دوستان ومطلعين نظري رو بوعلي ندارين كف كفه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postفكركنم فردابشه پايينترازسقف امروز خريد دارن ميدن
درست احتمالش زیاده..ولی یکم زود صفش کردن..از طرفی فاصلشو با سهم رعایت داره میکنه.این صفشم نمایشیه که حجم و پر نکن وفاصله رعایت شه.فرصته خرید فردا تو قیمته مثبت احتمالش زیاده.;)هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
-
خرید پست بانک در لحظه اخر.( از صبح نشسته بودم، دیگه داشتم ناامید میشدم که بهم ندن، اخه بز خریدم)
نظر
-
سلام
خرید کسرا جو کاشیها مثبت باشه فردا به نظر صف خریده واگر 950 بشکنه رفتیم برای 1140 ومیان مدت 1450
خرید حتوکا = توکا ریل هم نیمه دوم دی عرضه میشه وکارگزار عرضه کننده بانک کارافرین است
نظر
-
سلام
دوستان من با کارگزاری مفید کار میکنم ((مفید واقعا ... ))که متاسفانه سهام بازار پایه رو توی آنلاین نمیده.
اگه کسانی سهام بازار پایه رو توی آنلاین میتونند معامله کنن لطفا نام کارگزاری شون رو اعلام کنند.((مثلا وشمال - بیمه ما - فن آوا))حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postسلام
دوستان من با کارگزاری مفید کار میکنم ((مفید واقعا ... ))که متاسفانه سهام بازار پایه رو توی آنلاین نمیده.
اگه کسانی سهام بازار پایه رو توی آنلاین میتونند معامله کنن لطفا نام کارگزاری شون رو اعلام کنند.((مثلا وشمال - بیمه ما - فن آوا))إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postسلام
اگه کسانی سهام بازار پایه رو توی آنلاین میتونند معامله کنن لطفا نام کارگزاری شون رو اعلام کنند.((مثلا وشمال - بیمه ما - فن آوا))
بنده هم با سامان کار میکنم و این چندین نمادی که گفتین رو تست کردم و وجود نداشت متاسفانهتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
نظر