کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش غنوشهام که 5020برام تموم شده بودن وفجام که دیروز 2900خریده بودم وتبدیل به سفارس مجدد کردم وشدم دتوزیع وسفارس وقششرین وببینیم حالا سفارس جواب اعتمادمو بهش میده که لابسا و فجام وغنوش راخرجش کردم
ثتور بیش از 82 میلیون معامله شد و با 12 میلیون صف خرید بست. کمی فروختم برای ثعتما داراب بیش از 42 میلیون حجم خورد و با 4 میلیون صف خرید بست. کلا خارج شدم کمرجان از مثبت اول وقت رفت به صف فروش. آخر وقت صف فروشش جمع شد. کلا خارج شدم ثعتما بیش از 4 میلیون حجم خورد و با صف خرید بست. دو پله اضافه کردم. شمواد حجم خوبی خورد. نیم پله خریدم. وبیمه هم دو پله خریدم برای مجمع
ثنور همچنان صف خرید ثعتما صف خرید وبیمه دو پله اضافه کردم دبالک یک پله خریدم.
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
خب امروزم تموم شد وهرچند لابسای نازنین وفجام وزشریف راخرج سفارس کردم ولی بورسه ومحک تجربه ولی با80درصد پرتفو دتوزیع و20درصد سفارس وکمی شتران وقشرین میریم به استقبال فردا وشاید فردا سفارس راباضرر کم باشتران طاق بزنم شتران معاملات قشنگی داشت که نشون میده داره برای هدف 780تومان هفته بعد برنامه میریزه شایدم کمی دتوزیع البته کمی قربانی شتران کنم
بله قشیر یه منفی درست حسابی خورد.
شبصیر هم منفی بالا خورد.
تلیسه تو 3 روز 13 14 درصد منفی خورد.
البته من اینارو تو واچم داشتم ولی مطمئنم بازم بوده.
جناب Dext3R عزیز
به نظرتان منفی فردای شبصیر میتونه برای خرید خوب باشد؟
الان پی ای سهم 7 هست شناوری هم 60 میلیون
در قیمت بالای 2500 تومان هم نسبت خریدار به فروشنده خیلی خوب بود
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
جناب Dext3R عزیز
به نظرتان منفی فردای شبصیر میتونه برای خرید خوب باشد؟
الان پی ای سهم 7 هست شناوری هم 60 میلیون
در قیمت بالای 2500 تومان هم نسبت خریدار به فروشنده خیلی خوب بود
سلام
فردا ممکنه اول وقت کمی منفیش کنند که فرصت خریده
امروز تو کارگزاری صنعت ومعدن جلسه تحلیل بنیادی وتکنیکال سهم شبصیر رو برگزار کردند
نظر