کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهمهایی به مراتب بهتر از سهم دتوزیع در گروه دارویی هست با همان قیمت فعلی ولی حتی سود بهتر و حتی تعداد سهام کمتر و حتی همان سهامدار عمده !!! و شناوری بهتر .
بعد جالبه توی این بازار دنبال خرید سهم دتوزیع هستند!!!!!!!!
آخه دوست گرامی ! این همه سهم عالی که بالای 30 درصد افت داشته اند را ول می کنید میرید سهم دتوزیع می خرید و تازه می گید بازیگر داره!!!!
فعلا همانطور که عرض کردم توصیه میکنم اونهایی که نقد هستند هیچ سهمی نخرند.
دتوزیع از همان اولش هم نسبت به خیلی سهمهای دارویی دیگر گرانتر عرضه شد با توجه به eps اعلامی !! حالا هی بیایید و دیگران را توی خریدش به اشتباه بیندازید!!
البته هر فردی خودش مسئول خرید و فروش خودش هست ! ولی حیف این همه سهم مفت !!! که به جاشون بخواهیم دتوزیع بخریم!!
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
سهمهایی به مراتب بهتر از سهم دتوزیع در گروه دارویی هست با همان قیمت فعلی ولی حتی سود بهتر و حتی تعداد سهام کمتر و حتی همان سهامدار عمده !!! و شناوری بهتر .
بعد جالبه توی این بازار دنبال خرید سهم دتوزیع هستند!!!!!!!!
آخه دوست گرامی ! این همه سهم عالی که بالای 30 درصد افت داشته اند را ول می کنید میرید سهم دتوزیع می خرید و تازه می گید بازیگر داره!!!!
فعلا همانطور که عرض کردم توصیه میکنم اونهایی که نقد هستند هیچ سهمی نخرند.
دتوزیع از همان اولش هم نسبت به خیلی سهمهای دارویی دیگر گرانتر عرضه شد با توجه به eps اعلامی !! حالا هی بیایید و دیگران را توی خریدش به اشتباه بیندازید!!
البته هر فردی خودش مسئول خرید و فروش خودش هست ! ولی حیف این همه سهم مفت !!! که به جاشون بخواهیم دتوزیع بخریم!!
دوست عزیز با این تحلیلی که شما گفتید بعد درهآور هم زیادی رشد کرده از نظر شما ! تحلیلتون در مورد این سهم و برخی سهام نظیر دزهراوی و دعبید و ... چیه ! جالبه دوستانش که از این سهم زیاد دارند جوابی ندادند !
خرید پكرمان
پیشنهاد کارگزاری مفید:
گروه صنعتي بارز (پكرمان): تبدیل سطوح حمایت و مقاومت در مرز 590 تومانی،در شرایط فعلی
بهترین استراتژی خرید در محدوده مذکور و فروش در سقف قبلی یعنی 800تومان می باشد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یکی از خرید های خوبم در چند روز گذشته وشمال بوده . امیدوارم بقیه خریدهام هم ببار بشینند و در آینده بتونم تو تمام تریدهام بهتر عمل کنم . من هنوز بعد از 9 سال در حال یادگیری هستم و معتقدم خیلی جاها باید بهتر بشم . با امید موفقیت تمامی دوستان .
نظر