کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
/:.yead.://:.yead.:/ پله چهارم رو هم امروز زدیم بر بدن از صف فروش /:.yead.://:.yead.:/ گمانم ختراک تا حالا خریدار به این سمجی ندیده ... ولی از رو میبرمش چون سود سازه و بنیاد عالی داره. با برجام یا بدون برجام بازارش عالیه
ختراک را با سود عالی دادم رفت...
معلوم شد این مارتینگل مادر مرده یه چیزایی بلد بوده /:.yead.:/
خرید مجدد کرمان دیروز در 108(بخشی بالا فروخته بودم که مجدد خرید شد و بقیه نگه داشتم)
اضافه کردن فاذر حدود 119 118 تومان دیروز و امروز
با بخشی نوسان میگیرم و بقیه نگه میدارم این چند روزه هم همین نحو بود.
رفتن سایپا و خودرو با رشد اخیر به بالای 200 توجه به این نمادهای کم قیمت رو بیشتر میتونه کنه
=======
این مدت شدوص در 1600 و شبریز هم از 2600 خریدم و حدود 3000هم مجدد اضافه شد به قصد مجمع
خرید مجدد کرمان دیروز در 108(بخشی بالا فروخته بودم که مجدد خرید شد و بقیه نگه داشتم)
اضافه کردن فاذر حدود 119 118 تومان دیروز و امروز
با بخشی نوسان میگیرم و بقیه نگه میدارم این چند روزه هم همین نحو بود.
رفتن سایپا و خودرو با رشد اخیر به بالای 200 توجه به این نمادهای کم قیمت رو بیشتر میتونه کنه
سلام. جناب وحید20 من میتونم یه سوال توی پی وی از شما بپرسم؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
سلام در صورت صلاحدید بگید به چه دلیلی و با چه هدف قیمتی خریدید
سلام
تجربه ی من در بورس کمتر از یک ساله، یه برنامه ای نوشتم و خرید و فروش هام در بورس بر اساس خروجی اون برنامست.
هدف قیمتی ندارم و هر زمانی که اون برنامه بهم اعلام خروج کنه از سهم خارج میشم (با سود یا ضرر)
نظر