کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
✅ هرچند بسیاری در بورس تهران تصور دارند که با خرید و فروش روزانه، می توان به سود خوبی دست یافت ، اما تجربه نشان می دهد، خرید سهام پر پتانسیل و نگهداری آنها می تواند بازدهی بیشتری را برای سرمایه گذاران به ارمغان آورد. سهام پر پتانسیلی مانند بانک ملت ، شبندر ، فولاد کاوه ، و ... از جمله این سهام در افق یکساله هستند که چشم انداز بازده مطلوبی را برای سرمایه گذاران خواهند داشت.
وشهر احتمال افزایش سرمایه سنگین
بخاور فعالیت در سود اورترین صنعت بیمه ای
فاهواز احتمال انتقال بلوک به مدیریت جدید
ولساپا اغاز فعالیت جدید
غشهداب تحول عظیم در سال 1398
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دیروز هیچ خرید و فروشی ننمودم و پای بازار چای می نوشیدم و پاستیل کوکاکولا میخوردم فقط.هیچ کاری هم نکردم.یک دوبار فقط در موضوع ورزشی با اروم بورس خان نوشت و نگار نمودم.منم منم نمایان می گفتند اگر وبملت زیر 600 بیاید بازار داغان می گردد و کذا.این چند وقت اما شیرین ترین و گواراترین شیرهای عمرم را در بورس دارم می نوشم.بازار هم وضعیتش بد نمی باشد.حواسها به دو آی دی داران و سه آی دی داران مجتمع گردد.محیط را در حال مهیا نمودن برای بازگشت برخی می نمایند.
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر