کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اضافه کردن به ختراک و وارس در منفی و بالا اوردن اندکی در میانگین خرید(بیشتر ختراک ها در 650 خرید شدند)
خودرو های فروخته شده بالای 500 رو هم در روزهای گذشته در حدود 430 مجدد برداشتم
دیروز چه نوسانی می شد از کفرآور گرفت و امروز مجدد تو قیمت عالی خرید.
امروزم خودرو رفت بالا. به نظرتون خودرو همچنان رشد می کنه یا اینکه ممکنه دوباره بیاد پایین؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دوستان چطوری میشه این دانش رو کسب کرد که توی همچین شرایطی بشه سود کرد؟؟؟ کسی می دونه؟؟؟ کلا سود سبد من دیروز دو برابر امروز بود. اینا یعنی که دیروز من می تونستم اون سود رو داشته باشم؟؟ چجوری این دانش رو کسب کنم؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
تعویض خساپا با غشهداب. از مهر پارسال داشتم لعنتیو. سهامدار واقعا مضحکی داره سایپا. البته صف فروش شدن غشهداب هم تاثیر داشت! تا فردا ببینیم باید غشهداب میانگین کم کنیم و حسرت سایپارو بخوریم یا خوشحالمون میکنه غشهداب.
نظر