امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • mehran
    كاربر فعال
    • دی ۱۳۸۹
    • ۱۵۳۷

در اصل توسط yasin۱ پست شده است مشاهده پست
    کمنگنز روی ۱۳۵۰ مقاومت محکمی داره که اگه بتونه بشکونه خیلی رشد میکنه. البته حجم امروزش تا اینجا خیلی خوب بوده. من صبر میکنم بعد از شکسته شدن ۱۳۵۰ وارد میشم.
    سلام یاسین جان ممنون که علمتونو در اختیار ما قرار میدید ...اتفاقا دوستان چارتیست خودمان هم به مانند شما از این مقاومت گفتند و بنده رو هم از خرید منع کردند...اما چه کنم که معاملاتش عجیب تحریکم کرد الآنم دیگه خرید انجام شد و باید به انتظار مقاومت بشینیم ببینیم چه میکنه منگنز....اما رشد تا ۱۶۰۰ را بسیار محتمل میدانم....ما با این سهم داستان ها داشته ایم دیگه نامردیه به ما هم رکب بزنه...

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • دی ۱۳۸۹
      • ۱۵۳۷

چهارشنبه و امروز برای پایین برداشتن رتاپ تلاش کردم...گویا بی نتیجه است امروز تا الآن ۳۰۰۰ تا خرید داشتم ببینم چی میشه....

نظر

• yasin1
        عضو عادی
        • مرداد ۱۳۹۰
        • ۱۴۳

در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پست
        سلام یاسین جان ممنون که علمتونو در اختیار ما قرار میدید ...اتفاقا دوستان چارتیست خودمان هم به مانند شما از این مقاومت گفتند و بنده رو هم از خرید منع کردند...اما چه کنم که معاملاتش عجیب تحریکم کرد الآنم دیگه خرید انجام شد و باید به انتظار مقاومت بشینیم ببینیم چه میکنه منگنز....اما رشد تا ۱۶۰۰ را بسیار محتمل میدانم....ما با این سهم داستان ها داشته ایم دیگه نامردیه به ما هم رکب بزنه...
        تجربه ثابت کرده سهمایی که شما دنبالشین از نظر فاند عالی هستن. :);)
        [B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]

نظر

• تصمیم کبری
          Banned
          • مرداد ۱۴۰۵
          • ۱۱۹۷

یه چند تا دونه شپارس رو منفی کامل اضافه کردم.

نظر

• sea2003son
            عضو عادی
            • تیر ۱۳۹۰
            • ۱۷۹

سلام اقا مهران فسپا صف فروشه و اصلا معامله نمیشه تا چند افت میکنه به نظرتون

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • آذر ۱۳۹۰
              • ۲۲۱۲۰

امروز حچم خرید و فروش بالا رفته ۱۴۲ میلیارد ارزش معاملات گویا بازار قراره خوب بشه (-: البته ۱۰۷ میلیارد توسعه گردشگری مثل اینکه معامله شده
              ///

نظر

• کیوان
                ستاره دار (۱)
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۵۳۲۱

در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پست
                خرید تپمپی... از ۲۶۰ برگشت زده و هدف اول ۲۹۰ میره..بعدش تا ۳۴۰ جای رشد داره
                دمش گرم..حجمو رو ۲۷۶ زد :)
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• yasin1
                  عضو عادی
                  • مرداد ۱۳۹۰
                  • ۱۴۳

در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پست
                  دمش گرم..حجمو رو ۲۷۶ زد :)
                  معامله بلوکی بوده؟
                  آخرین ویرایش توسط yasin۱؛ ۱۳۹۰/۰۹/۱۲، ۱۱:۲۵.
                  [B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • آذر ۱۳۹۰
                    • ۲۲۱۲۰

تپمپی خوب معامله شده (معامله بلوکی بوده گویا) مربوط به کی بوده این جحم؟
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • آذر ۱۳۹۰
                      • ۲۲۱۲۰

دیوید بکام رو ما فروختیم چه صفی شد =)) امروز هر چی فروختم صف شد :d ملت بابا جو گیرن به کجا چنین شتابان. نقد شدم فردا نفر اول باشم برا خرید کمنگنز =))
                      ///

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (۱)
                        • خرداد ۱۳۹۰
                        • ۵۳۲۱

در اصل توسط yasin۱ پست شده است مشاهده پست
                        معامله بلوکی بوده؟
                        نمی دونم ..اما پیش بینی یک حرکت خفنو امروز میکردم که ۴ شنبه و امروز به سهمم اضافه کردم :p

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • آذر ۱۳۹۰
                          • ۲۲۱۲۰

رفتم برا خرید حق کهمدا :d یه ۸ درصد تپل شاید بده
                          ///

نظر

• yasin1
                            عضو عادی
                            • مرداد ۱۳۹۰
                            • ۱۴۳

جالبه! فولاژ قیمتی که عرضه اولیه شده بود الان شده مقاومتش! چند روزیه که نتونسته از ۲۵۰ عبور کنه.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (۱)
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۵۳۲۱

حواستون به مرقام هم باشه که رو ۳۲۰ خیلی مقاومت میکنه..اگر بخواد بره بالا دیگه دستمون بهش نمیرسه b-)

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • دی ۱۳۸۹
                                • ۱۵۳۷

در اصل توسط sea۲۰۰۳son پست شده است مشاهده پست
                                سلام اقا مهران فسپا صف فروشه و اصلا معامله نمیشه تا چند افت میکنه به نظرتون
                                اصلا افت نمیکنه..........کمی صبر و شکیبایی لازم دارد همین....

نظر

در حال کار...