کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
2 هفتس هر روزِ زوج یه پله فاهواز اضافه کردم.
خرید دوباره فلات. فک نمیکردم فرصت خرید بده تو رنج 450 - 460.
مقداری هم چکارن از صف فروش برداشتم.
کسرا هم دوباره اضاف شد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بعد خروجم از انرزی باسود 47درصدی چند روز پیش باتوجه به فروش بالای سهم که همه فرصت فروش میدونن من امروز دوباره 70هزارسهم در محدوده 5020تا5060خرید زدم واحتمال صف خرید شدن مجددشو همین امروز بالا میدونم معاملات جذاب وحرفه ای والبت خطرناک از نوع خرید یا فروش
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بعد خروجم از انرزی باسود 47درصدی چند روز پیش باتوجه به فروش بالای سهم که همه فرصت فروش میدونن من امروز دوباره 70هزارسهم در محدوده 5020تا5060خرید زدم واحتمال صف خرید شدن مجددشو همین امروز بالا میدونم معاملات جذاب وحرفه ای والبت خطرناک از نوع خرید یا فروش
خدا خواست و ما توانستیم
دوستان من تازه کارم امروز توریل در قیمت 266 تومان خریدم به نظرتون خوب بوده؟ غشهداب هم 271 خریدم به قصد شرکت در افزایش و خرید حق تقدم انشاء الله...ممنون می شم راهنمایی کنید ...
نظر