کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1.خرید دفرا چهارشنبه هفته قبل و فروشش در سه شنبه..4 روزه 18 درصد سود خدا بده برکت
2. فروش ومعلم بعد حدود یک ماه و نیم سهامداری با 30 درصد سود
3. خرید شدوص ..فکر میکنم رشد خوبی در انتظارش باشه
به نام خدا
امروز آبی شدم.
حس می کنم امروز دارم می درخشم. ;;) درست مثه روز دفاع پایان نامم که حس می کردم روز درخششم هست. الانم لولم توی سایت اومد بالاتر.
ببنید دوستان تازه وارد؟ ما قدیمی ها یه سری تجربیاتی داریم که بعدا براتون میگم. :)):))
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
اگه همچنان طبق قانون قبلی باشه. الان وثنو تو 692 بسته شد. نیم ساعت معامله ای انجام نمیشه. چون مرحله نظارت هست. و از 12 تا 12.5 مرحله پیش گشایش هست. امیدوارم 6 درصد مثبتش رو بخوره.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر