خرید دی
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
فروش سمايه......نگا كردن به سايپا....لذت بردن از غسالم...زدن تو سر خودم بابت لاميران....لذت بردن از كبافق...خنديدن به سازمان بورس بابت قانون جديد بازار پايه.......در حال رصد يه سهمي كه نقد نشوندست و منتظر گزارش 9 ماهشم......خريد ولغدر...منتظر صدراي 140 تومني ...به خدا غلط كردم صدراييا يه چيزي همينجور پروندم بابا نزنيد جون مادرتون نزنيد الفرارررررررررررررررررر8-}آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/08, 12:35.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
كارگزاران محترم عضو فرابورس،به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 0290/الف/90 مورخ 1390/10/17 مديريت بازار، روز چهارشنبه مورخ 1390/10/21 تعداد 30،000،000 سهم شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (سهامي عام) براي اولين بار پس از پذيرش در بازار اول فرابورس ايران در نماد"ثتران1" و نمونيك "pmtz1" عرضه مي شود. خريد صرفاً توسط كارگزاران داراي مجوز فعاليت در فرابورس صورت مي گيرد. سهميه درنظر گرفته شده براي هر ايستگاه معاملاتي و هر صندوق سرمايه گذاري مشترك حداكثر 42،000 سهم و براي مشتريان برخط (آنلاين) حداكثر 500 سهم مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postفروش سمايه......نگا كردن به سايپا....لذت بردن از غسالم...زدن تو سر خودم بابت لاميران....لذت بردن از كبافق...خنديدن به سازمان بورس بابت قانون جديد بازار پايه.......در حال رصد يه سهمي كه نقد نشوندست و منتظر گزارش 9 ماهشم......خريد ولغدر...منتظر صدراي 140 تومني ...به خدا غلط كردم صدراييا يه چيزي همينجور پروندم بابا نزنيد جون مادرتون نزنيد الفرارررررررررررررررررر8-}
گند زدن با اين قانونشون
واقعا افتضاحه و كلي مشتري اينجوري از دست ميدن ...توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postفروش سمايه......نگا كردن به سايپا....لذت بردن از غسالم...زدن تو سر خودم بابت لاميران....لذت بردن از كبافق...خنديدن به سازمان بورس بابت قانون جديد بازار پايه.......در حال رصد يه سهمي كه نقد نشوندست و منتظر گزارش 9 ماهشم......خريد ولغدر...منتظر صدراي 140 تومني ...به خدا غلط كردم صدراييا يه چيزي همينجور پروندم بابا نزنيد جون مادرتون نزنيد الفرارررررررررررررررررر8-}دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postساده جان غدشت رو امروز داشتی بازم مشکوک زد ها نکنه خبرایی باشه توش!!مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
به دلیل قطعی انلاین نتونستم کاری بکنمدستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
-
نظر