کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فقط دوست دارم بدونم اونی که امروز نوری را روی 3200 فروخت با پولش چی خریده/.:biggrinsmiley.:/ . آخه لامصب اگر میخای بفروشید هم مفت نفروش سهمت را
راستش میخواستم کپسول رو 1300 بخرم. دیدم نوری رنج زدن تا 3200 ماهم تا آخرین ریال اضاف کردیم. چیزی برا کپسول نموند دیگه. خیریتی توش بوده حتما.
گذاشتمش کنار جم پیلن که یه سود خوبی به سهامدارا بدهکاره.
فول سهم شپلی امروزم تومنفی شدیم وتوسه روز سنگین شپل وشموادی شدیم خدابخیر کنه که البته فعلا خوب شدن ومعاملات حرف از پرواز بسمت 1500شپل و12تومن شمواد میزنن
راستش میخواستم کپسول رو 1300 بخرم. دیدم نوری رنج زدن تا 3200 ماهم تا آخرین ریال اضاف کردیم. چیزی برا کپسول نموند دیگه. خیریتی توش بوده حتما.
گذاشتمش کنار جم پیلن که یه سود خوبی به سهامدارا بدهکاره.
یه حس بدی دارم بخاطر اینکه جفتشون امروز به صف رسیدن /:.sadsmiley.:/
کنترل قیمتی تو جم پیلن کاملا مشهوده. ببینیم نوری میتونه محرک جم بشه یا نه !
منم امروز فقط نظاره گر بازار بودم.
در ضمن این نوری و اگه من نفروخته بودم حالا اینجوری رشد نمیکرد. جم پیلن و که من نفروختم اضافه هم کردم دیدین چی شد؟؟؟ هنوزم رشد نمیکنه.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر