کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حمایتهای مصنوعی برای قانع نگه داشتن دوستان در بازار امروز صورت میگیرد تا گلوله برف تبدیل به بهمن نشود
ولی این مدل حمایتها هم مقداری دارد و بهترین اون امروزه، اول وقت برا جلوگیری از ریزش
نظرات شخصی شخصیه
شاخص مثبت..شاخص هم وزن منفی
با هم جور در نمیان
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
بانک شهر سنگین خریدم نمیدونم اشتباه بورسی مرتکب شدم یا ....
کلن عالی ترید میکنید والبته ریسکی. وشهر روز قبل از بسته شدن حقوقیها زدن به کدهای شخصیشون .بورس شرط باز کردن نمادرو فروش کدها یشخصس مذکور اعلام کرده اونها هم امروز فروختن. امیدوارم بازی درنیارن دیگه
در مهرماه سال گذشته
چند روز بعد از ریزش ، شاخص متعادل شد و خیلی از بزرگان نوشتند سرنوشت حامی شجاعان است
ولی شاخص تا نفس همه رو نگرفت دوباره شروع به رشد نکرد
من 30 درصد نقدم ولی خرید نمیکنم فعلا
البته اون موقع وهمزمان دلارو سکه وملک وماشین و.....موارد خوبی برای سرمایه گذاری بودن و سود خوبی هم دادن ولی الان دیگه بازار انچنان جذابی برای این پولهابه جز بورس وجود نداره . انتخابات هم خرج داره و حجم نقدینگی هم به نسبت پارسال خیلی بیشتر شده . وصد البته ترس هیچ کدوم از اینارو نمیبینه
لطفا یکی به من بگه چطوری می تونم عکس اپلود کنم توی سایت. اپلود کردم. از قسمت قرار دادن عکس هم یکی از اون لینک هایی که بهم داده رو میزارم هیچ اتفاقی نمی یوفته. دوستانی که بلدن لطفا راهنمایی کنن
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
لطفا یکی به من بگه چطوری می تونم عکس اپلود کنم توی سایت. اپلود کردم. از قسمت قرار دادن عکس هم یکی از اون لینک هایی که بهم داده رو میزارم هیچ اتفاقی نمی یوفته. دوستانی که بلدن لطفا راهنمایی کنن
نظر