختند .
بدوند و بیایند و صف حجم مبنارابدهند .
یکی ببینه این سپه کجاست ؟
( به حساب خواست نوسان گیری کنه حالا سهمایی که دیروز فروخته را اگه بخواد فردا بخره 12 درصد بالاتر باید بخرهX-(( اگه گیر بیاد))
عجب پا قدمی داشتیم .آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/11/29, 13:51.هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postسپه جان.پس شما کامل خروج کردید ؟
60 -70 درصد خروج کردم بازار این جوری شد
ببین اگه کامل بود چی میشد
دیدم مدیر بورس گفته ( دیروز) فروشندگان امروز پشمان خواهند شد منم فقط فروختم تا امروز انگشت شصت خود را به ایشان نشان دهم:d گفتم حرفای این هم مثل دلار 900 تومنی محمود:-/ و ایجاداشتغال 1.6 پارسالش و 1.2 تا اینجای امسالش;)
و حرفای اعتصام تو مجمع صدرا که سهم خیلی بالاتر از اینا می ارزه - مدیر عامل پست بانک و.یا مالمیرو..... میشه
حالا هم تا شنبه 1 شنبه صبر می کنم
( لطف دارید ( منظورم با پاشا بود))آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/11/29, 14:05.هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postنشسته 4 دستی می زنه تو سر خودش :d
( به حساب خواست نوسان گیری کنه حالا سهمایی که دیروز فروخته را اگه بخواد فردا بخره 12 درصد بالاتر باید بخرهx-(( اگه گیر بیاد))
عجب پا قدمی داشتیم .
داداش نگهش می داریم همین جاها تا دوباره وارد بشی و بعدش درست حسابی صعوود کنه سهم;;)
این جوری که بوش میاد خیلی مایل نیستند سهم ناگهانی افرایش پیدا کنه قیمتش (فقط کاهش ناگهانی قابل قبوله! X-( )إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postنشسته 4 دستی می زنه تو سر خودش :d
( به حساب خواست نوسان گیری کنه حالا سهمایی که دیروز فروخته را اگه بخواد فردا بخره 12 درصد بالاتر باید بخرهX-(( اگه گیر بیاد))
عجب پا قدمی داشتیم .
نظر
-
اخییییییییییییییییییییییییییش
2 روز بود عجب احساس پینوکیو بودن می کردم :(
نه یار جمشید خان ( اخرشم معنی شو نگفتی L-) )فردا می رسه به قیمت فروش دیروزمن :d
کیوان خان کاش اون 30 -40 درصد رو هم نقد می کردم;)
یاسر جون تو هم زیاد اونجا نگهش ندار بذا رراه خودش رو بره ( به سمت منفی)هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postاخییییییییییییییییییییییییییش
نه یار جمشید خان ( اخرشم معنی شو نگفتی l-) )فردا می رسه به قیمت فروش دیروزمن :d
یاسر جون تو هم زیاد اونجا نگهش ندار بذا رراه خودش رو بره ( به سمت منفی)
من فکر می کنم یه شغل خیلی خوب پیدا کردم. میریم روبروی این سفارت کشورای خارجی شعار میدیم، شلوغ که شد می پریم تو سفارت هر چی دم دستمون اومد جمع می کنیم میاریم بیرون. فکر می کنم ضررها رو جبران کنه !!
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postاخییییییییییییییییییییییییییش
نه یار جمشید خان ( اخرشم معنی شو نگفتی L-) )فردا می رسه به قیمت فروش دیروزمن :d
یاسر جون تو هم زیاد اونجا نگهش ندار بذا رراه خودش رو بره ( به سمت منفی)
اگر بچه تهرون بودی می گفتم این سفارت کارخودت است .
فکرش رابکن آنهایی که سفارت آمریکا را فتح کردند الان چه سمت هایی دارند
آن چماقداران را می گویم . سپه جان بدجورجا ماندیم فردا که بخواهند جایی برسی همه اینها از ئهر پارتی وسهمیه ای برشش بیشتراست .حیف شد یک نماز وعزاداری و ..و. را تو خاک انگلیس ازدست دادیم وکلی منصب وافتخار .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
پس تو هم گول خوردی<):)
از کجا می دونی الان تو سفارت نباشم
اتفاقا این موضوع خیلی فکر من رو هم مشغول کرده که تو بلبشو چه کار نمی شه کرد ( عکسای جدید سفارت رو دیدی دانشجو!!!! جلو ماموره داره تابلوهای قیمتی رو می بره اخه یکی نست بگه تو مامور محافظت چی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟
یااقای به اصطلاح دانشجو اون تابلو و کجا می بری؟؟؟؟؟؟؟
ولی این فکر رو هم بکن نصف اونهایی که با امام خمینی از هواپیما پیاده شدند کشته شدن
بازم نصف دیگه شون الان تو کشورهای دیگه دارن برا سرنگونی حکومت ج.ا ا تلاش می کنن ( وشدن نوکر با جیره مواجب شیطان بزرگ)
چند نفرم الان سمت هایی دارن ( که محمود هر روز می گه بگم بگم) وچه قدر لعن ونفرین پشتشونه
ما هم مطمئن جز دسته اول می شیم که کشته بشیم ;)( لااقل دسته دوم هم نمی شیم بریم اون ور یه عشق وحالی بکنیم):((
بی خیال پاشا از همدان راه نیوفتی بری تهران ها :d
از من گفتنآخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/11/29, 20:47.هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postامروز دلار خریدم روزهای آینده هم اگر پایین بیاید هر چه بتونم دلار میخرم با این اوضاع قمر در عقرب حداقل آدم مطمئن است که ارزش پولش حفظ می شود
ماهم ازفردا نقد کنیم می آییم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر