کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
معاملات شیرین وبسیار فریبنده چه نوع فروشش وپایین اوردنش وچه چه نوع معاملات برای خریدش وبالا اوردنش ومن کاربه اخباری که خوبه ومیاد ندارم امروز سهم باید خودی نشون بده والا..
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شسپا وشغدیر خریدم ورفتم برای بعد دهم سال نو که برای همه اول سلامتی وبعد برکت مال واموال وخوشی باخانواده شون میکنم وودراخرانشالله سال جدید خداخودش دلش بحال مردم خوب وکشورمان بسوزه وکشور به دست دلسوز واقعی واهلش بیفته حالا هرکی باشه ازخودمون که حرکتی به هردلیل نیست بلکم خدا خودش رحم کنه یاحق به امید بورس بازی دوباره تابعد دهم سال خوک
اولین خرید سال 98 را با حاریا شروع کردیم
.
انشالله که خداوند در سال جدید به معاملات همه اهالی بازار خیر برکت عنایت فرماید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر