امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در صورت منفی شدن خکار طی روز های آینده فرصت خرید خواهد بود ...
    دارن سهام را با شیوه خاص از دست سهامداران در می یارن
    الان حدود 20 میلیون حجم و نزدیک صف خرید ... 243 ت
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5585

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
      اینجور که شما از روی دست بقیه خرید و فروش میکنید در نهایت چیزی جز ضرر عایدتون نمیشه.ممکنه چند وقتی سود کنید ولی در نهایت با ضرر همراهه.من پیشنهادم اینه حداقل چند تا مطلب در مورد بورس و سهام بخونید بعد از آن شروع به خرید و فروش کنید.مثل آنهایی نباشید که فقط اومدند بورس بخرند و سود کنند
      اینجوری نیست که هیچی ندونم. دارم آمورش ها رو می بینم. در ضمن یک سری از سهام رو هم خودم خریدم. فقط از رو دست بقیه نمی خرم. اشکال نداره یه سری سهام رو با مشورت خرید.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        اینجوری نیست که هیچی ندونم. دارم آمورش ها رو می بینم. در ضمن یک سری از سهام رو هم خودم خریدم. فقط از رو دست بقیه نمی خرم. اشکال نداره یه سری سهام رو با مشورت خرید.
        در بورس تا 6 ماه اول از مشورت افراد خبره و صادق استفاده کنید در غیر اینصورت یاد گیری سخت می شود و احتمالا زیان هم بکنید .
        در تلگرام و ملگرام هم افراد صادق و خبره کم پیدا می شوند دقت کنید ...
        دنبال آموزش هم باشید ....
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5585

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
          اینجور که شما از روی دست بقیه خرید و فروش میکنید در نهایت چیزی جز ضرر عایدتون نمیشه.ممکنه چند وقتی سود کنید ولی در نهایت با ضرر همراهه.من پیشنهادم اینه حداقل چند تا مطلب در مورد بورس و سهام بخونید بعد از آن شروع به خرید و فروش کنید.مثل آنهایی نباشید که فقط اومدند بورس بخرند و سود کنند
          در ضمن توی زندگیم وارد هر کاری شدم توش موفق بودم و به بهترین شکل ممکن انجامش دادم. توی بورس هم تازه وارد شدم. اما تا یکی دو سال دیگه یکی از حرفه ای های بورس میشم. اونوقت شما بیایید از رو دستم خرید کنید.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5585

یه عده افراد کلا رسالتشون تو زندگی اینه که انرژی منفی به آدمای دیگه وارد کنن و همش بگن نمی تونی. شکست میخوری... یه شخصیت بود توی کارتن گالیور که همش می گفت من می دونستم ما موفق نمیشیم. این شخصیت ها واقعا توی دنیای واقعی وجود دارن؟ یکی که تازه وارد یه کاری میشه رو باید تشویق کرد. راهنمایی کرد. حمایت کرد. نه سریع بهش بگی تو در نهایت شکست می خوری. یه بار دیگه از جناب آباد تشکر می کنم که اینقد راحت و بی چشم داشت دارن همه رو راهنمایی می کنن. و همینطور از اقای نوام هم که واقعا وقت می زارن و اطلاعات خوبی رو میدن.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

چه خبرتووووووونه ......

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post769992

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

در ضمن توی زندگیم وارد هر کاری شدم توش موفق بودم و به بهترین شکل ممکن انجامش دادم. توی بورس هم تازه وارد شدم. اما تا یکی دو سال دیگه یکی از حرفه ای های بورس میشم. اونوقت شما بیایید از رو دستم خرید کنید.
                انشالله که همینطور میشه/.:biggrinsmiley.:/
                سلام

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

ما که فعلا یکم نقد کردیم تا ببینیم فردا و هفته پیش رو بازار چطوره
                  سلام

نظر

• Dext3R
                    عضو فعال
                    • Oct 2018
                    • 335

یه عده افراد کلا رسالتشون تو زندگی اینه که انرژی منفی به آدمای دیگه وارد کنن و همش بگن نمی تونی. شکست میخوری... یه شخصیت بود توی کارتن گالیور که همش می گفت من می دونستم ما موفق نمیشیم. این شخصیت ها واقعا توی دنیای واقعی وجود دارن؟ یکی که تازه وارد یه کاری میشه رو باید تشویق کرد. راهنمایی کرد. حمایت کرد. نه سریع بهش بگی تو در نهایت شکست می خوری. یه بار دیگه از جناب آباد تشکر می کنم که اینقد راحت و بی چشم داشت دارن همه رو راهنمایی می کنن. و همینطور از اقای نوام هم که واقعا وقت می زارن و اطلاعات خوبی رو میدن.
                    راهنمایی این نیست که آباد یا آروم بیان از سهمی تحلیل بذارن بعد شما نقل قول کنی بگی حالا یعنی بخریم ؟!
                    شما باید الفبای بورس رو اول یاد بگیری تا ازین الفبای " بخریم ، نخریم " بیرون بیای!
                    راهنمایی
                    یعنی شما مثلا بیای بپرسی این روند سهم و این کانال سهم هست. آیا بنظرتون سقف کانال تاچ میشه در کوتاه مدت ؟!
                    این یعنی کمک به شما در یادگیری. این یعنی هل دادن شما به بورس. حالا بیایم بگیم مثلا فلات بخر چه کمکی در یادگیری بهت میکنه ؟!

