کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز که هیچ ولی فردا در اکثر سهامهای بازار یه نوسان 10 درصدی خوابیده
خصوصا سهام کوچیک
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من برای خودم پیدا کردم به شما نمیرسه
شما برای خودت پیدا کن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من برای خودم پیدا کردم به شما نمیرسه
شما برای خودت پیدا کن
شفارا اولیش بود 320 خرید شد
الان صف خریده
بالبر زیر نظر بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
امروز 50 تا بالبر برداشتیم تا برای همراهی در برگشت سهم آماده بشیم
خدا خواست و ما توانستیم
من که تک سهم ذوب بودم واز این دوروز پر استرس دور بودم داره سهمم باز میشه ومیفروشم ومیرم بعد واکنش ایران که اگه بخوشی گذشت 10تا20درصد بالاتر باخیال راحت وارد بازار دوباره میشم
نظر