کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
حس خوبی نسبت به معاملات چند روز اخیرم ندارم. یه سری سهامم و فروختم. به محض اینکه من فروختم همه مثبت شدن و حتی صف خرید شدن بعضی هاشون. بعدش هم علارغم اینکه نظر جناب آباد این بود که نقد بمونم اما نمی دونم چرا نتونستم به استرسم غلبه کنم و خرید کردم همه رو. و الان همش حس می کنم اشتباه عمل کردم. شاید از اولش نباید سبدم و دستکاری می کردم. شاید با همون سبدم باید صبر می کردم بازار مثبت میشد.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
حس خوبی نسبت به معاملات چند روز اخیرم ندارم. یه سری سهامم و فروختم. به محض اینکه من فروختم همه مثبت شدن و حتی صف خرید شدن بعضی هاشون. بعدش هم علارغم اینکه نظر جناب آباد این بود که نقد بمونم اما نمی دونم چرا نتونستم به استرسم غلبه کنم و خرید کردم همه رو. و الان همش حس می کنم اشتباه عمل کردم. شاید از اولش نباید سبدم و دستکاری می کردم. شاید با همون سبدم باید صبر می کردم بازار مثبت میشد.
خواستم یه توضیح در ارتباط با این پستم بدم که باعث خطا در تصمیم گیری کسی نشم. چون دوستانی در پی وی پیام دادند که چه خبره که جناب اباد بهم گفتند نقد بمونم. من خودم یکسری سهامی که خودم و نه به پیشنهاد جناب آباد خریده بودم رو فروختم و نقد شدم مقدار اندکی. در حد 10 درصد سرمایه ام بود فقط. و از جناب آباد خواستم که با این نقدینگی چی بخرم. ایشون فرمودند که فعلا نقد بمانم که وضعیت شاخص و اینکه هنوز اصلاح میکنه یا نه مشخص بشه بعد خرید کنم. وگرنه ایشون به من نگفته بودند سهمی رو بفروشم. به هر حال گفتم بگم این تصمیم خودم بوده نه جناب اباد. (چون قطعا تصمیم من تاثیرگذار در تصمیم دوستان نیست اما تصمیم جناب آباد هست.)
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر