در اصل توسط yasin۱ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
دلیل خاصی نداشت. بیشتر سعی میکنم تو بازار منفی خرید کنم . امروز هم وقتش رسیده بود که یه تکونی به سبدم بدم.[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
دمت گرم ! حالا من و میخوای دک کنی؟در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستحامد جان یه گزینه دیگه هم هست برا رفتن تو صف اول وقت >>>> فرآور شاید هوس گره رفتن بکنه (-: و یه ۱۲ درصدی بده ;) البته به بازار و اوضاع اعتمادی نیست . همون منگنز ارزنده تره
ممنون بابت فراور دید خوبی داشتی
نظر
-
من اینجا یه تاپیکی زدم براش ولی مثلی طرفدار نداره خیلی (-:۶میلیون سهام وثیقه رو شاید عرضه کنن . من شنیدم ۱ میلیونش رو امروز عرضه کردن.شاید روزی ۱ میلیون عرضه کنن. پس ۵ میلیون دیگه میمونه. درستی شنیده رو مطمئن نیستم اینجوری باشه سهم به همه میرسه. و حتی ریسک سهم رو بالا میبره.در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستدمت گرم ! حالا من و میخوای دک کنی؟
ممنون بابت فراور دید خوبی داشتی
من دوست ندارم کسی به پیشنهاد من ضرر کنه ولی تصمیم من همون رفتن تو صف خریده ۸:۳۰ هست اگه عرضه زیاد بود قبل ۹ حذف میکنم و شاید پایین تر بشه خرید. شاید هم شنیده های من اشتباه باشه و عرضه کم باشه .به شنیده ها نمیشه اعتماد کرد . من خودم جایی نخوندم و از کسی شنیدم طرف هم از کسی شنیده. من تو تاپیک کمنگنز سوال کردم در این مورد و کسی جواب نداده فعلا.
خلاصه تصمیم با خودته دوست عزیز .///
نظر
-
-
اقا من ۸:۳۰:۰۱ سفارش رو وارد کردم فک کنم ۱۰ میلیون بود اون موقع احتمالا ما اون اخر اخر ها هستیم. خیلی سریع هستن من ۱ ثانیه فقط دیر شد (-:
همه رو این شخص حقیقی میخواد احتمالا وگرنه خیلی طرفدار نداره (-: امروز احتمالا بالای ۱ میلیون معامله بشه باز///
نظر
-
میثم جان با سلام کمنگنز منظورته یا فرآور؟در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستاقا من ۸:۳۰:۰۱ سفارش رو وارد کردم فک کنم ۱۰ میلیون بود اون موقع احتمالا ما اون اخر اخر ها هستیم. خیلی سریع هستن من ۱ ثانیه فقط دیر شد (-:
همه رو این شخص حقیقی میخواد احتمالا وگرنه خیلی طرفدار نداره (-: امروز احتمالا بالای ۱ میلیون معامله بشه باز[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
کمنگنز. البته صف رو ممکنه بازی بدن من که بیرون نمیام شاید ضرر هم کنم.:( سهم برای من ارزندست پس میخرم شاید برای بازار گرون باشه و ارزنده نباشه. ولی شخص حقیقیش تو این دو روز ۲۸۰ هزار تا خریده///
نظر
-
-
امروز چندتایی تپمپی خریدم. تو قیمت ۲۷۸۴. پایین نمیدن:-w[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
نظر

نظر