کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در خرید و فروش دو استراتژی دارم:
ترس را بخر، رویا را بفروش
وقتی خریدار سهم ضعیفه بفروش و وقتی فروشنده ضعیف بخر
امروز آرام آرام شروع به خرید در نمادهای ارزشمند کرده ام با نگاه ۹ ماهه و شرکت در مجامع. عجله ای هم ندارم. انتظار سود عجیب و غریبی هم ندارم. بعد از این اگر بهتر از بانک باشه راضیم. فعلا این نمادها را در قیمتهای کمینه امروز خرید کرده ام. هر کدام ۵ درصد سرمایه. برای خرید هر کدام دو صفحه مطلب دارم که بنویسم.
با سلام
دوست عزیر ...
من منابع را جابجا می کنم ...
اخیرا کفرآور و مفاخر و خکار را را فروخته ام و همین دو روز پیش هم 2 پله حبندر فروختم ... همه را هم اعلام نموده ام ...خدای را شکر در کفرآور یک سود بسیار خوبی حاصل شد قبلا هم در کشرق ....که قدرت خرید ما را بالا برد ...یک سهم دیگر را هم در حال خروج هستم که وقتی خروج کامل شد اعلام می کنم ...
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر