کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وقتی سیاست خارجی ما را یک عده ب س ی جی با مغز! های شستشو شده تعیین میکنند و به جای روابط دیپلماتیک دولت ، رفتارهای عصر حجر حکومت حکمفرماست و رئیس مجلس پشتیبان نمایندگان مجلس حاضر در خاک انگلیس در داخل سفارت است! حضور ما و سرمایه گذاریهایمان در بورس و این کشور با اقتصاد لجام گسیخته اش سرابی بیش نیست. ما به راستی چه نقشی در این کشور داریم ؟! دیگه واقعا نتونستم جلوی حرص خوردن خودمو از اینهمه بی تدبیری و حماقتها و جهالتهای عیان بگیرم X-( >:P
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
کیوان...................بزرگی میگه مبارزه با رفاه طلبی سازگار نیست و ما راه مبارزه رو برگزیدیم(ما که میگم اکثریت ملت رو عرض کردم)
فک کنم اکثر مردم از این خبر خوشحال شدن................خود من که تاسف خوردم خوب اشغال اشغال نشده بود:D از باغ قلهک هم باید شوت میشدن:-w
کیوان...................بزرگی میگه مبارزه با رفاه طلبی سازگار نیست و ما راه مبارزه رو برگزیدیم(ما که میگم اکثریت ملت رو عرض کردم)
فک کنم اکثر مردم از این خبر خوشحال شدن................خود من که تاسف خوردم خوب اشغال اشغال نشده بود:D از باغ قلهک هم باید شوت میشدن:-w
آره سنبل کردن.دیگه اشغال و ترور و .. رو نمی تونن خوب انجام بدن.خلوص نیت نداشتن.
رامین......میدانم اگر بخواهم بحث کنم کشدار میشود پس بعد از این ادامه نمی دهم. اما.....این"ما"! ، این "اکثریت ملت"! را سالهاست متوجه شده ایم یعنی چه و یعنی چه کسانی و یعنی به چه میزان!..اگر همان اکثریت ملت که شما "ما" خطاب می کنید را می گویید خوشحال شده اند ، بلی بسیار هم خوشحال شده اند! و نفر دیگر در میان همین اکثریت خوشحال هم بود که خوشحالی میکرد! خود انگلیس!
صورت مساله بسیار بسیار ساده بود. انگلیس یک بازی را شروع کرد با تحریمها و قطع روابط اقتصادی. دولت ایران قطعا به دلیل شروع حرکت از سوی انگلیس در موضع بالا قرار می گرفت و اینبار نوبت حرکت دولت ایران بود برای پاسخ استراتژیک از طریق دیپلماتیک. انگلیس ، این روباه پیر خستگی ناپذیر طبق معمول تقلب کرد و قبل از حرکت دولت ایران از طریق مهره های اکثریت! خود در ایران مهره ای دیگر را حرکت داد و شد آنچه نباید بشود. حالا دولت ایران در وضعیت خاصی قرار گرفته است...دیگر آن موضع بالا را ندارد. حرکتی هم نمی تواند بکند..کیش و مات! یا باید عذرخواهی رسمی کند که در این صورت با توجه به فاصله کم تحریمهای اعمالی انگلیس علیه ایران این حرکت در میان همان اکثریت خودجوش!! نوکرانه و خائنانه محسوب میگردد و آنگاه باید تکلیف نوکران را مشخص نمود و یا اینکه از عذرخواهی اجتناب کند که بازهم انگلیس با برگ خود به بازی ادامه خواهد داد.
خب! یک انگلیسی لزوما نباید به یک انگلیسی شبیه باشد ، تشخیص و تمایز انها کار چندان سختی نیست. فقط کافیست ببینیم چه کسانی آب به آسیاب دشمن میریزند و به وطن خود خیانت می کنند.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
رامین......میدانم اگر بخواهم بحث کنم کشدار میشود پس بعد از این ادامه نمی دهم. اما.....این"ما"! ، این "اکثریت ملت"! را سالهاست متوجه شده ایم یعنی چه و یعنی چه کسانی و یعنی به چه میزان!..اگر همان اکثریت ملت که شما "ما" خطاب می کنید را می گویید خوشحال شده اند ، بلی بسیار هم خوشحال شده اند! و نفر دیگر در میان همین اکثریت خوشحال هم بود که خوشحالی میکرد! خود انگلیس!
صورت مساله بسیار بسیار ساده بود. انگلیس یک بازی را شروع کرد با تحریمها و قطع روابط اقتصادی. دولت ایران قطعا به دلیل شروع حرکت از سوی انگلیس در موضع بالا قرار می گرفت و اینبار نوبت حرکت دولت ایران بود برای پاسخ استراتژیک از طریق دیپلماتیک. انگلیس ، این روباه پیر خستگی ناپذیر طبق معمول تقلب کرد و قبل از حرکت دولت ایران از طریق مهره های اکثریت! خود در ایران مهره ای دیگر را حرکت داد و شد آنچه نباید بشود. حالا دولت ایران در وضعیت خاصی قرار گرفته است...دیگر آن موضع بالا را ندارد. حرکتی هم نمی تواند بکند..کیش و مات! یا باید عذرخواهی رسمی کند که در این صورت با توجه به فاصله کم تحریمهای اعمالی انگلیس علیه ایران این حرکت در میان همان اکثریت خودجوش!! نوکرانه و خائنانه محسوب میگردد و آنگاه باید تکلیف نوکران را مشخص نمود و یا اینکه از عذرخواهی اجتناب کند که بازهم انگلیس با برگ خود به بازی ادامه خواهد داد.
خب! یک انگلیسی لزوما نباید به یک انگلیسی شبیه باشد ، تشخیص و تمایز انها کار چندان سختی نیست. فقط کافیست ببینیم چه کسانی آب به آسیاب دشمن میریزند و به وطن خود خیانت می کنند.
اتفاقا من حوصله بحث دارم ولی به خاطر سایت این کار رو نمیکنم...ولی این ما همون ما که شریعتمداری تو کیهانش مینویسه
در ضمن در برابر حرفات که زدی (با رامینم) بهت توصیه میکنم یه مروری روی دو کلمه " مر قانون " بکنی ..
چه جالب اتفاقا امروز بعد از یکماه سوار اتوبوس واحد شده بودم...تا سوار شدم همین بحث سفارت بود...بحث بین یه بسیجی و یه فرد میانسال<حدود 50 ساله> که جامعه شناسی خوانده بود و به نظر انسان بسیار اهل مطالعه و با فرهنگی می آمد جالبتر اینکه صدای فرد میانسال تا حدود یک متر این طرف و آنطرف تر به گوش میرسید اما صدای ....... تا بیرون اتوبوس می آمد و موقع سوار شدن صداش بیرون اتوبوس میومد...حالا این که چی گفتن رو بیخیال جالب اینجا بود که برادر عزیز هر جمله ای که میگفت یه بار میگفت اکثریت....آخرش اون فرد میانسال گفت میخوام یه کار مسخره و بچه گانه بکنم...در اومد وسط اتوبوس گفت آقایون خانوما کیا با اشغال سفارت انگلیس موافق بودن دستشونو بگیرن بالا <باورم نمیشد تو این روزای بی روح و مرده یه همچین صحنه ای ببینم> چون میبینم دیگه کسی حال نداره...2 نفر گفتن خوب کاری کردنو دستشونو گرفتن بالا فقط موندم دیگه بعد که دستشونو گرفتن بالا چرا اینقد دهنشونو باز کردن و به انگلیسی ها فحش دادن بعد طرف گفت کیا مخالف این کار بودن بجز اون 2 نفر و 1-2 نفری که سرشون تو کار خودشون بود همه دست گرفتن بالا....آخر این واژه های اکثریت...خودجوش...دانشجو....قانون...احترام...امنیت ...در این کشور معنی نمیشود که نمیشود...
انشا الله در صورت بروز هر اتفاقی این اکثریت پایش بایستند و به لانه موش هایشان پناهنده نشوند....
سیاست واقعا کثیفه -خیلی کثیف
بارها پیش اومده وارد جریاناتی شدیم (یا بهتر بگم واردمون کردن) که فرسنگها با اهداف ظاهریش فاصله داشته.
که البته پس از مدتی اون اهداف خودشون رو نشون میدن
به شخصه به این تجربه رسیدم که در برابر هر خبر و اتفاقی سریع عکس العمل نشون ندم.
و مدتی صبر کنم.
و البته این حرکت دانشجوها! به نظر احمقانه اومد.
نظر