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14627

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      خرید مجدد حسیر
                      با توجه به صف خرید سنگین حریل هر لحظه ممکنه اینم صف خرید بشه
                      سهم 6میلیون روی 390ّّ حجم خورده بود و یه نفر با 300 هزار تا رنج منفی 5 کشید
                      دستکاری قیمتی در حسیر مشهود بود
                      فردا هم در پولبک به سقف کانال پرچم در 380 خریدار حسیر خواهیم بود
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مرشد
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 682

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
                        راهنمایی این نیست که آباد یا آروم بیان از سهمی تحلیل بذارن بعد شما نقل قول کنی بگی حالا یعنی بخریم ؟!
                        شما باید الفبای بورس رو اول یاد بگیری تا ازین الفبای " بخریم ، نخریم " بیرون بیای!
                        راهنمایی
                        یعنی شما مثلا بیای بپرسی این روند سهم و این کانال سهم هست. آیا بنظرتون سقف کانال تاچ میشه در کوتاه مدت ؟!
                        این یعنی کمک به شما در یادگیری. این یعنی هل دادن شما به بورس. حالا بیایم بگیم مثلا فلات بخر چه کمکی در یادگیری بهت میکنه ؟!
                        مهمترین مولفه ایجاد یادگیری،مواجهه رفتاربا پیامد خوشاینداست که تقویت یا مشوق نامیده می شود و باعث افزایش احتمال تکرار آن رفتار در فرد می شود.چنانچه یادگیرنده با پیامد ناخوشایند یا آزار دهنده و شکست روبرو شود احتمال تکرار آن رفتار کاهش می یابد که تنبیه است. انگیزه کسب شناخت و آگاهی وقتی در فرد ایجاد می شود که خاطره موفقیت آمیز و عواطف لذت آوری از تجربه خرید خود(خصوصا تجارب نخستین) داشته باشد.ازدوستانی که به دیگران کمک می کنند تا خاطره خوبی از بورس داشته باشند ممنون وسپاسگزاریم/:.Heart.:/:x@};-@};-@};-

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5585

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
                          راهنمایی
                          حالا مگه من فقط اومدم گفتم بخرم نخرم؟؟؟ یا مکه دوستان فقط گفتن این و بخر اون و نخر؟ میدونی اقای نوام چقدر کلیپ امورشی و آموزش تحلیل واسه من و 14 نفر از دوستان دیگه فرستادن؟؟؟

نظر

• ali_nostro
                            ستاره‌دار (34)
                            • Feb 2017
                            • 863

اقای اباد بنظرتون کفرآور مباد پایین بازم؟ سوالات تکراری می پرسم. میخوام ببینم میتونم از نوسانگیری هم کسب سود کنم یا نه؟ در ضمن نظری در مورد غمهرا ندارید؟؟؟ دنبال سهم هایی هستم که زودی سود بدن.
                            سهم غمهرا رو سمتش نیاید بهتره..من خودذم هفته پیش با سود ازش خارج شدم ولی سود گرفتن ازش سخت بود.ار نظر بنیادی هم سهم های بهتر دیگه ای تو گروهش هستند.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5585

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                              مهمترین مولفه ایجاد یادگیری،مواجهه رفتاربا پیامد خوشاینداست که تقویت یا مشوق نامیده می شود و باعث افزایش احتمال تکرار آن رفتار در فرد می شود.چنانچه یادگیرنده با پیامد ناخوشایند یا آزار دهنده و شکست روبرو شود احتمال تکرار آن رفتار کاهش می یابد که تنبیه است. انگیزه کسب شناخت و آگاهی وقتی در فرد ایجاد می شود که خاطره موفقیت آمیز و عواطف لذت آوری از تجربه خرید خود(خصوصا تجارب نخستین) داشته باشد.ازدوستانی که به دیگران کمک می کنند تا خاطره خوبی از بورس داشته باشند ممنون وسپاسگزاریم/:.Heart.:/:x@};-@};-@};-
                              هزار تا لایک به این پستتون. واقعا عالی گفتید. =D>=D>=D>=D>=D>

نظر

• مرشد
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 682

ممنونم

نظر

در حال کار...
                                X