کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا نظر حقیر فردا صف خرید رامیبینه که شاید تجربه بنده کمه که همچین دیدی دارم ولی تو بورس علاوه براستفاده از تجربه دیگران تصمیم خرید وفروش را خود بورس باز بگیره مخلص جناب تمام هم هستیم واز مطالبتون استفاده میکنیم
بازاربد باعث دس نگه داشتن بقیه خریدام درشمواد شد ولی تا شنبه بمحض دیدن علایم برگشت خرید میکنم ومعتقدم وازمحل فروش شجم وارین که دوروز پیش فروختم ونقدینگی دارم میخرمش
در مهرماه سال گذشته
چند روز بعد از ریزش ، شاخص متعادل شد و خیلی از بزرگان نوشتند سرنوشت حامی شجاعان است
ولی شاخص تا نفس همه رو نگرفت دوباره شروع به رشد نکرد
من 30 درصد نقدم ولی خرید نمیکنم فعلا
یکی از بدی های ما همینه که سعی داریم همه چیز را به هم ربط بدیم و به اصطلاح خودمون تحلیل ازش دربیاوریم . آخه مهر ماه سال گذشته چه ربطی به الان داره؟! بعد هم اگر شما تحلیلت اینه که به نظرت بهتر نیست صددرصد نقد بشی چون با این تحلیل شما باز هم سهام ریزش خواهند کرد
حمایتهای مصنوعی برای قانع نگه داشتن دوستان در بازار امروز صورت میگیرد تا گلوله برف تبدیل به بهمن نشود
ولی این مدل حمایتها هم مقداری دارد و بهترین اون امروزه، اول وقت برا جلوگیری از ریزش
یکی از بدی های ما همینه که سعی داریم همه چیز را به هم ربط بدیم و به اصطلاح خودمون تحلیل ازش دربیاوریم . آخه مهر ماه سال گذشته چه ربطی به الان داره؟! بعد هم اگر شما تحلیلت اینه که به نظرت بهتر نیست صددرصد نقد بشی چون با این تحلیل شما باز هم سهام ریزش خواهند کرد
والا هر شخصی در مورد سهمش یه نظری داره و در مورد بازار یه نظر
من شرانل عمده سبدمه
تا قبل از امروز ، حقوقی خریدار سهم بود محکم و اساسی
امروز حقیقی خریدار شده
در فروش مردد شدم
نظر