کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام. از جمله چیزهایی که من امروز میخواستم بخرم و نخریدم همین ونوین بود. پایین نمیآید بخریم... بالا هم نمیرود که بیخیالش شویم. کلا اکنون دو ساعت است روی همین ۳۰۰۰ ریال مانده. شاید من هم همینجا بخرم مقداری.
دلیل شما برای خرید چه بوده؟
پینوشت:
یادش به خیر... روی ۱۰۰۰ ریال با یکی از دوستان (جناب آباد بودند یا جناب مهدی) در موردش در جستار دستاورد صحبت میکردیم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
در کفه خریدار دتوزیع هستیم با 50 هزار سهم باید ببینم این بازی صف فروش برای ترساندن امروز تمام میشه یا بقیه اش میمونه برای چهارشنبه
اگر تمام شد 100 تا دیگه اضافه میکنم مگر نه بقه خرید برای چهارشنبه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
1.خرید دفرا چهارشنبه هفته قبل و فروشش در سه شنبه..4 روزه 18 درصد سود خدا بده برکت
2. فروش ومعلم بعد حدود یک ماه و نیم سهامداری با 30 درصد سود
3. خرید شدوص ..فکر میکنم رشد خوبی در انتظارش باشه
فروش شدوص با 17 درصد سود.. سود به 60 درصد هم رسیده بود ولی بازار ریخت و پرید.
خرید پدرخش و ثعمرا...
در عنوان تاپیک نوشته شده امروز چه کردید؟ و چرا؟ ......خب دلیل خریدش را در تاپیک جـو بازار عرض کردم.
بانک ملت از 3 محل افزایش سرمایه سنگین میتواند بدهد که در گزارشات به آن اشاره شده است. 1- افزایش سرمایه از تسعیر نرخ ارز ( بانک ملت بیش از 7 میلیارد دلار تراز ارزی مثبت دارد.)
این 7 میلیارد دلار هیچ ارتباطی با موضوع دریافت غرامت 2 میلیارد پوندی از انگلیس ندارد.
بلکه این 7 میلیارد دلار تراز ارزی مثبت وبملت ، مربوط به سود ارزی حاصل از تسهیلات ارائه شده به پیمانکاران نفتی و گازی است. 2- افزایش سرمایه از سود انباشته 3- افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
الان یه نگاه به ترازنامه و صورتهای مالی فوق العاده ارزشمند بانک ملت و همچنین مقدار EPS و P/E مناسب آن داشته باشید.
سلام. از جمله چیزهایی که من امروز میخواستم بخرم و نخریدم همین ونوین بود. پایین نمیآید بخریم... بالا هم نمیرود که بیخیالش شویم. کلا اکنون دو ساعت است روی همین ۳۰۰۰ ریال مانده. شاید من هم همینجا بخرم مقداری.
دلیل شما برای خرید چه بوده؟
پینوشت:
یادش به خیر... روی ۱۰۰۰ ریال با یکی از دوستان (جناب آباد بودند یا جناب مهدی) در موردش در جستار دستاورد صحبت میکردیم.
ارادات امیر حسین خان. تکنیکال که امروز کندل برگشتی خوبی زد.ولی بازی سهم خیلی پیچیده است .گروه وساخت برای تسویه بدهیهای گروه در حال فروش هستن . یه مقدار به کد وسینا زدن وبقیه رو به کدهای شخصی فروختن.به همین علت هم اصرار به فروش در منفی وپایین اوردن سهم دارن تا تو قیمتهای پایین به کدهای شخصی بزنند. وگرنه همین امروز راحت میتونستن توی مثبت کامل بفروشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر